Δυτικός vs ανατολικός κόσμος, πάμε καλά?

Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω.

Les 1.JPG

les 2.JPG

Έχω μια χτυπημένη που δεν τη θέλει κανένας. Πείτε κανένα τρυκ να ξεγελάσω κανέναν να του τη φορτώσω.

Προβολή συνημμένου 35103

Προβολή συνημμένου 35104
Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι ?

• Ευχαριστώ
Reactions: Nestoras
Πήγαινε στο χρωτοπωλειο της γειτονιάς σου, πάρε ένα κοκκινακι για τον τοίχο κ περνα την προσεκτικά. Αν κάνεις καλή δουλειά όλο κ κάποιον θα πιάσεις κορόιδο να του τη δώσεις κάνα πεντακοσαρι ?
Ντουκόχρωμα ή ρεπουλίνη;

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Αυτήν ναι.

Την χτυπημένη με 1000αρικο ούτε με σφαίρες....
Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου...

Προβολή συνημμένου 35103

Προβολή συνημμένου 35104
Τι είναι αυτή; Δεν πιστεύω να θες να σπρώξεις καμιά γιαπωνέζικη κόπια... ?

Αισθητικά, η μαύρη strat με λευκό pickguard είναι μια από τις όχι αγαπημένες μου...
Κοίτα στο μεταχειρισμένο κάνεις κάποιους συμβιβασμούς 

Ούτε εμένα θα ήταν η πρώτη επιλογή μου.

Δεν με χαλάει πολύ πάντως.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Σαμη Παραγκα είπε:
Πέρνα την ένα στούκο βενετσάνο και σπρώξτη στον ΛΚ, ούτος είναι σα τη Πατούλη, μη δει χρυσό, απάνω του ?
Θα τη πάρει ή θ' αρχίσει τα δικανικά;

• Haha
Reactions: manosx
Μου φαίνεται μεγαλώνεις και η όραση ατονεί.?
Sorry φίλος, τώρα έβαλα τα γυαλιά μου... Νόμιζα ότι έγραφε Greco και την πέρασα για lawsuit era guitar ?     

• Haha
Reactions: Nestoras
Αφού με έφερε η κουβέντα έχω να δηλώσω τα εξής:

Συνήθως προβαίνω σε αγορές (όχι μόνο κιθάρες και μουσικά, αλλά στα πάντα) όταν έχω να χειριστώ υποθέσεις διατροφής.

Εκεί  , αφού διαβάζω τα δικόγραφα και τί ζητάν τον μήνα αι γυναίκαι (ο διάβολος τα έφερε να έχω συνήθως σε αντιδικίες την πλευρά του άντρα) η πρώτη αντίδραση είναι να γελάσω....δυνατά.

Η δεύτερη, να ανάψω ένα τσιγάρο (ή πούρο αν υπάρχει κάτι εκλεκτό στο ουμιδόρ μου εκείνη τη στιγμή-συνηθως δώρο από κάναν πελάτη) και αφήνοντας τον καπνό να κυλίσει σε όλο μου το αίμα , να αισθανθώ για ακόμα μια φορά υπέροχα για τις επιλογές μου στη ζωή.?

Η Τρίτη, να αρχίσω την έρευνα από thomann μέχρι Herman Miller  για έπιπλα.

Σκέφτομαι ότι όσα ζητάει η άλλη από τον άλλον τον μήνα για εμένα θα είναι μια αγορά ......για μια ζωή.

Ανάλογα λοιπόν με τις απαιτήσεις της εκάστοτε αντιδίκου, προβαίνω σε αγορές.....(μικρές ή μεγάλες).

Αν κρίνω δε από το τελευταίο δικόγραφο διατροφής που πέρασε από το κατώφλι του γραφείου μου......δεν την γλιτώνω (σε επίπεδο κιθάρας) την κάστομ σόπ USA. ?

Σκέφτομαι ότι όσα ζητάει η άλλη από τον άλλον τον μήνα για εμένα θα είναι μια αγορά ......για μια ζωή.

Ναι αλλα σκεψου οτι για τον αλλον, αυτον που τα δινει δηλ, ειναι ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο την καργια που του εχει μαμησει τη ζωη για μια ζωη....και συνηθως αυτοι που τα δινουν το φυσουν το παραδακι οποτε η διατροφη εχει "ακΣια ανεΧΤιμητη" που λεει και η Mastercard... 

3 γνωστους και 2 φιλους εχω που πλΕρωνουν "βαρΓιες" διατροφες και ολοι θα εδιναν και τα διπλα,μη σου πω και τριπλα και δοκΣαζουν το θεο που γλυτωσαν.....βεβαια το φυσουν το παραδακι δεν ειναι και ΔΥ....τωρα αν εισαι ΔΥ του 1000αρικου και χωρισες...ε ας προσεχες αι μαλακιε πλΕΡΩνοντΑΙ 

Ναι αλλα σκεψου οτι για τον αλλον, αυτον που τα δινει δηλ, ειναι ΑΠΑΛΛΑΓΗ απο την καργια που του εχει μαμησει τη ζωη για μια ζωη....και συνηθως αυτοι που τα δινουν το φυσουν το παραδακι οποτε η διατροφη εχει "ακΣια ανεΧΤιμητη" που λεει και η Mastercard... 
Καλά το πρώτο πράγμα που τους λέω όταν αρχίσουν να μου θάβουν την πρώην (κλάσσικ) είναι "Σκάσε, εσύ την διάλεξες , ας πρόσεχες.....πάμε παρακάτω" .

Εκεί σκύβουν το κεφάλι .

Το δεύτερο είναι αυτό που λες...."τώρα πάμε να πληρώσουμε για την ηρεμία μας....όσο το δυνατόν λιγότερα βέβαια". ?

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Αν κρίνω δε από το τελευταίο δικόγραφο διατροφής που πέρασε από το κατώφλι του γραφείου μου......δεν την γλιτώνω (σε επίπεδο κιθάρας) την κάστομ σόπ USA. ?

να δεις τώρα, πού είχα διαβάσει ότι οι εφορίες έχουν αρχίσει να διαβάζουν και μουσικά φόρα...

Αλλά μάλλον λόγω εκλογών αναβλήθηκε...

να δεις τώρα, πού είχα διαβάσει ότι οι εφορίες έχουν αρχίσει να διαβάζουν και μουσικά φόρα...

Αλλά μάλλον λόγω εκλογών αναβλήθηκε...
Ναι τρομάξαμε τώρα.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. ?

Υ.Γ. Η αλήθεια είναι ότι κάτι πήρε το αυτί μου , ότι και καλά θα κοιτάν τα προφίλ των social media και ξέρω γω.

Δηλαδή αν βγάλω μια φωτο έξω από τον Πύργο τον Λευκό και πω "σπίτι μου σπιτάκι μου " από κάτω, θα με βάλουν να πλερώσω ΕΝΦΙΑ για το μνημείον;

Δεν μπορεί καθυστερημένοι τα σκέφτονται αυτά. &-

3 γνωστους και 2 φιλους εχω που πλΕρωνουν "βαρΓιες" διατροφες και ολοι θα εδιναν και τα διπλα,μη σου πω και τριπλα και δοκΣαζουν το θεο που γλυτωσαν.....βεβαια το φυσουν το παραδακι δεν ειναι και ΔΥ....τωρα αν εισαι ΔΥ του 1000αρικου και χωρισες...ε ας προσεχες αι μαλακιε πλΕΡΩνοντΑΙ 

Καλά το πρώτο πράγμα που τους λέω όταν αρχίσουν να μου θάβουν την πρώην (κλάσσικ) είναι "Σκάσε, εσύ την διάλεξες , ας πρόσεχες.....πάμε παρακάτω" .

Εκεί σκύβουν το κεφάλι .

Το δεύτερο είναι αυτό που λες...."τώρα πάμε να πληρώσουμε για την ηρεμία μας....όσο το δυνατόν λιγότερα βέβαια". ?
Πολύ καλά τα λέτε, κύριοι... Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;

Τα στέλνουνε μετά σχολείο και υποφέρουμε οι καθηγηταί ?

Πολύ καλά τα λέτε, κύριοι... Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;

Τα στέλνουνε μετά σχολείο και υποφέρουμε οι καθηγηταί ?
Εδω δεν τα σκέφτονται αυτοί που τα κάνουν.....εγω θα κάτσω να σκάσω ?

• Συμφωνώ
Reactions: Nekkon
Τον παράγοντα ΠΑΙΔΙΆ θα τον σκεφτεί κανένας;

Τα στέλνουνε μετά σχολείο και υποφέρουμε οι καθηγηταί

ε μα για αΦτο τα σκανε στις διαΣτροφες για να πλερΩνουν να φροντηστηρια οι μαμαδες που αντι να "διαβασουνε" τα παιδια τρεχουν στα πενΔικιουρ και στα μΠιλατες ?

• Haha
  • Like
Reactions: Nekkon and LK

Trending...

Νέα θέματα