peripatitis είπε:
Αυτή είναι ακριβώς η νοοτροπία που έστειλε την χώρα στα σκατά.......
Γιατι,εσυ ξερεις αν η εταιρεια κινητης τηλεφωνιας της οποιας εισαι πελατης,παρανομει ή οχι?
Επειδη σου στελνει αναλυτικο λογαριασμο,αποκλειεται να παρανομει σε αλλα πεδια με βοηθεια τα χρηματα που ΕΣΥ τους δινεις για την υπηρεσια που σου προσφερουν?
Να τα κλεισουμε ολα λοιπον,να μην υπαρχει τιποτα για να μην ειμαστε στα σκατα
που μας εχει φερει η εκ του πονηρου διαχειριση του καθενος.
Φιλε μου το θεμα ειναι απλο.Ή δινεις ή δε δινεις τη διαχειριση του εργου σου σε καποιον
με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Αμα δεν τη δινεις,μην προσπαθεις να πεισεις τους παντες οτι εκανες το σωστο και οι αλλοι ειναι τα κοροιδα.Κρατα το για τον εαυτο σου και μπορει να σαι
ΟΝΤΩΣ ο μαγκας.
Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο 3-4 τραγουδακια μου που χουν παιξει στα ραδιοφωνα,μου διανεμηθηκαν δικαιωματα,και τα ποσα,(Τα οποια παρεπιπτοντως βρηκα απολυτως λογικα)
μου καταβληθηκαν με απολυτη χρονικη συνεπεια,εν αντιθεσει με το δημοσιο που με σφαζει και δεν ξερω αν θα παρω ποτε συνταξη.Μηπως να τους στειλω τον εισαγγελεα για να ελεγξει το αν με κοροιδεψαν?Μου πεταξαν το ξεροκομματο για να θησαυριζουν?
Εδω αλλοι το κανουν απροκαλυπτα με απιστευτη ανοχη απο τη μερια μας ως πολιτες και καθομαστε σα χανοι.
Τα διαχειριστικα δικαιωματα και η ΑΕΠΙ μας μαρανανε τωρα?
Αν δε γουσταρα,ας επαιρνα παγανια τα καφε-μπαρ του Μελιγαλα να τους τα ζητησω ο ιδιος...
Είμαι μέλος. Soprano . Δικαιούμαι «συγγενικά δικαιώματα».
Τραγουδατε με μετρονομο?Γιατι στην Καβαλα δεν εχουμε... ;D