• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Deep Purple - Smoke On The Water (official music video)

Waterfall-K

🎹🎹🎹🎹🎹
Πόντοι
2,098
Άργησε 52 χρόνια, αλλά κάλλιο αργά...?

Το επίσημο βίντεο κλιπ του "Smoke On The Water" μόλις ανέβηκε στο youtube και διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ήχο.?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ποιο ομώνυμο?
To Highway star. Είναι από το ομώνυμο αλμπουμ τους. Έχει και κάποια άλλα καλά κομμάτια μέσα. Τσέκαρέ το

MDMtMzg4OC5qcGVn.jpeg

MDQtNTg1NC5qcGVn.jpeg

To Highway star. Είναι από το ομώνυμο αλμπουμ τους.
Δεν υπάρχει "Highway Star" άλμπουμ. Αυτό που ποστάρεις είναι ακόμα μία συλλογή από τις άπειρες που κυκλοφορούν. Τα Smoke On The Water και Highway Star βρίσκονται στο άλμπουμ "Machine Head".

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν υπάρχει "Highway Star" άλμπουμ. Αυτό που ποστάρεις είναι ακόμα μία συλλογή από τις άπειρες που κυκλοφορούν. Τα Smoke On The Water και Highway Star βρίσκονται στο άλμπουμ "Machine Head".

Προβολή συνημμένου 43086
Θα πρέπει να ήμουν 15 χρονών όταν πήρα αυτό το άλμπουμε, στα 16 είχα κάνει το δίσκο φρίσμπι και το εξώφυλλο ''τσοχάκι'' για ένα γραφείο με στραβά πόδια. Φάνηκε χρήσιμο στην ιστορία των Παράγκας το άλμπουμε ταύτο ?

Θα πρέπει να ήμουν 15 χρονών όταν πήρα αυτό το άλμπουμε, στα 16 είχα κάνει το δίσκο φρίσμπι και το εξώφυλλο ''τσοχάκι'' για ένα γραφείο με στραβά πόδια. Φάνηκε χρήσιμο στην ιστορία των Παράγκας το άλμπουμε ταύτο ?
image.gif

Ας τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή σκεπτόμενοι τις στρατιές wanna-be-guitar-heroes που ξεκίνησαν να μαθαίνουν το ριφ του SOTW στην κιθάρα αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να αγγίξουν το καταπληκτικό σόλο του. 

Το εσώφυλλα δεν μας είπες τι χρησιμότητα είχε. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back