- Πόντοι
- 533
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Τραγούδι
Άρα λογικά πλέον θα παίζεις μουσική των 90s. Alice Cooper και τέτοια. Μαλλί κ κολλητό τζιν30 χρόνια νεώτερος αισθάνομαι από τότε που σταμάτησα να οδηγώ.
Άρα λογικά πλέον θα παίζεις μουσική των 90s. Alice Cooper και τέτοια. Μαλλί κ κολλητό τζιν30 χρόνια νεώτερος αισθάνομαι από τότε που σταμάτησα να οδηγώ.
Περισσότερο Nick Cave, Let Love Rule περίοδος αλλά μέσα είσαι.Άρα λογικά πλέον θα παίζεις μουσική των 90s. Alice Cooper και τέτοια. Μαλλί κ κολλητό τζιν
Αυτά όμως δεν συμφέρουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες και την αγορά.Εγώ το έχω δώσει ήδη,είναι μπανάλ το να έχεις αμάξι και μολύνεις και το περιβάλλον.
Άσε που δεν τρως και στη μάπα όλους αυτους τους ημιτρελλους που οδηγούν μέσα στις πόλεις.
30 χρόνια νεώτερος αισθάνομαι από τότε που σταμάτησα να οδηγώ.
Κ
Θα το δώσω ...
Δεν έχουν σημασία αυτά στην κουβέντα, αυτές οι λεπτομέρειες.Μάρκα, μοδέλο, χρονολογία, χιλιόμετρα, άλογα, κυβικά, και πόσο το δώνεις?
Θα κυκλοφορεί με κρατικό & συνοδεία.Περιμένω μετά την 21 Μαϊου χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα?
Όταν θα το δώσω θα σου στείλω pm την αγγελία στο car.gr
Ε,.αφου θεωρεις λογικες τις τιμες τους, εμας τι μας θες; Γεματος ειναι ο thomann με αμερικανες, παρε 5-6 εκει και τελειωσε.
Μπααα... μάλλον με σύννεφο.Θα κυκλοφορεί με κρατικό & συνοδεία.
Ε,.αφου θεωρεις λογικες τις τιμες τους, εμας τι μας θες; Γεματος ειναι ο thomann με αμερικανες, παρε 5-6 εκει και τελειωσε.
Η εποχη που σκοτωναν τις strat, USA η οτιδηποτε αλλο, περασε ανεπιστρεπτι. Αργησες φιλε καμια 30ρια χρονια
Και εγώ λέω αγαπητέ πως δεν ήταν τόσο δυσθεώρητα τα πράγματα στην ενέργεια και στα άλλα το καλοκαίρι και επειδή είχε 4 ευρώ το σουβλάκι στην Πάργα, έφαγα λιγότερο και ευτυχώς γι αυτούς που πουλάνε τα σουβλάκια και τα παγωτά, είχα παιδιά μαζί μου, γιατί δεν ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχα
Λοιπόν επαγγελματίες που κοιτάτε στραβά άμα κόψετε απόδειξη ή κάνετε διάφορα με τα POS για την εφορία (δεν λέω για εσένα προσωπικά) και μου είπαν οι ντόπιοι εκεί πως δεν πάμε γιατί δεν μας συμφέρει με τα πάνω κάτω από τα χωρία και να μας παρέχουν διατροφή και διαμονή είναι άθλια και είμαστε νέοι άνθρωποι και δεν μας πληρώνουν και καλά (πάλι δεν λέω για εσένα) και στο κάτω κάτω λέω ότι αντιλαμβάνομαι και πιστεύω, δεν σημαίνει πως έχω και δίκιο, εγώ προτείνω να ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και το ΔΟΥΛΕΜΑ? και αφήστε τον ΦΠΑ. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Εντάξει, εκμεταλλευτήκαμε λίγο την ανάγκη του κόσμου να βγει στο πιο ελεύθερο πανδημικά περσινό καλοκαίρι αλλά να είμαστε λογικοί στις τιμές και τις αμοιβές, την ποιότητα, την ποσότητα και γενικά γιατί όλοι χάνουμε και οδηγούμε τα πράγματα στα άκρα χααχαχαχαχαχαχαχα?
Έτσι ΚΑΜΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ εγώ. ?χαχχαχαχχαχαχα?
Κορεα κ χαρλευ νταβιντσον δε μ'ενδιαφερουν αλλα αν βαλεις τις γιαπωνεζες σου στο σφυρι, πες το μας. Οσο για τις Αμερικανες, οταν εχω, δεν ειναι οποια μου ετυχε πηρα, οποτε λογικο ειναι αφου την εχω διαλεξει (με οποια κριτηρια εχω) να μη θελω να την αποχωριστω?.Έχοντας όργανα και της Κορέας (του χιλιάρικου) και Harley Benton (του τετρακοσάρικου) και της Ιαπωνίας (Fender δεκαετίας '80) έχω να πω το εξής:
Όσοι θεωρείτε τις USA κιθάρες σας υπερτιμημένες, είμαι εγώ εδώ για εσάς: στείλτε μου PM να τις ξεφορτωθείτε (κατα προτίμηση σε κόστος το οποίο κατα την γνώμη σας ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία του οργάνου, όχι στην ''υπερτιμημένη'' αξία του) για να έχετε περίσσευμα να πάρετε όσες σχιστομάτες θέλετε
μα δεν είπα σε κανεναν να την πάρω σκοτωμένη, σε παρένθεση έβαλα το ''κατα προτίμηση σε τιμή που κρίνετε ότι αξίζει'', και σημερινές τιμές τις δέχομαι (και αν είναι όργανα της τωρινής δεκαετίας και όχι δεκαετίας 90's - 00's ακόμα καλύτερα μιας και είναι καλύτερες απότι πριν 30 χρόνια) και κάνοντας και ένα σκόντο με μια ανατολίτικη κιθάρα του ίδιου μοντέλου είμαστε win win όλοι