- Πόντοι
- 2,148
ασε μας εβαλε λεει....
Σε λιγα χρόνια θα ξεπερνάνε τις 150.000!οι συμμετοχές σε λίγο ξεπερνάνε τις 100!
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εκατό!
εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων.Και τι συμμετοχές!
Δεν έχω προλάβει να τα ακούσω όλα, αλλά από όσα άκουσα μέχρι τώρα, το επίπεδο είναι υψηλό σε όλα τα μουσικά είδη (μόνο metal δεν έχω ακούσει, γιατί άραγε? :classic_biggrin: ).
Δύσκολη η επιλογή για τους κριτές.
Δεν είμαστε λίγοι.εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds, αισθητή η μικρή παρουσία των εγχόρδων.
don't say the A word!Δεν είμαστε λίγοι.
Είμαστε ΠΟΛΛΟΙ!!!!
Είμαστε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!!!!!
Είμαστε ΠΛΗΚΤΡΑΔΕΣ!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα
Ειμαστε, ειμαστε ανεξάρτητοι ενορχηστρωτές λόγω της ακομπανιαμεντικής μας παιδείας απο τα αρμόνια.don't say the A word!
οτι θέλω θα λέω.όχι βρε, κάτσε
μην το ξαναπείς μόνο !
εγώ θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια παρουσία των kbds
Θέλω να προσθέσω κι εγώ πως πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απροβλεπτου", ακόμα και αν ήταν στο ύφος των samples και πως θα έλεγα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομματιών ήταν ακριβώς πάνω στο ύφος που υπαγόρευαν τα samples. Τεράστια δε η παρουσία των Keyboards.Σύμφωνοι, αλλά πολλά κομμάτια είχαν ενδιαφέρον, με καλή χρήση του "απρόβλεπτου", ακόμα κι αν ήταν στο ύφος των samples.