Διαγωνισμός Komplete 12

Σύμφωνοι, αλλά πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απρόβλεπτου", ακόμα κι αν ήταν στο ύφος των samples.
Θέλω να προσθέσω κι εγώ πως πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απροβλεπτου", ακόμα και αν ήταν στο ύφος των samples και πως θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια δε η  παρουσία των Keyboards.

• Haha
Reactions: fusiongtr
το εμπεδωσαμε

το εμπεδωσαμε
Πήρα δύο επιτυχημένα samples και τα ένωσα.

Γι αυτό είμαι φτιαγμένος από την πάστα των μεγάλων συνθετών.

Έστω και αν δεν θα με αναγνωρίσουν ποτέ .

Σημασία έχει πως εγώ με αναγνωρίζω.

Αυτοπροσδιορίζομαι ως ο μεγαλύτερος συνθέτης όλων των εποχών που σάρωσε τους διαγωνισμούς.

Και με αυτή τη σκέψη μπορώ να ζήσω μακάριος.

Θυμάμαι όταν δίδασκα στο Βerklee και με ρώτησε ένας σπουδαστής............. (εεε, το παράκανα, φτάνει χαχαχαχαχαχαχα)

ησουν τυχερος βρε που ηταν στο ιδιο υφος

• Like
Reactions: cos_dr
ησουν τυχερος βρε που ηταν στο ιδιο υφος
Ηταν να γίνει η αρχή.

Θα βάλουν καναν διαγωνισμό τζαζ, ροκ, έντεχνο.

Ολοι θα πάρουμε.

Τι θα πάρουμε είναι άλλο θέμα. χαχαχαχαχαχαχα

• Haha
Reactions: gmoukou
Ολοι θα πάρουμε.

Τι θα πάρουμε είναι άλλο θέμα. χαχαχαχαχαχαχα

Τα έχω πει αυτά από την 3η σελίδα.

Εσύ θα πάρεις και τα τρία πρώτα, και εγώ θα πάρω από τα τρία το μακρύτερο. :classic_biggrin:

:classic_biggrin:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα έχω πει αυτά από την 3η σελίδα.

:classic_biggrin:

Δεν θα πάρω τίποτα.

Το πολύ πολύ, αν γινει απονομή θα βάλω θα βάλω μια κουκούλα, θα πάω εκει που θα βραβεύουν τους νικητές και θα τα πάρω με τον τσαμπουκα και θα αρχίσω να τρέχω.

Αλλα θα με πιάσουν απο το serial number αμα τα χρησιμοποιήσω ή θα παρακολουθήσουν τη διαδρομή μου από τις κάμερες.

Βασικα με το δευτερο μπορεί να μην ασχοληθούν γιατί δεν είναι σοβαρό έγκλημα, αλλά απο το serial number δεν την γλυτώνω.

Έτσι πιστεύω.

Αστο, δεν γινεται τίποτα.

Έχασα.

Θα το δεχτώ σαν άντρας.

χαχαχχα

Και τι συμμετοχές!

Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω όλα, αλλά από όσα άκουσα μέχρι τώρα, το επίπεδο είναι υψηλό σε όλα τα μουσικά είδη (μόνο metal δεν έχω ακούσει, γιατί άραγε? :classic_biggrin: ).
Οντως.

Καποια που ακουσα σποραδικα και τυχαια ηταν πολυ ωραια,μερικα μαλιστα σκοτωναν.

Τωρα ακουω αυτο που εβαλε πιο πανω ο Manos Gorgomitis,εξαιρετικο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Σε ευχαριστώ gvour!Είχα αρκετά προβλήματα με τον ηχολήπτη...ο οποίος με ενημέρωσε εξ αρχής ότι το μικρόφωνο που έχουμε δεν κάνει για εγγραφή καμπίνας(ορθά αφού ακούει από 30hz μέχρι 30khz),μου έβαλε περιορισμούς στις εντάσεις(όπως φαίνεται και στην φώτο)ενώ κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων είχε πιάσει ένα κόκκαλο που βγάζει ένα σπαστικό ήχο και το δάγκωνε.Αν του το έπαιρνα δε, πήγαινε και σήκωνε το πόδι του μπροστά από την καμπίνα.Την άλλη φορά θα πάω στο εξωτερικό να γράψω,είδα και έπαθα,εδώ στην Ελλάδα είμαστε πολύ πίσω σε αυτά τα πράγματα.

(Για πάρτη του το κομμάτι και το όνομα επίσης)

IMG-20190114-00109.jpg

κουκλος.

Και μενα τετοια καψονια με κανει

Να γράψουμε από κοινού κάτι μαζί και να στείλουμε τις έγγραφες σε μηχανικό ήχου να μας κάνει mix/mastering.Να ακούει σκύλους να τινάζουν τα αυτιά τους και να μασάνε κόκκαλα και να κάνει άνω κάτω το στούντιο ψάχνοντας για κανένα αδέσποτο.Μια λύση υπάρχει αγαπητέ dimsonic.Να παίξουμε punk και να το περάσουμε σαν άποψη. 

Δύσκολη η επιλογή για τους κριτές.

Λοιπόν το σκέφτηκα το θέμα.

Άμαν ήμουν :classic_biggrin: ο έχων το μαχαίρι και το καρπούζι ξέρετε τα θα έκαμνα?

Θα έβγαζα φιρμάνι, και θα έλεγα ότι στον επόμενο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων, θα μοιράσει 10 ψήφους στα κομμάτια που του αρέσουν (από έναν ψήφο σε κάθε κομμάτι) εκτός από το δικό του φυσικά, και τα 20 πρώτα σε ψήφους θα έμπαιναν στην τελική ευθεία.

Για να σκοτωθούμε εμείς σαν τα σκυλιά. :classic_tongue:

Μην σου πω δηλαδή ότι θα έβαζα και το κοινό να ψηφίζει στο 090... :classic_biggrin:

Εκεί είναι το χρήμα μάγκες μου. :classic_tongue:

Λοιπόν το σκέφτηκα το θέμα [...]στον επόμενο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων, θα μοιράσει 10 ψήφους στα κομμάτια που του αρέσουν (από έναν ψήφο σε κάθε κομμάτι) εκτός από το δικό του φυσικά, και τα 20 πρώτα σε ψήφους θα έμπαιναν στην τελική ευθεία.

Για να σκοτωθούμε εμείς σαν τα σκυλιά. :classic_tongue:

Μην σου πω δηλαδή ότι θα έβαζα και το κοινό να ψηφίζει στο 090... :classic_biggrin:

Αντιπρόταση πιο ριζοσπαστική και πιο κοντά στη κουλτούρα του νεοέλληνα. 

Θα βάλουμε τους admins να εκθέσουν το ταλέντο τους και την άποψη τους μέσω πχ μιας ελεύθερης συνθεσης και τα μέλη αυτής της κοινότητας θα ψηφίσουν (πάντα στο 090) ποιος θα φύγει και ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα μείνει να διοικήσει την νοιζ κοινότητα.

Δηλαδη τόσα χρονια πολιτισμού να μη τα βάλουμε σε εφαρμογή; Κριμα να πάνε χαμένα! ?

• Haha
Αντιπρόταση πιο ριζοσπαστική και πιο κοντά στη κουλτούρα του νεοέλληνα. 

Θα βάλουμε τους admins να εκθέσουν το ταλέντο τους και την άποψη τους μέσω πχ μιας ελεύθερης συνθεσης και τα μέλη αυτής της κοινότητας θα ψηφίσουν (πάντα στο 090) ποιος θα φύγει και ποιος θα είναι ο εκλεκτός που θα μείνει να διοικήσει την νοιζ κοινότητα.

Δηλαδη τόσα χρονια πολιτισμού να μη τα βάλουμε σε εφαρμογή; Κριμα να πάνε χαμένα! ?
Και γιατί να μην κάνουμε πραξικόπημα? Η χούντα των πληκτραδων π.χ. Θα πάω εγώ κσι άλλοι πέντε, θα μπουκαρουμε με τσ συνθεσάιζερ, θα συλλάβουμε τον admin και τους moderator και θα ορκισουμε κυβέρνηση. Θα ταξουμε και θέσεις σε έναν δύο από αυτούς στο νέο καθεστώς να μας βοηθήσουν. 

Θα στείλω και κιθαρίστες εξορία 

• Haha
εγω λέω να αφήσουμε τους κριτές να κάνουν την δουλειά τους (άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή) αλλά μετά με την ησυχία μας να σχολιάσουμε τις συμμετοχές, να πούμε τι μας άρεσε, αν μας περιόρισε το δεδομένο υλικό, πως αντιμετωπίσαμε τη συμμετοχή μας με τα δεδομένα αυτά και γενικά τι συμπεράσματα βγάλαμε από την εμπειρία αυτή

• Like
Reactions: gmoukou
εγω λέω να αφήσουμε τους κριτές να κάνουν την δουλειά τους (άλλωστε Κυριακή κοντή γιορτή) αλλά μετά με την ησυχία μας να σχολιάσουμε τις συμμετοχές, να πούμε τι μας άρεσε, αν μας περιόρισε το δεδομένο υλικό, πως αντιμετωπίσαμε τη συμμετοχή μας με τα δεδομένα αυτά και γενικά τι συμπεράσματα βγάλαμε από την εμπειρία αυτή
Eγώ λέω να επιτεθούμε τώρα που δεν το περιμένουν.

χαχαχαχααχαχαχαχχα

Tο πρόβλημα είναι ότι τώρα συνειδητοποίησα ότι στο κομμάτι μου έχω περισσότερα πλήκτρα παρά κιθάρες.... :classic_wacko:

Tο πρόβλημα είναι ότι τώρα συνειδητοποίησα ότι στο κομμάτι μου έχω περισσότερα πλήκτρα παρά κιθάρες.... :classic_wacko:
Φτου,φτου,στα όρη στα άγρια βουνά 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα