Ναι απο την αρχη σου λεω δεν ειμαι σιγουρος. Ειχα ακουσει κατι σαν ο αποφοιτος της δικηγορικης σχολης στην Αγγλια δεν μπορει να ασκησει εδω δικαιο δε μπα να χει ξερω γω αριστειο, χωρις καποιες εξετασεις. Αλλα ανετα μπορει να ναι ραδιο αρβυλα.kilon είπε:Δυστηχώς είτε δεν θυμάσαι καλά είτε στα έχουν πεί λάθος. Ειδικά για το Μαϊαμι το έχω ψάξει , μιας και δεν μιλάω για κάτι που δεν είμαι σίγουρος και επειδή με ενδιέφερε μια εποχή να πάω. Τα ίδια συμβάινουν και στην αγγλία και στην Ελλάδα.
Δεν καιγομαι, απλα ειδα οτι δηλωσες ελαφρα τη καρδια οτι δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες στα νομικα πλαισια κλπ και σκεφτηκα να παραθεσω μερικα αντιπαραδειγματα. Δεν ειναι ο σκοπος μου να το συζητησω. Να το καταρριψω ηθελα. Και ενα αντιπαραδειγμα να βρεις στα Μαθηματικα, τον πετυχαινεις τον σκοπο σου. Η ισχυει κατι η δεν ισχυει. Η συζητηση μπορει να γινει ευχαριστως μετα, αλλα οχι για να αλλαξει την εκβαση, απλα γιατι οι ανθρωποι ειναι κοινωνικα οντα και περνανε ετσι ευχαριστα την ωρα τουςEπίσης τα παραδείγματα που αναφέρει αποτελούν αδυναμίου αντίληψης του αντικειμενικού νομικού πλαισίου και για αυτό δεν έχουν επιβιώσει σε μεγάλη πλειοψηφία
...
Αλλά όλα αυτά αποτελούν κομμάτι μιας τεράστια κουβέντας που απαιτεί πολύπλοκές νομικές γνώσεις , άμα θέλεις ευχαρίστως να την κάνουμε κάπου αλλού μιας και δεν επιθυμώ να συνεχίσω το offtopic.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)