Διακοπές?

Λόγω ασθένειας της κυράς,

Μην τα γράφεις έτσι απότομα αυτά.

Και εγώ και κυρίως η σύζυγος, την έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση.

Ότι και αν είναι, περαστικά και γρήγορα.

Με τα χρήματα Κυανής ακτής που θέλει η κάθε κυρά για να σου νοικιάσει ένα δωμάτιο που να βράζει και αυτά που ζητάνε για ένα απλώς μέτριο φαγητό και νερομένο ποτό οι έξυπνοι της Ελληνικής επαρχίας, δεν πρόκειται. Τα έδωσα φέτος, για 2 ταξίδα σε Βέλγιο και Γερμανία και είδα εικόνες που δεν είχα ξαναδεί. Εδώ και 15 χρόνια γεμίζω σημαίες τον παγκόσμιο χάρτη και μου έρχεται και ομορφότερα και οικονομικότερα...

Για μένα οι διακοπές είναι συνώνυμο των φωτογραφιών του Slim Aarons 

Εδώ είστε κύριε Λάκη μας  

SlimAaronsTheEssentialCollection_p310a.webp

Πω πω σεβεντίλα, ο Τεπενδρής λείπει !

Ωραίες εποχές (υπό μία έννοια), βασικά επειδή δεν είχες κινητό ήσουν "αναγκασμένος" να ζήσεις κανονικά, να μιλήσεις κανονικά, να γνωρίσεις ανθρώπους κανονικά. 

Εγώ ζω σε νησί όπου το καλοκαίρι δραστηριοποιούμαι και με την μουσική παίζοντας κάθε μέρα λάιβ και η γυναίκα επίσης δουλεύει σεζόν οπότε πάμε ένα μπανάκι στα κλεφτά μια φορά την εβδομάδα. Διακοπές δεν θα πάμε πουθενά φυσικά το καλοκαίρι γιατι δεν γίνεται, συνήθως πηγαίνουμε ταξίδια τον χειμώνα. 

Η μοναδική μας απόδραση θα είναι μια σύντομη μετάβαση στην Αθήνα για να δουμε τους Judas Priest σε λίγες μέρες.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμείς πάλι παίζεται μήπως πάμε στο εξωτικό Πουέρτο Ράφτη :-)

Καλοκαιρινές διακοπές δεν προβλέπονται, καθώς ο φόρτος εργασίας δεν το επιτρέπει. Κοντινές, ολιγοήμερες, αποδράσεις εντός Κρήτη στην καλύτερη περίπτωση, αν και εδώ που τα λέμε, όταν ζει κάποιος στην Κρήτη δεν έχει την ανάγκη για απόδραση που έχει κάποιος που μένει σε μεγάλο αστικό περιβάλλον. 

Καλοκαιρινές διακοπές δεν προβλέπονται, καθώς ο φόρτος εργασίας δεν το επιτρέπει. Κοντινές, ολιγοήμερες, αποδράσεις εντός Κρήτη στην καλύτερη περίπτωση, αν και εδώ που τα λέμε, όταν ζει κάποιος στην Κρήτη δεν έχει την ανάγκη για απόδραση που έχει κάποιος που μένει σε μεγάλο αστικό περιβάλλον. 
Έχεις ποτίσματα? 3-4 ώρες ανά 15 μέρες θέλουνε και είσαι αρχηγός... και τη βγάζεις στα καλά λιμάνια και στα Μάταλα, αρχηγείο

Έχεις ποτίσματα? 3-4 ώρες ανά 15 μέρες θέλουνε και είσαι αρχηγός... και τη βγάζεις στα καλά λιμάνια και στα Μάταλα, αρχηγείο

Ευτυχώς δεν έχω. Τα έδωσα όλα σε συμισάρη και ηρέμησα. Ας ψάχνει εκείνος να βρει νερό να ποτίζει. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ δύσκολο.

15 λεπτα απο τα Ματαλα μένω, και με βρίσκεις συνέχεια εκεί (για δουλειά κυρίως). Καλά λιμάνια δεν πάω συνήθως διότι μου πέφτει μακριά (κάνα μισάωρο δρόμος) ?

Χθες έκανε σόου ο Σφηνος στα Ματαλα. Δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

Ευτυχώς δεν έχω. Τα έδωσα όλα σε συμισάρη και ηρέμησα. Ας ψάχνει εκείνος να βρει νερό να ποτίζει. Σε λίγο καιρό θα είναι πολύ δύσκολο.

15 λεπτα απο τα Ματαλα μένω, και με βρίσκεις συνέχεια εκεί (για δουλειά κυρίως). Καλά λιμάνια δεν πάω συνήθως διότι μου πέφτει μακριά (κάνα μισάωρο δρόμος) ?
Τώρα θα μπορούσα να αναφέρω μερικά χωριά που είναι 15 λεπτά από τα Μάταλα αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση αν δεν θες να πεις, καλύτερα μην λες

Φεστιβάλ για γιάπις,στις σπηλιές των χίπις.Μια παρωδία και μισή.

Εχει ωραία μέρη η κρήτη νότια,αλλά θέλουν περπάτημα.

Αμμόλοφοι τριόπετρας/άγιου παύλου για εμένα με διαλεκτή παρέα και μόλις πέσει ο ήλιος καταλαβαίνεις πώς θα ήταν να ζείς σε άλλο πλανήτη.

Θέλει καλό soundtrack γιατί τις μ@λακίες τις ξερνάει το τοπίο απο μόνο του.

Μια καλή αρχή θα μπορούσε να είναι...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα θα μπορούσα να αναφέρω μερικά χωριά που είναι 15 λεπτά από τα Μάταλα αλλά δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση αν δεν θες να πεις, καλύτερα μην λες

Στις Μοίρες μένω. Ερωτικός μετανάστης...αν και από εκεί καταγομαι (γεννήθηκα και μεγάλωσα Ηράκλειο)

Στις Μοίρες μένω. Ερωτικός μετανάστης...αν και από εκεί καταγομαι (γεννήθηκα και μεγάλωσα Ηράκλειο)
Οι χρόνοι που αναφέρεις Γιώργη είναι μικροί, πηγαίνεις του σκοτωμού, το νου σου

Φεστιβάλ για γιάπις,στις σπηλιές των χίπις.Μια παρωδία και μισή.

Είναι επιχείρηση το όλο σκηνικό. Τρώνε όλοι από παντού, και οι ντοπιοι είναι ευχαριστημένοι διότι γεμίζουν κόσμο και κάνουν τρελά ταμεία. Προσωπικά, μόνο θετικά το βλέπω. Πολύς κόσμος (δεκάδες χιλιάδες), ωραία σχήματα και μουσικές, σημαντικό πολιτιστικό γεγονός.

%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%A3%CE%91-light-MBF-202401-1920x2677.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back