C
cyclops
Guest
Συγγνώμη, αλλά από την πλευρά του πληκτρά που το βλέπω εγώ, τι ακριβώς εξιοπλισμός ακριβώς χρειάζεται για να παίξεις ένα πακμαν-ο-ειδή ήχο για συνοδεία στα πλήκτρα; Κι ένα Casio των 100 Ευρώ φτάνει, τόσο γελοίος και χυδαίος που είναι ο ήχος. Μην τρελαθούμε εντελώς.Reborn είπε:Το ξέρω πως σας στενοχωρεί που δεν έχετε την παιδεία ούτε τον εξοπλισμό για να παίξετε έτσι. Και με συγχωρείς για τους εφιάλτες που σου προκαλώ, αλλά είμαι ένας τέτοιος.
Δε λέω τι χρειάζεται για την κιθάρα, δεν έχω τις γνώσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ήχος της πανηγυρτζίδικης μουσικής μόνο ακριβές και χρονοβόρο σετάρισμα δε χρειάζεται. Το ότι οι πανηγυριτζήδες μουσικοί εμφανίζονται στη σκηνή με εξοπλισμό χιλιάδων ευρώ δε σημάινει ότι αυτό ακριβώς χρειάζεται. Είναι σαν να βλέπεις έναν αγρότη να πάει στο χωράφι με την Cayenne, ενώ ένα απλό αγροτικό του φτάνει και του περισσεύει.
Μην τρελαθούμε εντελώς. Δηλαδή επειδή δεν παίζουμε αυτή τη μουσική σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να την κρίνουμε; Δεν έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε τον απώτερο σκοπό για τον οποίο παράγεται αυτού του είδους η ευτελής μουσική, που δεν είναι άλλος από τον ίδιο λόγο που πράγονται τα γαβγάδικα; Τουτέστιν να προκαλέσει τα κατώτερα ένστικτα καψούρας στον ακροατή, ώστε να κοπανιέται σαν αρκούδι και να κάνει κατανάλωση ρετσίνας/τσίπουρου/whatever και να κονομάνε όλοι όσοι αποκομίζουν κέρδη από τη μπίζνα (μουσικοί/καταστηματάρχες/διοργανωτές);
Αυτά για να μη νομίζεις πως το ότι δεν ασχολούμαστε, σημαίνει ότι και δεν ξέρουμε. Μέγα λάθος.