- Πόντοι
- 398
Σε 10-20-30 χρόνια ή και τώρα, από ποια era των purple ακούγονται ακόμα τραγούδια?
Ξεκολλάτε επιτέλους από τον Blackmore, κοιτάχτε τα χάλια του απ'τα μέσα των '90s μέχρι σήμερα, ο τύπος ζει ακόμα στην μεσαιωνική κοσμάρα του.
Βέβαια, όπως είπες αν έμενε το πιθανότερο θα ήταν κάτι πολύ βαρετό - αν και οι μουσικές "ανησυχίες" των υπολοίπων θα καθιστούσαν αδύνατη μια τέτοια συμβίωση.
Από αυτά που γνωρίζω εκ των έσω ? (τουλάχιστον τότε) όλοι οι άλλοι είχαν "πρόβλημα" με τον Blackmore - και μάλιστα διαχρονικά. Δεν θα συνηγορούσαν σε αποπομπή του Gillan.Γιατί το λες αυτό? Το πολύ να έδιωχνε τον Ian Gillian ο οποιός κανονικά θα έπρεπε να βαράει προσοχή στον Ρίτσι και να του κανει όλα τα καπρίτσια, αλλά επειδή λόγω χαρακτήρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί θα έφευγε πάλι και θα συνέχιζαν μια χαρά
(και) Σε 30 χρόνια θα ακούγονται τραγούδια τους από όλες τις περιόδους τους, όπως και σήμερα, για τον παρακάτω απλό λόγο:Σε 10-20-30 χρόνια ή και τώρα, από ποια era των purple ακούγονται ακόμα τραγούδια?
Εσείς οι Blackmorικοί. Προσωπικά όταν λέω DP εννοώ όλη τους τη διαδρομή. Κάτι πήγα να πω όταν έφυγε το ίνδαλμα μου ο Lord, αλλά -και πάλι- η νέα σύνθεση δεν μου (μας) άφησε περιθώρια για γκρίνιες. Ευτυχώς, γιατί να΄σαι σίγουρος ότι θα ήμουν από τους πρώτους που θα γκρίνιαζα, δεν είμαι fanboy.Όταν λέμε DP πάντα εννοούμε DP με Blackmore.
Από αυτά που γνωρίζω εκ των έσω ? (τουλάχιστον τότε) όλοι οι άλλοι είχαν "πρόβλημα" με τον Blackmore - και μάλιστα διαχρονικά. Δεν θα συνηγορούσαν σε αποπομπή του Gillan.
Μάλιστα, λίγο μετά από αυτά που έμαθα τότε, οι DP "έστειλαν" τον Blackmore καθότι τους τα είχε κάνει... τούμπανα. Και τελείωσαν την περιοδεία με τον Satriani και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...
Αμφιβάλω.... Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ... (μη μου παραθέσετε βίντεο από YouTube) όπως επίσης δε παίζει κ τπτ στο ράδιο, εκτός της προαναφερθεισας εξαίρεσης...(και) Σε 30 χρόνια θα ακούγονται τραγούδια τους από όλες τις περιόδους τους, όπως και σήμερα, για τον παρακάτω απλό λόγο
Και ούτε πρόκειται...Αμφιβάλω.... Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ... (μη μου παραθέσετε βίντεο από YouTube) όπως επίσης δε παίζει κ τπτ στο ράδιο, εκτός της προαναφερθεισας εξαίρεσης...
Είναι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Steve Morse εκεί έξω. Το έχεις εύκολο να διασκευάσει κάποιος κομμάτια από την Morse era? Και άντε τα διασκεύασε. Τι το καινούργιο θα φέρει? Για προσπάθησε να παίξεις ή να διασκευάσεις τα παρακάτω να δω κάτι.?Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ
Γιατί η Morse era δεν έχει γκα γκα γκα... γκα γκα γκαγκά ?Είναι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Steve Morse εκεί έξω. Το έχεις εύκολο να διασκευάσει κάποιος κομμάτια από την Morse era?
Το κακό για τον Blackmore ήταν ότι ο αντικαταστάτης του -και ο μακροβιότερος κιθαρίστας της μπάντας- ήταν όχι μόνο καλύτερος κιθαρίστας (έτη φωτός πιο μπροστά) αλλά και τουλάχιστον ισάξιος συνθέτης. Ο Steve Morse είναι ένας από τους μεγαλύτερους fusion κιθαρίστες στον πλανήτη και leader/κυρίως συνθέτης σε μία εκ των καρα-Top fusion γκρουπς, τους Dixie Dregs, που φαντάζομαι τους ξέρεις. Ο Morse για μένα είναι ο απόλυτα ιδανικός κιθαρίστας για αυτή την μπάντα, το ότι οι υπόλοιποι στην μπάντα θεωρούν ως καλύτερη τους era της Morse era κάτι θα πρέπει να σου λέει.Υπάρχουν εκατομ αρτιότεροι κιθαρίστες από τον Blackmore εκεί έξω, αλλά καλύτεροι συνθέτες είναι ελαχιστοι
Να τα λέμε σωστά φίλος... ?Δεν σ'αρέσει ο Gillan και γουστάρειςEvansHughes?
5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Μια χαρά.... Stratocaster να 'ναι (με μεγάλο headstock), να παίζει βριτιτί και ας παίζει ότι γουστάρει ?Τι εκτέλεση είναι αυτή ωρέ? ο Richie παίζει άλλα πράγματα.
Παίζει διαφορετικό σόλο εννοώ, άκου από το 2:44 και μετά.Μια χαρά.... Stratocaster να 'ναι (με μεγάλο headstock), να παίζει βριτιτί και ας παίζει ότι γουστάρει ?
Ναι το άκουσα, αλλά δεν έχω άποψη περί της version.Παίζει διαφορετικό σόλο εννοώ, άκου από το 2:44 και μετά.
Roger Glover's 1997 RemixesΚαι ο Lord άλλα παίζει στο τέλος. Κάποιο alt. take είναι λογικά, ο τύπος δεν γραφει λεπτομέρειες κάτω απ'το βίντεο. Τέσπα.