Διαγωνισμος

warrel

Νέο μέλος
Πόντοι
6
θα πρότεινα λυπών στους κιθαριστές να δούμε ποιος βγάζει καλλίτερα  το σόλο που θα επιλέγουμε κάθε φορά

θα προτεινα  ως 1 σολο το paranoid

warrel είπε:
θα πρότεινα λυπών
Συμφωνώ με το λυπών (=με λύπη)

Το βραβείο τί θα είναι? Κάρμα? Χουρμάδες? Παστέλι? Ζεστό σαλεπάκι? Air Condition Converter Home Edition SP3?

α) Τι εννοείς "καλύτερα";

β) Τι εννοείς "λυπών"*;

(σόρυ δεν κρατήθηκα)

Και πως θα γίνει αυτό; Πως θα ορίσουμε ποιοί θα είναι οι κριτές; Πως θα τους εκλέξουμε; Μήπως εννοείς "κρητές"; Εγώ δηλαδή που είμαι στερεοελλαδίτης στο κατούρι πηγάδισα;

ΚΙΤΑ ΚΡΙΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ  (ΑΛΛΑ ΟΠΙΟΣ ΜΠΕΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ )

Warrel όταν περάσεις λίγο περισσότερο καιρό εδω μέσα και σταματήσεις να φωνάζεις, θα καταλάβεις ότι δεν είναι εδώ κατάλληλο μέρος να κανουμε διαγωνισμό ποιος θα παπαγαλίσει καλύτερα ένα σόλο.

Οκ, οκ, κατάλαβα, μην φωναζεις ντε, είμαι και ευαίσθητος.

Tότε γιατί να γίνει διαγωνισμός αφού? Εγώ είμαι κρητικός και θα έχω την κρητική επιτροπή με το μέρος μου και προφανώς θα κερδίσω.

Πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω να είναι εφικτό κάτι τέτοιο και το κυριότερο δεν βλέπω λόγο να γίνει. Φτάνει που τσακωνόμαστε γενικώς. Ας μην αρχίσουν και κόντρες για το πόσα εκατοστά μουσικός είναι ο καθένας.

Άσε που θα πρέπει να μπεί ξεχωριστή κατηγορία για τους μουσικούς ωδείου. Μεγάλο μπλέξιμο, καλύτερα να το αποφύγουμε.

kwstas79 είπε:
Άσε που θα πρέπει να μπεί ξεχωριστή κατηγορία για τους μουσικούς ωδείου. Μεγάλο μπλέξιμο, καλύτερα να το αποφύγουμε.
Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ανοιχτός και ξεκάθαρος ρατσισμός στις κατηγορίες:

Gamatoi

Semi-Gamatoi

Non-Gamatoi

;D

Θα αποσταλούν βιογραφικά και αναλόγως θα γίνει κατάταξη στις κατηγορίες.

Αναλόγως την κατηγορία, θα πρέπει να μάθεις να παίζεις και το σχετικό playlist. Σε συνθήκες πίεσης: Καύσωνας με 34 βαθμούς με ανεμιστήρα ΜΟΝΟ, nirvana διασκευή απο Nivo στ αυτια και χωρίς παπούτσια εννοείται.

Μόνο οι σκληροί άντρακλες θα επιβιώσουν.

Εγω, που δεν έχω πιάσει κιθάρα στα χέρια μου ποτέ, είμαι μέσα πάντως

ΑΚΟΥΤΕ?????!?!?!?

Εσύ είσαι εκτός συναγωνισμού, μια κατηγορία από μόνος σου!  ;)

Mεσα γαμιωντας. Προτεινω το σολο απο το "Χιλια γουστα, χιλια γουστα, για τη μινι σου τη φουστα". Σε γραντζ διασκευη φυσικα γιατι εχουμε δημοκρατια.

πλακωσανε οι ζεστες, αρχισανε και οι @#$#@%$#@@.

Γιωργο,τι εκανες με το κλιματιστικο;

Θωμα εισαι σπιτι;

Trending...

Νέα θέματα

Back