- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Σε όλους τους τομείς δραστηριότητας συμβαίνει, είναι φυσικό χάρισμα.
Μιλάω για έναν άνθρωπο Κώστα.
Ξέρεις κάποιον που να έχει ταλέντο σε όλα?
Σε όλους τους τομείς δραστηριότητας συμβαίνει, είναι φυσικό χάρισμα.
Αρχικα.
Με τον καιρο κ οταν αρχιζεις να εχεις αποτελεσματα, φτιαχνεις καλυτερους μηχανισμους/συνηθειες μαθησης.
ή μαλλον απορριπτεις κ μονοπατια στη μελετη σου που ξερεις πως δε θα σε οδηγησουν εκει που θες.
Ισως αποκτας πιο ξεκαθαρο οραμα. Κ αν αυτο συνδυαζεται με δουλεια κ παθος, αφηνεις πισω τα ταλεντα χιλιομετρα.
Το εχω δει απειρες φορες να συμβαινει.
Ο αλλος μποσουλουσε στον ιδιο χρονο που οι υπολοιποι περπαταγαν. περπατουσε κ επεφτε οταν οι αλλοι ετρεχαν, οταν ομως εμαθε να τρεχει σταθερα κ να βρισκει το καταλληλο μονοπατι... τους αφησε πισω ολους χιλιομετρα
Ταλέντο στην μουσική δημιουργία είναι η αίσθηση του ωραίου που είτε διαθέτει κανείς, είτε δεν διαθέτει, δεν διδάσκεται καν
Καπου διαβασα οτι θελουμε να γίνουμε φίλοι.
Ταλέντο στην μουσική δημιουργία είναι η αίσθηση του ωραίου που είτε διαθέτει κανείς, είτε δεν διαθέτει, δεν διδάσκεται καν
Οποτε διαφωνω σε ολα με τον @trolley
Κ στο ταλεντο κ σε κατι που ειχε πει τις προαλλες περι μαθησης κ οτι ολα σου τα μαθαινουν αλλοι. Τιποτα που αξιζει δημιουργικα, δε θα σου το δωσει ποτε κανενας ετοιμο, μασημενο
εμένα φίλε μου, σε ότι θέλω να ασχοληθώ ξεχωρίζω μοιραία λόγω των πιο πάνω προϋποθέσεων που δεν μπορώ να αναλύσω για να γίνω πιο σαφής γιατί λόγω απίστευτης ταλαιπωρίας αυτών των ημερών έχω πονοκέφαλο, πήρα και ένα ηρεμιστικό χάπι γιατί δεν πάει άλλο, είμαι σε μεγάλη ένταση και είμαι ΨΜιλάω για έναν άνθρωπο Κώστα.
Ξέρεις κάποιον που να έχει ταλέντο σε όλα?
ναιΕπίσης έγραψα "φίλοι". Με εισαγωγικά.
Tο έκανα το ψυχικό για τον φίλο μου τον Βρασίδα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε το ίδιο όνομα.
Πέρα απ΄το όνομα, να σε ρωτήσω ρε συ κάτι, στο avatar εσύ είσαι??Μην αρχισουμε παλι τα τουρλουλου με τα ονοματα, γιατι θα μου κολλησετε κανα καινουριο κ θα πρεπει ν'αλλαζω νικνεημ παλι
Ναι, ειναι παλια φωτογραφια ομως, οταν ημουν στα κιλα μουΠέρα απ΄το όνομα, να σε ρωτήσω ρε συ κάτι, στο avatar εσύ είσαι??