Δεν ζω από αυτό, το κάνω επειδή μου αρέσει (Δε βιοπορίζομαι ;D )
Επίσης μη μου λες πως είμαι ο μόνος "προκατειλημμένος", γιατί εδώ μέσα απευθύνεσαι σε μη αρμόδιους μουσικούς του κλάδου "Δημοτική Μουσική" και σε μια τέτοια περίπτωση (όπως το φόρουμ αυτό), μπορείς άνετα να βρεις το δίκιο σου (κατά ανθρωπολογική προσέγγιση, βάσει αυτών που βλέπεις, αφού εσύ είσαι και κοσμοπολίτης και όχι άνθρωπος της νύχτας που παίζεις για τα φράγκα και για την καλοπέραση). Εγώ τυχαίνει να ασχολούμαι με αυτό τον κλάδο και μπορώ να σου δώσω άκρως μουσικολογικές απαντήσεις και όχι κλασικές ανθρωπολογικοπολιτισμικές του παραπάνω φαινομένου, κατά το κοινώς λεγόμενο τέλος πάντων "να σε εκτοπίσω" και κατά τη γνώμη μου το έχω κάνει από το πρώτο ποστ. Μόνο και μόνο επειδή Έχω ασχοληθεί, επειδή έχω φάει 2 χρόνια από τη ζωή μου και θα συνεχίσω να τρώω αναλύοντάς την και Δεν κάθησα από το σπίτι μου να βιώσω μια τεράστια μουσική παράδοση, σε αντίθεση με άλλους, "μουσικολόγους του καναπέ" - Το οποίο, παρεπιπτόντως, έχει γίνει και μόδα. Όλοι ξαφνικά ξέρουν και έχουν άποψη.
Φόρεσα τα καλά μου, ανέβηκα στο πατάρι και έζησα μια εμπειρία, που από εδώ και πέρα αναζητάω συχνά. ... Αλλά και θα με βοηθήσει να τη μελετήσω και να την προσεγγίσω. Εσύ πιες καφέ και σχολίασε, no problem ;D
Επίσης, αν το ψήνεις, μπορώ να σου παραθέσω βιβλιογραφία, η οποία δεν είναι μεγάλη, αλλά θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα μη κομπλεξικό υπόβαθρο και θα χαιρόμουν πολύ να βοηθήσω σε αυτό.
Να σαι καλό παιδί και όχι
"σι μπεμόλ" που λέμε εμείς
οι Ρώμηδες για ανθρώπους που δε μπορούν να μας ακολουθήσουν...Και να κόψεις
τα Τζουμ! ;D ;D
Γεια σου, ο χρόνος κυλάει.