- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Λόγω ασθένειας της κυράς,
Μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτά.
Και εγώ και κυρίως η σύζυγος, την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση.
Ότι και αν είναι, περαστικά και γρήγορα.
Λόγω ασθένειας της κυράς,
Έχεις ποτίσματα? 3-4 ώρες ανά 15 μέρες θέλουνε και είσαι αρχηγός... και τη βγάζεις στα καλά λιμάνια και στα Μάταλα, αρχηγείοΚαλοκαιρινές διακοπές δεν προβλέπονται, καθώς ο φόρτος εργασίας δεν το επιτρέπει. Κοντινές, ολιγοήμερες, αποδράσεις εντός Κρήτη στην καλύτερη περίπτωση, αν και εδώ που τα λέμε, όταν ζει κάποιος στην Κρήτη δεν έχει την ανάγκη για απόδραση που έχει κάποιος που μένει σε μεγάλο αστικό περιβάλλον.
Έχεις ποτίσματα? 3-4 ώρες ανά 15 μέρες θέλουνε και είσαι αρχηγός... και τη βγάζεις στα καλά λιμάνια και στα Μάταλα, αρχηγείο
Τώρα θα μπορούσα να αναφέρω μερικά χωριά που είναι 15 λεπτά από τα Μάταλα αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση αν δεν θες να πεις, καλύτερα μην λεςΕυτυχώς δεν έχω. Τα έδωσα όλα σε συμισάρη και ηρέμησα. Ας ψάχνει εκείνος να βρει νερό να ποτίζει. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ δύσκολο.
15 λεπτα απο τα Ματαλα μένω, και με βρίσκεις συνέχεια εκεί (για δουλειά κυρίως). Καλά λιμάνια δεν πάω συνήθως διότι μου πέφτει μακριά (κάνα μισάωρο δρόμος) ?
Τώρα θα μπορούσα να αναφέρω μερικά χωριά που είναι 15 λεπτά από τα Μάταλα αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση αν δεν θες να πεις, καλύτερα μην λες
Οι χρόνοι που αναφέρεις Γιώργη είναι μικροί, πηγαίνεις του σκοτωμού, το νου σουΣτις Μοίρες μένω. Ερωτικός μετανάστης...αν και από εκεί καταγομαι (γεννήθηκα και μεγάλωσα Ηράκλειο)
Φεστιβάλ για γιάπις,στις σπηλιές των χίπις.Μια παρωδία και μισή.
Οι χρόνοι που αναφέρεις Γιώργη είναι μικροί, πηγαίνεις του σκοτωμού, το νου σου