Δύο νέες κιθάρες....

gkourmoul1

Amateur Musician
Λύσεις
1
Πόντοι
2,213
... περιμένω να φτάσουν.

Την πρώτη την παράγγειλα πριν καμιά βδομάδα, και περιμένω να παραλάβω αρχές της βδομάδας που έρχεται. Είναι η μοναδική semihollow που έχω δει και μου αρέσει κάργα. Είναι κάπως πιο μοντέρνα και λιτή, με εξαιρετικούς μαγνήτες και μανίκι. Μου κόστισε απο max guitars λίγο πάνω απο 400 ευρώ (δεν πλήρωσα το ΦΠΑ διότι έβαλα ΑΦΜ στα στοιχεία που μου ζητούσε).

Η δεύτερη μόλις σήμερα έγινε διαθέσιμη, και έριξα και εκεί παραγγελία. Επιτέλους μια headless, που εχει σωστό σχήμα, μη προβληματική γέφυρα, είναι ελαφριά και δεν κοστίζει όσο ένα νεφρό. Θα εξαντληθούν σύντομα, όπως το κόβω. Και αυτή χωρίς ΦΠΑ.

Που να τις βάλεις, έχεις; 😜
Με γειά!

Πιο πολύ ανησυχώ με τη γυναίκα. Έχουν τέτοιο σχήμα που αμέσως θα καταλάβει ότι είναι καινούριες… :D

Χώρο δεν έχω για την κούφια. Θα την έχω μόνιμα στο μόνο στάντ δίπλα στο γραφείο, προς το παρόν. Εάν φύγει η κιθάρα της αγγελίας θα είμαι πιο άνετος

Πιο πολύ ανησυχώ με τη γυναίκα. Έχουν τέτοιο σχήμα που αμέσως θα καταλάβει ότι είναι καινούριες… :D

Χώρο δεν έχω για την κούφια. Θα την έχω μόνιμα στο μόνο στάντ δίπλα στο γραφείο, προς το παρόν. Εάν φύγει η κιθάρα της αγγελίας θα είμαι πιο άνετος
Κοίτα μην φύγεις εσύ ...έτσι που τα λες 😜

Η γυναίκα φιλε εχει λιστα με εξελ που γραφει ποτε ηρθε η καθε μια στο σπιτι. Trust me.

(δεν πλήρωσα το ΦΠΑ διότι έβαλα ΑΦΜ στα στοιχεία που μου ζητούσε).
Φαντάζομαι ότι έχεις κάποια εταιρεία που δικαιούται απαλλαγή ΦΠΑ στην ΕΕ. Αλλιώς όταν θα γίνει το τσεκ, θα κληθείς να τον πληρώσεις. (Το γράφω για να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να βάλουν ένα ΑΦΜ και να αγοράζουν tax free 🤭)

Φαντάζομαι ότι έχεις κάποια εταιρεία που δικαιούται απαλλαγή ΦΠΑ στην ΕΕ. Αλλιώς όταν θα γίνει το τσεκ, θα κληθείς να τον πληρώσεις. (Το γράφω για να μη νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να βάλουν ένα ΑΦΜ και να αγοράζουν tax free 🤭)

Δικαιούμαι απαλλαγή, αλλά η επιχείρηση δεν έχει μουσικό αντικείμενο. Επίσης, δεν το συναντώ συχνά σε ξένες πλατφόρμες, το να βάζω άφμ στα στοιχεία παραλήπτη, και αυτόματα να μειώνεται η τιμή.

Δικαιούμαι απαλλαγή, αλλά η επιχείρηση δεν έχει μουσικό αντικείμενο
Ε και τι σημαίνει αυτό κύριε εφοριακέ; Δεν μπορούμε όταν ΣΚΑΜΕ από την πολλή δουλειά και τον ήλιο της Κρήτης να ξεμπουκώνουμε μια headless κιθάρα; 😅

Kαλόπαιχτες!
Την d'angelico την έχω εδώ και 1μιση μήνα περίπου (σε μπλεδάκι)! Την ζαχάρωνα καιρό! Το μπράτσο της μου έκατσε κουτί ,σαν να την είχα καιρο (αν και federοαναθρεμένος).
Χωρίς να έχω πολλή εμπειρία στις semi-hollow (έχω μια wildcat αλλά είναι σκαφτή με bigsby και παλιότερα μια Roayale/Samick με archtop γέφυρα) ,μου δίνει την αίσθηση πιο ''σφιχτής'' κατασκευής σε σχέση με τις ibanez (as) που είχα δοκιμάσει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back