- Πόντοι
- 2,638
Το μαύρο που μου αρέσει το δίνουν μόνο με το box set...Εσύ να το παραγγείλεις ξεχωριστά.
Το μαύρο που μου αρέσει το δίνουν μόνο με το box set...Εσύ να το παραγγείλεις ξεχωριστά.
Παράγγειλε το boxset τότε, μόνο $89,98 κάνει. Δύο πάρε και στείλε το ένα στον Samy, θα σε ευγνωμονεί για πάντα...?Το μαύρο που μου αρέσει το δίνουν μόνο με το box set...
Για να έχουμε μια τάξη σύγκρισης, οι υπόλοιποι ήταν 45αρηδες το 1990Αυτός ο McBride τι έπαθε; ? Στη φωτό δείχνει αρκετά γερούνδιος, ενώ είναι 45άρης...
Now what.…από τα υπόλοιπα 5 που ακολούθησαν το εν λόγω album ποιο σου αρέσει περισσότερο;
Αυτός ο McBride τι έπαθε; ? Στη φωτό δείχνει αρκετά γερούνδιος, ενώ είναι 45άρης...
Ρε φίλε από τότε που ο Πατατανατσίου σταμάτησε να παίζει το χαμουνδ στους βαθύ μπλαβί και το έριξε στα μουυυυυυυγκ σταμάτησε να μου αρέσει ο ήχος τους και πέταξα και όλους τους δίσκους τους. Για να καταλάβεις, το μασίν χέντ το πέταξα για φρίσμπι χάρη αστεισμού και σκότωσα μια γιαγιά απέναντι που άπλωνε τη μπουγάδα, το δε εξώφυλλο το έδωσα δώρο στο Μπομπ τον σφουγγαράκη να το φοράει δίκοχο στην οικοδομή.Παράγγειλε το boxset τότε, μόνο $89,98 κάνει. Δύο πάρε και στείλε το ένα στον Samy, θα σε ευγνωμονεί για πάντα...?
Οι ίδιοι ήταν...Α ώστε οι ΜΠΑΝΑΝΑ ράμα ήταν θυγατρική τον μπλαβί?
Ε άμαν ειναι έτσι, γράψε και στον McBride PRS, να είναι ολοκληρωμένο το έγκλημα... ?Simon McBride - guitar
Don Airey - Hammond
θα το έγραφα, αν ήξερα τι είναι το PRS.?Ε άμαν ειναι έτσι, γράψε και στον McBride PRS, να είναι ολοκληρωμένο το έγκλημα... ?
Πληκτράδες...θα το έγραφα, αν ήξερα τι είναι το PRS.?
Είναι μονάδα μέτρησης της πίεσης στους κιθαρίστες.θα το έγραφα, αν ήξερα τι είναι το PRS
Είδα τι είναι, έκανα ένα μικρό research. Λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να το γράψουμε, μια ακόμα κιθαροεταιρεία είναι απ'ότι διαβάζω.??Είναι μονάδα μέτρησης της πίεσης στους κιθαρίστες.
Όλες οι μεγάλες μπάντες με PRS καταλήγουν, τυχαίο ? Δεν νομίζω ??Ε άμαν ειναι έτσι, γράψε και στον McBride PRS, να είναι ολοκληρωμένο το έγκλημα... ?
Όντως, μεγάλες (και ηλικιακά).Όλες οι μεγάλες μπάντες με PRS καταλήγουν, τυχαίο ? Δεν νομίζω ??
Όντως, μεγάλες (και ηλικιακά).
Πλάκα είχαν όταν υπέγραψαν τον Joe Walsh (the Eagles) και τον έβαλαν να κάνει το διαφημιστικό βιντεάκι.
Η φωνή του ακουγόταν πιο vintage και από τον ήχο της κιθάρας του ?