Διαγωνισμός Komplete 12

Έχω γράψει το μπάσο, τα βασικά τύμπανα, την εισαγωγή, το organ, και έχω χωρίσει στο περίπου τα μέρη

Έχω ακόμα να γράψω το θέμα (το 'χω), το σόλο (δεν το 'χω), το κλείσιμο, και κάτι ψιλά (break) στα τύμπανα.

Θα προλάβω αύριο άραγε?

Σημειωτέον, είναι το τρίτο κομμάτι που γράφω για τον διαγωνισμό, το ένα έφαγε σουτ αμέσως, και το άλλο υπάρχει (μισό) και περιμένει.

Να 'σαι καλά Γιάννη που με έβαλες στην πρίζα.

ασε μας εβαλε λεει....

στο νήμα που λενε...

παρα τα έκτακτα που τύχανε τη βδομάδα αυτή, το συμμάζεψα και το ανέβασα. Περιμένω τους γνωστούς υπόπτους που δεν εμφανίζονται !

• Like
Reactions: Yameth
οι συμμετοχές σε λίγο ξεπερνάνε τις 100!

έτσι όπως πάει...

• Like
Reactions: cos_dr
Καλά, καθήστε να το πάρουνε γραμμή και από τα εξωτερικά, και θα μιλάμε για millions.

• Haha
Reactions: Nikos Aravanis
Ο διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εκατό!

Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι 3 νικητές.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες. 

Καλημέρα σε όλο το forum!Χθές μπέρδεψα τα ονόματα στα αρχεία και ανέβασα λάθος για τον διαγωνισμό,ζήτησα αντικατάσταση αλλά και να μην γίνει δεν πειράζει,άπλα σε όποιον θέλει να ακούσει την τελική μορφή του track που έφτιαξα για τον διαγωνισμό είναι εδώ.Μπράβο σε όλους,αρκετές ωραίες μουσικές!

Προβολή συνημμένου 19731

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εκατό!

Και τι συμμετοχές!

Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω όλα, αλλά από όσα άκουσα μέχρι τώρα, το επίπεδο είναι υψηλό σε όλα τα μουσικά είδη (μόνο metal δεν έχω ακούσει, γιατί άραγε? :classic_biggrin: ).

Δύσκολη η επιλογή για τους κριτές.

κανένα καινούργιο διαγωνισμό δεν έχει?

από προχτες έκλεισα το cubase και δεν έχω πιάσει όργανο !

Και τι συμμετοχές!

Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω όλα, αλλά από όσα άκουσα μέχρι τώρα, το επίπεδο είναι υψηλό σε όλα τα μουσικά είδη (μόνο metal δεν έχω ακούσει, γιατί άραγε? :classic_biggrin: ).

Δύσκολη η επιλογή για τους κριτές.
εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων.

εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων.
Δεν είμαστε λίγοι.

Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!!!!

Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!!!

Είμαστε ΠΛΗΚΤΡΑΔΕΣ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν είμαστε λίγοι.

Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!!!!

Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!!!

Είμαστε ΠΛΗΚΤΡΑΔΕΣ!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα
don't say the A word!

don't say the A word!
Ειμαστε, ειμαστε ανεξάρτητοι ενορχηστρωτές λόγω της ακομπανιαμεντικής μας παιδείας απο τα αρμόνια.

Οι καλύτεροι, οι ΜΑΕΣΤΡΟΙ

you said it again...

όχι βρε, κάτσε 

μην το ξαναπείς μόνο !

όχι βρε, κάτσε 

μην το ξαναπείς μόνο !
οτι θέλω θα λέω.

Ειμαι μποξέρ στα 93 κιλα.

Κανεις δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα

χααχαχαχαχαχαχαχα

Για πάντα ΑΝΩΡΙΜΟΣ!!!!!

Για πάντα ΝΕΟΣ!!!!!

• Like
Reactions: sultan of string
εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds

Σύμφωνοι, αλλά πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απρόβλεπτου", ακόμα κι αν ήταν στο ύφος των samples.

• Like
Reactions: gvour and cos_dr

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα