• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Free Daw , που να τρέχει 64bit Vst

Ανακεφαλαίωση:

- Το Cakewalk δεν είναι πλέον δωρεάν.
- Εξακολουθεί να διατίθεται μία δωρεάν έκδοση, μαζί με το disclaimer ότι εφ' εξής θα δέχεται μόνο "maintenance updates". Ο όρος δεν έχει νομικό περιεχόμενο στην Ελλάδα, αλλά έχει στο Corporate Talk των πολυεθνικών και των κατασκευαστών λογισμικού, και σημαίνει ότι κάποια στιγμή θα πάψει να λειτουργεί, ίσως αύριο, ίσως σε δέκα χρόνια.
- Η λογική λέει, η κοινή λογική, you know, αυτή που λέει ότι 2+2=4, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ένας νέος φίλος του home recording να εμπιστευτεί ένα προϊόν με αυτή την προοπτική, είτε είναι δωρεάν, είτε κάνει 5.000 κιλά χρυσού. Για νέο επαγγελματία... τι να πω, δεν ξέρω κανέναν που να επενδύει χρόνο, χρήμα ή γνώσεις σε ένα εργαλείο με ημερομηνία λήξης, είτε είναι πρόγραμμα, είτε είναι κατσαβίδι, είτε είναι πάγκος εργασίας.
- Και όλα τα παραπάνω, με την αυθαίρετη προϋπόθεση ότι κάποιος δεν θα προτιμήσει να έχει Mac, στο οποίο τα προϊόντα της Cakewalk δεν έτρεχαν ποτέ.

Αυτά.

Ανακεφαλαίωση:

- Το Cakewalk δεν είναι πλέον δωρεάν.

Παρακολουθώ το νήμα λόγω του ότι μου έρχονται ειδοποιήσεις. Έχω να πω ότι ο κώνωπας έχει διυλισθεί σε τέτοιο βαθμό που οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

και μια παράκληση από εμένα... μην επικοινωνείτε άλλο με μένα ιδιωτικά για το συγκεκριμένο θέμα... ότι είχα να πω το είπα... ευχαριστώ... όπως είπε και ο Σπύρος:

ο κώνωπας έχει διυλισθεί σε τέτοιο βαθμό που οι λέξεις έχουν χάσει τη σημασία τους.

καμιά όρεξη δεν είχα να επανέλθω στο κορεσμένο αυτό θέμα αλλά μόλις μου σφύριξαν μια ενδιαφέρουσα (ενδεχομένως) πληροφορία (στον ύπνο τους με έβλεπαν φαίνεται:)) την οποία καταθέτω (και φυσικά δεν πρόκειται να την σχολιάσω αν συζητηθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο περαιτέρω, γιατί όντως έγκωσα)...

λοιπόν κυκλοφόρησε ήδη ένα "πατσάκι" το οποίο επιτρέπει να τρέχει offline η δωρεάν έκδοση του Cakewalk μόνιμα και αιωνίως στον αιώνα τον άπαντα... δεν ξέρω αν είναι official από την εταιρεία αλλά αν μη τι άλλο και να μην είναι, αν αυτή αποδειχθεί "κακιά και στρίγγλα" και προπαντός ηλίθια* και "πουλήσει" παρ ελπίδα το κοινό της κοροϊδεύοντας το σε σχέση με τις μέχρι στιγμής εξαγγελίες της, οποιαδήποτε στιγμή αυτό θα μπορεί με την σειρά του δυνητικά (και κατά συνείδηση πάντα) να αμυνθεί (με τον ίδιο τρόπο) βγάζοντας της την γλώσσα...

--------------------
npap disclaimer (sic!)... να ξεκαθαρίσω ότι δεν το προτείνω καθώς δεν γνωρίζω ακόμα την προέλευσή του όπως προείπα, αλλά έτσι κι αλλιώς στην παρούσα φάση εξακολουθώ να μην θεωρώ ότι θα πέσει σε κανέναν ο πωπούλης αν κάνει κάθε τόσο ένα κλικ online που ζητείται από τον χρήστη μπροστά στα όσα δίνει απλόχερα... τώρα στο (δυστοπικό; ) μέλλον, αν το "Corporate Talk των πολυεθνικών" (καραsic!) εκτός από κουτοπόνηρη κουτσομπόλα επαληθευτεί και ως σύγχρονη Κασσάνδρα, θα το επανεξετάσω το θέμα σε νέα βάση...:cool:

* όχι απλά ηλίθια, αλλά πανηλίθια η όποια εύρωστη εταιρεία δυσαρεστήσει αχρείαστα κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα το κοινό της χάνοντας το οριστικά από εν δυνάμει πελάτη στις υπόλοιπες της δραστηριότητες... το PR της θάναι για πολλές κλωτσιές μιλάμε...:D

----
EDIT έλεος όμως... ειδικά με την υποκριτική "ευθιξία"... έλεος... το περίμενα απλά δεν ήξερα από ποιους... το γράφω εδώ βλέποντας ότι ξεκινά η επιλεκτική "ανάγνωση" του παρόντος και οι ανάλογες της αντιδράσεις και αφήνω από κάτω την "τελευταία λέξη" στους έχοντας την ανάγκη της... :coffee:

Last edited:
Τωρα σοβαρα; Αυτη ειναι η απαντηση στους προβληματισμους που εθεσα; Οτι υπαρχουνε πατσακια;

Αν το παμε ετσι, υπαρχουν πατσακια για ολα τα DAW ( ; ), αν ειναι να το ριξουμε εκει γιατι να προτιμησουμε το Sonar, ετσι και αλλιως και η ηθικη εκπτωση ιδια θα ειναι, ΚΑΙ οι οποιες τυχουσες νομικες επιπτωσεις ιδιες θα ειναι.

Τελος παντων, ετσι και αλλιως ολη αυτη η συζητηση δεν εχει νοημα. Η Bandlab απο οτι εχει πει η ιδια, στο αμεσο μελλον θα σταματησει το support του δωρεαν cakewalk. Ταυτοχρονα απο την αλλη, το μελλον φαινεται να πηγαινει ολοταχως προς τους ARM , για την apple ειναι ηδη παρον αυτο με εκπληκτικα audio αποτελεσματα μαλιστα, οποτε οποιος θελει να συνεχισει με το sonar be my guest, στο χειροτερο σεναριο αλλωστε να χρειαστει να κανει και μια συνδρομη, δεν τρεχει και τιποτα.

Αλλωστε, οταν ξεκινησε το δωρεαν Cakewalk, η εταιρια ενθαρρυνε τους χρηστες να γραψουν στο forum της ποια καινουργια features θα ηθελαν. Σημερα παλι ξεκαθαριζει οτι καινουργια features γιοκ. Αν δεν αρκει αυτο σε καποιον για να δει το writing on the wall απο μονος του, σιγα μην κανει τη διαφορα η αποψη του τρολει η η δικη μου.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back