- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι ?Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω.
Προβολή συνημμένου 35103
Προβολή συνημμένου 35104
Ντουκόχρωμα ή ρεπουλίνη;Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι ?
Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου...Αυτήν ναι.
Την χτυπημένη με 1000αρικο ούτε με σφαίρες....
Τι είναι αυτή; Δεν πιστεύω να θες να σπρώξεις καμιά γιαπωνέζικη κόπια... ?Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω.
Προβολή συνημμένου 35103
Προβολή συνημμένου 35104
Κοίτα στο μεταχειρισμένο κάνεις κάποιους συμβιβασμούςΑισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου...
78Τι χρονιά είναι;
Μου φαίνεται μεγαλώνεις και η όραση ατονεί.?Τι είναι αυτή; Δεν πιστεύω να θες να σπρώξεις καμιά γιαπωνέζικη κόπια... ?
Θα τη πάρει ή θ' αρχίσει τα δικανικά;Σαμη Παραγκα είπε:Πέρνα την ένα στούκο βενετσάνο και σπρώξτη στον ΛΚ, ούτος είναι σα τη Πατούλη, μη δει χρυσό, απάνω του ?
Sorry φίλος, τώρα έβαλα τα γυαλιά μου... Νόμιζα ότι έγραφε Greco και την πέρασα για lawsuit era guitar ?Μου φαίνεται μεγαλώνεις και η όραση ατονεί.?
Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου...
Σκέφτομαι ότι όσα ζητάει η άλλη από τον άλλον τον μήνα για εμένα θα είναι μια αγορά ......για μια ζωή.
Καλά το πρώτο πράγμα που τους λέω όταν αρχίσουν να μου θάβουν την πρώην (κλάσσικ) είναι "Σκάσε, εσύ την διάλεξες , ας πρόσεχες.....πάμε παρακάτω" .Ναι αλλα σκεψου οτι για τον αλλον, αυτον που τα δινει δηλ, ειναι ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο την καργια που του εχει μαμησει τη ζωη για μια ζωη....και συνηθως αυτοι που τα δινουν το φυσουν το παραδακι οποτε η διατροφη εχει "ακΣια ανεΧΤιμητη" που λεει και η Mastercard...
Αν κρίνω δε από το τελευταίο δικόγραφο διατροφής που πέρασε από το κατώφλι του γραφείου μου......δεν την γλιτώνω (σε επίπεδο κιθάρας) την κάστομ σόπ USA. ?
Ναι τρομάξαμε τώρα.να δεις τώρα, πού είχα διαβάσει ότι οι εφορίες έχουν αρχίσει να διαβάζουν και μουσικά φόρα...
Αλλά μάλλον λόγω εκλογών αναβλήθηκε...
Ναι αλλα σκεψου οτι για τον αλλον, αυτον που τα δινει δηλ, ειναι ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο την καργια που του εχει μαμησει τη ζωη για μια ζωη....και συνηθως αυτοι που τα δινουν το φυσουν το παραδακι οποτε η διατροφη εχει "ακΣια ανεΧΤιμητη" που λεει και η Mastercard...
3 γνωστους και 2 φιλους εχω που πλΕρωνουν "βαρΓιες" διατροφες και ολοι θα εδιναν και τα διπλα,μη σου πω και τριπλα και δοκΣαζουν το θεο που γλυτωσαν.....βεβαια το φυσουν το παραδακι δεν ειναι και ΔΥ....τωρα αν εισαι ΔΥ του 1000αρικου και χωρισες...ε ας προσεχες αι μαλακιε πλΕΡΩνοντΑΙ
Πολύ καλά τα λέτε, κύριοι... Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;Καλά το πρώτο πράγμα που τους λέω όταν αρχίσουν να μου θάβουν την πρώην (κλάσσικ) είναι "Σκάσε, εσύ την διάλεξες , ας πρόσεχες.....πάμε παρακάτω" .
Εκεί σκύβουν το κεφάλι .
Το δεύτερο είναι αυτό που λες...."τώρα πάμε να πληρώσουμε για την ηρεμία μας....όσο το δυνατόν λιγότερα βέβαια". ?
Εδω δεν τα σκέφτονται αυτοί που τα κάνουν.....εγω θα κάτσω να σκάσω ?Πολύ καλά τα λέτε, κύριοι... Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;
Τα στέλνουνε μετά σχολείο και υποφέρουμε οι καθηγηταί ?
Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;
Τα στέλνουνε μετά σχολείο και υποφέρουμε οι καθηγηταί