- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Καλά, τέτοια βάζε εσύ, και μέχρι το καλοκαίρι θα έχω τη γυναίκα να μου λέει "Γιατί δεν πάμε Κρήτη διακοπές, ναχλαπακιάζουμε αβέρταγνωρίσουμε τον Κουρμούλη;"
Έλα εσύ και ξα μου εμένα...
Καλά, τέτοια βάζε εσύ, και μέχρι το καλοκαίρι θα έχω τη γυναίκα να μου λέει "Γιατί δεν πάμε Κρήτη διακοπές, ναχλαπακιάζουμε αβέρταγνωρίσουμε τον Κουρμούλη;"
Μάλιστα... μάλιστα...Παίζω με στρατ
Μάλιστα... μάλιστα...
Τέτοια να κάνεις, για να αποβληθείς από την LTI*
*League of Telecaster Influencers
υπάρχουν αναβολικά σκευάσματα για μουσικούς?
Τι έχετε πάρει τελευταία, δεν προλαβαίνω να τα ακούσω όλα αλλά τα περισσότερα που ακούω και ποστάρονται στο φόρουμ είναι πραγματικά αξιοζήλευτα.
το κατάλαβα πως είναι backing track?, αναφέρομαι στο παίξιμό σου πάνω σε αυτό το οποίο είναι εντυπωσιακότατο και ξέρω εγώ όταν λέω και έχω δίκιο. Ακούω, έκανες παπάδες, φανταστικο phrasing και διαμόρφωση του ήχου.Το δέχομαι αυτο. Κάθε μήνας που περνά είναι και καλύτερος, ποσοτικά και ποιοτικα. Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους, μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι νέα και παλαιά μέλη, τα οποία μας "αναστατώνουν" με τις δημιουργίες τους.
Αυτό που άκουσες, και βλακεία που δεν το αναφερα στο 1ο ποστ, είναι backing track που γρατζουνώ πάνω του. Οπότε δέχομαι ένα μέρος του μπράβο σου...?