Συμφωνώ και εγώ ότι το lazy είναι το καλύτερο από όσα άκουσα ως τώρα (αναμενόμενο λόγω ''Μπουμπουκάσα''). Ίσως είναι και η μόνη διασκευή που ο κιθαρίστας παίζει με single coils! ;D
Είναι απλά η μοναδική διασκευή που θα ξανακούσω από το άλμπουμ και θα την ευχαριστιέμαι το ίδιο με την πρωτότυπη εκτέλεση.
Πλάκα είχε το γκαζιάρικο Highway (θεός ο Hughes), πραγματικά ενδιαφέρουσα η άποψη των ΒLC στο Pictures of home (αυτό θα πει διασκευή και όχι επανεκτέλεση, αν και το original ''pictures...'' παραμένει 1 εκ. φορές ανώτερο ;D ) , αλλά δεν πρόκειται, σε αντίθεση με το lazy, να ξανακούσω κάποια απο αυτά.
Και μιας και αναφέραμε τους Metallica, ιδού και η διασκευή των Maiden. Oι Maiden σε αντίθεση με τους Μetallica, όταν κάμνουν διασκευές, τις παίζουν όπως είναι στο δίσκο, γιατί ο Harris είναι της άποψης ''δεν έχει νόημα να πιάσω ένα ήδη πετυχημένο κομμάτι και να το αλλάξω''. H διασκευή των Metallica είναι κακή, αλλά οι Metallica μας έχουν χαρίσει ενδιαφέρουσες διασκευές (στο ''Garage Inc''). Των Maiden μου φαίνεται απλά αδιάφορη.
Νομίζω ότι των Maiden ήταν η μόνη διασκευή που ήταν ''έτοιμη'', πριν την ιδέα του συγκεκριμένου tribute, καθώς υπήρχε σαν b-side σε single τους, την περίοδο του ''dance of death'' αν θυμάμαι καλά.
IRON MAIDEN - SPACE TRUCKIN' (DEEP PURPLE COVER)