- Πόντοι
- 1,548
Θα ταν κότα αλανιάρα ......Ουκρανίας ?Ρε συ πολύ ακριβή η Κοζάνη,δεν έχει έρθει ακόμα ο καπιταλιΖμος και η ανταγωνιστικότητα εκειδωθε;
Θα ταν κότα αλανιάρα ......Ουκρανίας ?Ρε συ πολύ ακριβή η Κοζάνη,δεν έχει έρθει ακόμα ο καπιταλιΖμος και η ανταγωνιστικότητα εκειδωθε;
Ο (A)L(Bert) K(ing) είσαι;Τι 7,00 € ευρώ του λέω;....
Η Σούπα μου λέει.
Δεν έπαιρνα καμιά flying V καλλίτερα....
Και ο τόνος ανέβηκε και το τόνερ. Σε ποιο αναφέρεσαι;Λίγο τονα
Ο Gianluigi Buffon έπιασε δουλειά σε γυραδικο; ?Φετος πιτογυρο 4 ευρω.
Στην Παργα απο περυσι το ειχαμε 4 και μεις εδω 3.5.
Τα πραμματα ξεφυγανε αγαπητοι φιλι.
Προβολή συνημμένου 35080
Προβολή συνημμένου 35081
Προβολή συνημμένου 35082
Προβολή συνημμένου 35083
Φετος πιτογυρο 4 ευρω.
Στην Παργα απο περυσι το ειχανε 4 και μεις εδω 3.5.
Τα πραμματα ξεφυγανε αγαπητοι φιλι.
Προβολή συνημμένου 35080
Προβολή συνημμένου 35081
Προβολή συνημμένου 35082
Προβολή συνημμένου 35083
το θέμα είναι πόσο όλα ακριβαίνουν αναλογικά και τι γίνεται όταν οι τιμές πέφτουν.E, αφου εχει ανεβει τοσο η τιμη στο λαδι μηχανης, πως να μην ακριβυνουν και τα σουβλακια ρε παιδια; Αμα βαλεις μαλιστα και το ποσο εχουν παει τα προστιμα για κακοποιηση αδεσποτων, τσαμπα ειναι.
Τουλάχιστον ινε ελληνικό χειροποίητο ή καταψυκτρα γερμανική οπως στο 90% των αθηναϊκών σουβλατζίδικων;
Μόνο; Και γιατί δεν πήρες δύο;Τις προαλλες περνωντας εξω απο ελληνικο μαγαζι εδω στο εξωτικο Bristol ειδα οτι ειχαν παει την σκεπαστη 22 λιρες (εικοσι δυο, 25 ευρω ελληνιστι) και δε λεω, μου ανοιξε λιγο η ορεξη, μου ηρθε ετσι μια λιγουρα για σωματικη βια και υλικες ζημιες ρε παιδι μου.
το θέμα είναι πόσο όλα ακριβαίνουν αναλογικά και τι γίνεται όταν οι τιμές πέφτουν.
Το ίδιο και με τη φορολογία όταν πιάνουμε στόχους.
Ο Gianluigi Buffon έπιασε δουλειά σε γυραδικο;
Και εγώ λέω αγαπητέ πως δεν ήταν τόσο δυσθεώρητα τα πράγματα στην ενέργεια και στα άλλα το καλοκαίρι και επειδή είχε 4 ευρώ το σουβλάκι στην Πάργα, έφαγα λιγότερο και ευτυχώς γι αυτούς που πουλάνε τα σουβλάκια και τα παγωτά, είχα παιδιά μαζί μου, γιατί δεν ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχαΤο θεμα με μας τους τουριστικους επαγγελματιες αγαπητε δεν ειναι η φορολογια ειτε πεφτει ειτε ανεβαινει και ουτε μπορω να σου πω η ενεργεια η οποια εχει φτασει σε δυσθεωρητα υψη, αλλα το προσωπικο.
Δεν βρισκουμε με τιποτε προσωπικο, και πληρωνουμε μεροκαματα 50 ευρω, συν φαγητο, συν διαμονη σε ενοικιαζομενα δωματια.
Εγω προσωπικα απασχολω 10 ατομα οποτε κανε λογαριασμο και βγαλε τιμη πιτογυρου....
To λάδι κινητήρα του αυτοκινήτου μου το έπαιρνα 24 ευρώ, από τα ακριβά τότε ημισυνθετικά και τώρα το βρίσκω έκπτωση 46 ευρώ από 64 το τετράλιτρο.
Τελείωσαν αυτά για εμένα. ?Τι λε ρε φίλως, τσάμπα είναι.
Τι να πω εγώ δηλαδής, που τα 0,7lt το Τζακ το Ντάνιελς έχει πάει 26μιση ευρώ?
Δηλαδή στο λίτρο βγαίνει 37,86€ και τα 4 λίτρα κάνουνε 151,43€ ασούμε.
Τι να κάμω, να πίνω συνθετικό λάδι μηχανής?
πουθενά και θα δώσω και το αυτοκίνητο.
Δεν βρισκουμε με τιποτε προσωπικο