Δορικο Τζαμ!!!

warwickplayer

Μέλος
Πόντοι
36
Παιδια καλησπερα!!!Παραθετω ενα τζαμαρισμα με κατι φιλους σε δωρικο...Σχολιαστε ελευθερα :D(Μην σχολιασετε την αρχη και το τελος γιατι ειναι....Μεχρι και οι φωνες μου στον ντραμερ ακουγονται :D :D :D)

04_Track_4.wma

Attachments

Nice αν και γενικα αυτα τα τζαμ δεν ειναι του γουστου μου.Το ακουσα ευχάριστα.Οι συνήθεις ύποπτοι ε;

Κλασικα τωρα ;)Θα σε παρω αυριο τηλεφωνο να μου πεις πως παει η θητεια :D

Giannis_M είπε:
Τι καααανεις?

δινουν κατι ξεχωριστο οι φωνες ;D
Μπορεις να πεις οτι εχουμε προσθεσει και λογια :D

ωραίο, πολύ ωραίο!

αυτά που παίζεις τα αυτοσχεδιάζεις εκείνη την ώρα?

πολύ ωραίες ιδέες!

και πολύ ωραίος φιουζιονάδικος ήχος!

μπραβο

EDIT: κινείται στα μονοπάτια του υφους του guthrin govan πιστεύω ;)

πολύ ωραίο!

Θα ήθελα λιγότερο "φλύαρο" τον ντράμερ, αλλά γούστα είναι αυτά :)

ωραία φρασεολογία

αλλά μου φαίνεται ότι θέλετε δέσιμο, μπάσο και τύμπανα (και η ρυθμική) είναι χώρια

skantzos είπε:
ωραία φρασεολογία

αλλά μου φαίνεται ότι θέλετε δέσιμο, μπάσο και τύμπανα (και η ρυθμική) είναι χώρια
Συμφωνώ. Παίζουν 3 μόνοι το μέρος τους. Χρειάζεται περισσότερο κοντρόλ από όλους.
ΥΓ

Το μπάσο πρέπει να "βγάλει ήχο" γιατί χάνεται.

o ηχος της κιθαρας ειναι μια διαλυμένη squier καρφι σε εναν valveking η jcm900 αν δεν κανω λάθος.Το στουντιο καλυτερο ηχο δεν παιζει να βγάλει πιστεψτε με...

Για τα υπολοιπα θα συμφωνησω και γω.Αλλα ειναι ενα τζαμ τριων φιλων που παιζουν που και που για την πάρτη τους οποτε για μένα δικαιολογουνται.

Καλησπερα παιδια...Για τον ηχο..ειναι μια squier σε ενα τελειωμενο Marshal και ενα ιμπανεζ με τις χορδες στο θεο σε ενα Αμπεγκ Β3..Τα  τυμπανα ειναι καλουτσικα :D...Οποτε καναμε οτι μπορουσαμε... ;D

Τωρα για το δεσιμο ειναι ενα τζαμ με αυτοσχεδιασμους(εξου και οι ρουλοι στα τυμπανα και οι διαφορες εμπνευσεις της στιγμης :D)Το μονο στανταρ που υπαρχει στο κομματι ειναι η μπασογραμμη που ειναι παντα η ιδια...Ευχαριστω για τα καλα σας λογια και της παρατηρησεις σας!!! ;D

yameth είπε:
Το μπάσο πρέπει να "βγάλει ήχο" γιατί χάνεται.
Υπερβολικα μπασα :D

Παντως εγω το ακουγα οκ,ως υπερασπιση μου;D

Αλλα οντως ειναι πολυ μπουκομενο

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back