- Πόντοι
- 203
Ε ουχοί και ούλοι, ρε φίλε ήμαρτόνε δλδ κάτι Δέλτες, ο Σερ κλπ ,δεν ξεύρουν απλά να αλλάζουν χορδές, ανά δεκάλεπτον μόνοΈχετε μάθει βλέπω, παίζετε καλά όλοι, μπράβο??
Ε ουχοί και ούλοι, ρε φίλε ήμαρτόνε δλδ κάτι Δέλτες, ο Σερ κλπ ,δεν ξεύρουν απλά να αλλάζουν χορδές, ανά δεκάλεπτον μόνοΈχετε μάθει βλέπω, παίζετε καλά όλοι, μπράβο??
Το δειγμα που ανεβασα παντως, παιχτηκε με χορδες που εσβησαν κερακι. ?Ε ουχοί και ούλοι, ρε φίλε ήμαρτόνε δλδ κάτι Δέλτες, ο Σερ κλπ ,δεν ξεύρουν απλά να αλλάζουν χορδές, ανά δεκάλεπτον μόνο
Απο πριν ψάχνω τα σωστά επίθετα για να περιγράψω την προσέγγιση σου στο κομμάτι.One take και οτι βγηκε
Ναι αυτο τον hxo που τα παιζω ολα.Απο πριν ψάχνω τα σωστά επίθετα για να περιγράψω την προσέγγιση σου στο κομμάτι.
Λεπτότητα και ευαισθησία
Φαντάζομαι τι έχει να γίνει εαν κανείς και σωστή προετοιμασία.
Το κλασικό σου preset jcm έβαλες, με λιγότερο gain?
@Yannis Methenitis
σε ευχαριστώ πολύ
ΕΙναι στα ζητουμενα της δουλειαςΑπο τον @Spyros Delta το περίμενα γιατί το έχει ξανακάνει και επίσης... μιμείται άψογα.?
Ααα, φαινεται σαν να ειναι κατω ο διακοπτης.Σε μεσαία θέση είναι?
Λεβεντιά μου, είσαι ο Αλομάρ μου ομοικαταληκτικό. Επαέ μέσα ελάχιστοι ημπορούν να καταλάβουν τη ρυθμική μπουθάρα, ακόμα κι εσύ. Είσαι ένας φοβερός ρυθμικός, για τα υπόλιπα, θα διάλεγα ανάμεσα σε Τυρέα και φούζιοΤο δειγμα που ανεβασα παντως, παιχτηκε με χορδες που εσβησαν κερακι. ?
Με bridge το παιζω πάντα. Με μεσαία θέση είναι κανονικά?Ααα, φαινεται σαν να ειναι κατω ο διακοπτης.
Με παρεσυρε και ο ηχος, ακουγεται σαν bridge, λεπτος.
Δεν ειδα το ερωτηματικο. Νομιζα οτι λες οτι το επαιξες με μεσαια θεση.Με bridge το παιζω πάντα. Με μεσαία θέση είναι κανονικά?
Ο ήχος του, σε μια δεδομένη στιγμή, ψιλοαντιγράφεται. Ο τρόπος που παίζει δεν μπορεί να αντιγραφτεί. Και το τρόπος που παίζει κάνει τον ήχο του να αλλάζει συνεχώς, πότε κουνόντας τα pots, πότε αλλάζοντας δυναμική στο δεξί χέρι.
Πάρτε λίγο santana και από μενα, αλλά με παίξιμο α λα gkourmoul1... ?
Κατάφερα να το παίξω με τους πιο high gain (και τους χειροτερους) μαγνήτες που έχω και ευτυχώς έχω αλλάξει. Εντελώς αναίσθητοι στην πένα.
XiaoYing_Video_1693654273774_6375.mp4 51.06 MB · 0 downloads