- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
Αν το κερδίζω θα το αλλάξω με κάνα τενεκέ λάδι στην μαύρη αγορά όταν μετά το χτικιό ακολουθήσει η λόρδα.Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό Κώστα.
Θα τα κερδίσεις, και μετά θα κάνεις έναν δικό σου διαγωνισμό για να τα δώσεις στους νικητές..... μαζί με κανένα αυτόγραφό σου φυσικά.
Επρεπε τώρα να το κάνεις ρόμπα; 2 ωραία λόγια άκουσα απο ραδιόφωνο που θα μπορούσε να τα 'χει πει ο οποιοσδήποτε.Άμα δηλαδής εγώ ο πονηρίδης, πάρω ένα αρχείο από αυτά του είναι στον πρώτο φάκελο με τους λόγους του Νίξον, και το βάλω όπως είναι στον διαγωνισμό, τι λέτε, κερδάω?
Δηλαδή δεύτερος.......??Τι είναι η σύνθεση για σένα. Τρίχες! Σε διο ωρίτσες μπορεί να κονομήσεις και κανα μικροφωνάκι που λέει ο λόγος.
Τους θυμάμαι που ήταν δικαστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης.Να ανακοινώσω την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που θα συμπληρώσει τα δικά μου τεράστια κενά στην διαδικασία.
Η επιτροπή αποτελείται απο τους
- Σάμι Αμίρη (Phos Duo, NUKeLEUS, piano and current M.D. of Athens Big Band),
- Σπύρο Λευκοφρύδη (ιδιοκτήτη και άνθρωπο πίσω απο τον ήχο του The Zoo),
- Γιάννη Πετρογιάννη (ηχολήπτη/μουσικό και ιδιοκτήτη του Matrix studio).
Τους θυμάμαι που ήταν δικαστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης.
πήγαινε καμιά βολτίτσα καλύτερα ρε συ σε κανα μπαράκι να ξεσκάσεις.Από αύριο κλείνομαι σπίτι λέμε :classic_biggrin: , μπας και μου 'ρθει τίποτις να γράψω.
Δηλαδης κατι που εχω να μην τα υποβαλω;Από αύριο κλείνομαι σπίτι λέμε :classic_biggrin: , μπας και μου 'ρθει τίποτις να γράψω.
Θα δώσουν παράταση όπως με τα τέλη κυκλοφορίας?Ο διαγωνισμός λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.
Κουνηθείτε όσοι τεμπελιάζετε!?