- Πόντοι
- 1,038
Δεν κατάλαβα ποιος παίζει και πότε, αλλά δε νομίζω να νοιάζει και κανέναν ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν κατάλαβα ποιος παίζει και πότε, αλλά δε νομίζω να νοιάζει και κανέναν ?
Με εκείνο το θηρίο Marshall που είχες ανεβάσει παλιότερα;παίζοντας κάθε μέρα λάιβ
H Συγκεκριμένη φώτο είναι του 1970 τον Ιανουάριο.Πω πω σεβεντίλα, ο Τεπενδρής λείπει !
Ωραίες εποχές (υπό μία έννοια), βασικά επειδή δεν είχες κινητό ήσουν "αναγκασμένος" να ζήσεις κανονικά, να μιλήσεις κανονικά, να γνωρίσεις ανθρώπους κανονικά.
Διακρίνονται ο Raymond Loewy , η Nelda Linsk και η Helen Dzo Dzo.
Θα ήθελα να πάω στον ηχολήπτη να του μπέρδευα τα cd και να τους έβαζε αυτό σε κάνα διάλειμμα ?Μόνο ο Kostas Safetis δεν έπαιζε...?
Αυτόν δεν τον ξέρω.
Νερό απο ποτάμι,που καταλήγει αποχέτευση πυρηνικού εργοστασίου,προερχόμενο απο την ψύξη του πυρήνα.Αναλόγως τι θα είχαν πιει...?
Κάτι θα βρεθεί να κάνουμε το βράδυ - μου φαίνεσαι καλό δόλωμα για τις τσούπεςτι θα κάνεις το βράδυ ... και που το σκέφτηκα , κουράστηκα. ?
Δεν ασχολούμαι πλέον με γυναίκες. ?Κάτι θα βρεθεί να κάνουμε το βράδυ - μου φαίνεσαι καλό δόλωμα για τις τσούπες
Μοίρες ε?Στις Μοίρες μένω.
Ολη η Κρήτη έχει φοβερό σπιτικό φαγητό - έχω δουλέψει, ως φοιτητής, μια βδομάδα στον τρύγο κοντά στο Ηράκλειο, και η αφεντικίνα είτε μαγείρευε στο σπίτι, είτε στο αμπέλι έφτιαχνε αριστουργήματαΑυτά τα ρεύματα υπάρχουν στα νότια παράλια, και σε τραβάνε μέσα με πολύ ύπουλο τρόπο, ακόμα και σε καλή θάλασσα. Θέλει προσοχή.
Προς Σίβα και Λισταρο έχει πολύ ποιοτικό φαγητό, γενικότερα. Όπως και σε όλη την ευρύτερη περιοχή.
Βγαίνει από το "Με την εξουσία σου"Ξά σου, έξα σου = κάνε ότι νομίζεις, υπ' ευθύνη σου