- Πόντοι
- 483
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Δεν πιστεύω, αλλά αν βγάζατε φωτογραφία με το Vacheron Constantin ή το Patek Philippe να φαινόταν και λεζάντα από κάτω "Δεν βλέπω την ώρα να φύγει η όποια κυβέρνηση" όλο και κάποιος θα... ενδιαφερόταν.Δηλαδή αν βγάλω μια φωτο έξω από τον Πύργο τον Λευκό και πω "σπίτι μου σπιτάκι μου " από κάτω, θα με βάλουν να πλερώσω ΕΝΦΙΑ για το μνημείον;
Εγώ σαν βενζινάς πάντως πιστεύω ότι η λύση για όλα είναι η επέκταση του συστήματος εισροών-εκροών στα πάντα. Φτιάχνεις τυρόπιτες κύριος; Πόσο τυρί αγόρασες, πόσες τυρόπιτες έβγαλες, πόσες πούλησες. Ξηγημένα πράματα. Και για τον καθένα μας: Μετρητής λυμμάτων. Χέζεις;! (...με το μπαρδόν) - Έχεις φάει! Πόθεν έσχες; ΜΜΜμμ; Μήπως υπάρχουν περιπτώσεις αποκρυβείσας βρώσιμης ύλης;;;;;
Επίσης, η αγορά προϊόντων να μην είναι χάιντε χάιντε, αλλά να είναι σαν το πετρέλαιο θέρμανσης. Θες πανσέτες κύριος; Θες τσιγάρα; Τσίιιιιιιπουρα;!!; Ναπιβαρύνεις το Ε.Σ.Υ.; Με ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, και εξετάσεις αίματος 6μήνου, θα φανεί αν δικαιούσθε να αγοράσετε αυτά τα σκανδαλιστικώς βλαπτικά αγαθά με έκτπωση ΕΦΚ, κι αν δικαιούστε, θα τα αγοράζετε. Ειδάλλως, πληρώτε τα χρυσάφι. Δια το καλόν όλων.
Κάντε εμένα πρωθυπουργό ΜΙΑ ΜΟΝΟ μέρα... (γιατί τη δεύτερη θα ήμουν μαχαιρωμένος σε κανα χαντάκι να κουνάω το ποδάρι, και καλά θα μου κάνανε.)??