- Πόντοι
- 1,788
Τις δίκες Ανέστη τις κερδίζω με το μοναδικό μου προσόν. ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!marathon είπε:και κερδίζεις δίκες έτσι? ;D
(δεν έχει καμία φάτσα το κείμενο, σοβαρά μιλάω).

Τις δίκες Ανέστη τις κερδίζω με το μοναδικό μου προσόν. ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!marathon είπε:και κερδίζεις δίκες έτσι? ;D
Γιατί κάθε φορά που το διαβάζω αυτό με πιάνουν οι κοιλιακοί μου από τα γέλια?LK είπε:@ Peripatiti
το Υπουργείο Εσωτερικών,Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης .
Αν και μεσημέρι, you are fishing for compliments , ενώ θα έπρεπε να ξέρεις ότι αυτή η ώρα είναι δύσκολη. Είναι κοινή γνώση λοιπόν, ως ex marine, αλλά και από πρόσφατες photo σου που δημοσιεύτηκαν ( ελπίζω να έχουν copyright) ότι έχεις Θεϊκό κορμί, το οποίο «σβήνει» το δικό μου. Ο δε Μarathon , ενέπνευσε και θα συνεχίζει να εμπνέει γενεές γυναικών. Οπότε spare me with that vegan shit. ;DSuperfunk είπε:Αν γινουμε Vegan ο Marathon & εγω θα αποκτησουμε και εμεις λαμπερο δερμα,πυκνα μαλια, ευθυτενές βλέμμα,κοιλιακους Bay Watch & ακατεργαστη σεξουαλικοτητα οπως εσυ?
Αν και δεν τρωμε ....πολυ κρεας (2-3 σουβλες κοκορετσι την ημερα και οτι περισσεψει απο τα doner στο μαγαζι).
Γιατι,δεν ανοιξαν χαντακια για οπτικες ινες στη γειτονιας? ;DMike G είπε:Γιατί κάθε φορά που το διαβάζω αυτό με πιάνουν οι κοιλιακοί μου από τα γέλια?![]()
ενταξει εδω μιλαμε για θρυλο...ξερεις ποσες Βερολινεζες καναν τα χαρτια τους για δημοσιουπαλληλικι στον Τυμβο του Μαραθωνα απο τη μερα που ανοιξαμε στο Kreuzberg?Ο δε Μarathon , ενέπνευσε και θα συνεχίζει να εμπνέει γενεές γυναικών
Χχαχα!!όχι δεν είναι ότι είμαστε πίσω όσον αφορα την ταχύτητα ποιότητα του ιντερνέτ.freerock1974 είπε:Γιατι,δεν ανοιξαν χαντακια για οπτικες ινες στη γειτονιας? ;D
...και όλα τα πνευματικά δικαιώματα...δικά μου!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:χαμος σου λεω......ολο....σουβλιζει ο θρυλος.... ;D
έχουμε κύριος...περίσσεψε ένα κωπηλατοδρόμιο από τους Ολυμπιακούς...αυτη η κακομοιρα κανει ωτοστοπ στο.....καραβακι γιατι της ειπαν οτι ο Μαραθωνας εχει και ποταμι... ;D
Άλλο ένα πολύ καλό παράδειγμα λοιπόν, ότι κανένας οργανισμός συλλογικής διαχείρισης δεν μπορεί να «κλείνει» μαγαζιά ή σπίτια ή ο,τιδήποτε. Αν νομίζει ο οργανισμός ότι προσβάλλονται τα δικαιώματα των μελών του, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφασίσει επ’ αυτού. Και όταν έρχεται λοιπόν ένα τριμελές Δικαστήριο ομόφωνα και απαλλάσσει κάποιον (και μάλιστα με αθωωτική πρόταση και του Εισαγγελέως της έδρας), διότι κρίνει ότι οι ισχυρισμοί του οργανισμού δεν συνάδουν με τη νομοθεσία, ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να ανησυχεί κανένας.December είπε:Και το 2010 από δημοσιευση εγκριτης εφημεριδας:
Ο πρόεδρος της ΠΟΠΣ δικηγόρος Χαράλαμπος Αποστολίδης κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου για παράβαση του σχετικού νόμου επειδή αρνήθηκε να καταβάλει πνευματικά δικαιώματα για την αναμετάδοση τραγουδιών από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομοσπονδίας , στη Θεσσαλονίκη. Μετά την απαλλακτική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, οι δικαστές αποφάσισαν ομόφωνα την αθώωση του. Μεταξυ αλλων δηλωσε: " ..Θεωρώ αστείο τον ισχυρισμό της ΑΕΠΙ ότι οι δήθεν διασκευές που παρουσιάζονται στα ποντιακά τραγούδια με αλλαγή κάποιων λέξεων στους στίχους , αποτελούν διασκευή με την έννοια του νόμου. Πρόκειται για τα ίδια τραγούδια με άλλο τρόπο εκτέλεσης… ".
Φιλε μου καλε,καλε μου φιλε,αν μιλας για μενα,δε με ταιζει καμια ΑΕΠΙ,δε ζω απο τη μουσικη,απλα δε δαγκωνω γενικα,αυτα ειναι για τους σκυλους.December είπε:Θελω να παραθεσω πολύ λιγα δημοσιευματα για την ΑΕΠΙ, γνωριζοντας ότι φυσικο είναι μερικοι εξ υμων δεν είναι πρεπον να δαγκωσουν το χερι που τους ταϊζει.
Σαφως, τον τελικο λογο έχει παντα η δικαιοσύνη.LK είπε:Άλλο ένα πολύ καλό παράδειγμα λοιπόν, ότι κανένας οργανισμός συλλογικής διαχείρισης δεν μπορεί να «κλείνει» μαγαζιά ή σπίτια ή ο,τιδήποτε. Αν νομίζει ο οργανισμός ότι προσβάλλονται τα δικαιώματα των μελών του, προσφεύγει στη Δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφασίσει επ’ αυτού. Και όταν έρχεται λοιπόν ένα τριμελές Δικαστήριο ομόφωνα και απαλλάσσει κάποιον (και μάλιστα με αθωωτική πρόταση και του Εισαγγελέως της έδρας), διότι κρίνει ότι οι ισχυρισμοί του οργανισμού δεν συνάδουν με τη νομοθεσία, ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο να ανησυχεί κανένας.
Αληθινα κριμα που δεν εχεις ιδεα για τον κ.Τουλιατο. Δεν πειραζει ομως, γιατι και εκεινος δεν ξερει εσενα μα ουτε και μενα ;Dfreerock1974 είπε:Επισης,δε μπορω να καταλαβω γιατι η πολλακις επιδεικνυομενη αποψη του κυριου Τουλιατου(δεν τον ξερω καθολου,να ζησει χιλια χρονια ο ανθρωπος)εχει γινει Ευαγγελιο... ???
Ρε δε μπα να την κλεισουν την ΑΕΠΙ?Ποσως με νοιαζει.
Αρκετα με δαυτην,ας μιλησουμε για μουσικη καλυτερα.![]()
γιατι ζουμε στη χωρα των...Ευαγγελιστων ....δεν το εχεις καταλαβει τοσα χρονια....? ;D,δε μπορω να καταλαβω γιατι η πολλακις επιδεικνυομενη αποψη ....εχει γινει Ευαγγελιο
Τωρα εισαι ωραιος!December είπε:Εμενα να δεις ποσο με ενδιαφερει η ΑΕΠΙ...
και ΝΑΙ,ΝΑΙ, ας μιλησουμε για μουσικη...για ολους αποψε:
Δε μπορω να μη συμφωνησω...γιατι ζουμε στη χωρα των...Ευαγγελιστων ....