Deep Purple: =1

Τώρα αυτό δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο...

Στο limited box set έχει και t-shirt, αλλά μόνο σε Size XL ?

Υπονοούν κάτι; Ότι έχουμε γίνει όλοι οι γεροντοfans με κοιλούμπες και το δίνουν αποκλειστικά σε νούμερο που θα χωράμε; ?
Μάλλον διάλεξαν ένα μέσο μέγεθος για να πιάσουν πολλούς. Εσύ να το παραγγείλεις ξεχωριστά.

image.png

θα παράγγελνα κι εγώ, αλλά τελευταία φορά που φόρεσα  t-shirt πρέπει να ήταν πριν καμιά 30ριά χρόνια.?

Παράγγειλε το boxset τότε, μόνο $89,98 κάνει. Δύο πάρε και στείλε το ένα στον Samy, θα σε ευγνωμονεί για πάντα...?
Ρε φίλε από τότε που ο Πατατανατσίου σταμάτησε να παίζει το χαμουνδ στους βαθύ μπλαβί και το έριξε στα μουυυυυυυγκ σταμάτησε να μου αρέσει ο ήχος τους και πέταξα και όλους τους δίσκους τους. Για να καταλάβεις, το μασίν χέντ το πέταξα για φρίσμπι χάρη αστεισμού και σκότωσα μια γιαγιά απέναντι που άπλωνε τη μπουγάδα, το δε εξώφυλλο το έδωσα δώρο στο Μπομπ τον σφουγγαράκη να το φοράει δίκοχο στην οικοδομή.

Ότι πιο αγαπητό μου έχει μείνει σαν ανάμνηση από τους μπλαβί, είναι ο παρΤΕΡΗς.

Α ώστε οι ΜΠΑΝΑΝΑ ράμα ήταν θυγατρική τον μπλαβί?

Πρώτο single από το νέο άλμπουμ που ανέβηκε στο youtube πριν λίγα λεπτά. Οι γέροντες είναι σε top φόρμα ενώ ο νέος κιθαρίστας έχει εγκλιματιστεί πλήρως και θερίζει.

Μαθήματα Hard Rock από τους πατέρες του είδους.??

Ian Gillan - vocals

Simon McBride - guitar

Don Airey - Hammond

Roger Glover - bass

Ian Paice - drums

Είναι μονάδα μέτρησης της πίεσης στους κιθαρίστες.
Είδα τι είναι, έκανα ένα μικρό research. Λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να το γράψουμε, μια ακόμα κιθαροεταιρεία είναι απ'ότι διαβάζω.?? 

Το Hammond δεν το γράφουμε(νε) στα credits γιατί μας αρέσει η μάρκα, το γράφουμε γιατί είναι μια κατηγορία πληκτροφόρου από μόνο του, και παράλληλα το 2ο πιο διαδεδομένο πληκτροφόρο όργανο μετά το πιάνο και ανεξαρτήτως μουσικού είδους. Δεν είναι ακόμα ένα synth από τα εκατοντάδες ή ακόμα μία ηλ. κιθάρα από τις χιλιάδες.

Όταν αναφέρονται στα credits τα Hammond / Rhodes / Wurlitzer / Clavinet κ.α. πληκτροφόρα δεν αναφέρονται σαν εταιρείες, αναφέρονται σαν ξεχωριστά μουσικά όργανα, τα οποία παράλληλα αποτελούν και μία ξεχωριστή κατηγορία το καθένα. 

Επιτέλους κατάφερα να ακούσω το κομμάτι...

Μια χαρά και υπεράνω των προσδοκιών μου. Μπράβο στα γερόντια ?

Ε άμαν ειναι έτσι, γράψε και στον McBride PRS, να είναι ολοκληρωμένο το έγκλημα... ?
Όλες οι μεγάλες μπάντες με PRS καταλήγουν, τυχαίο ? Δεν νομίζω ??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όλες οι μεγάλες μπάντες με PRS καταλήγουν, τυχαίο ? Δεν νομίζω ??
Όντως, μεγάλες (και ηλικιακά).

Πλάκα είχαν όταν υπέγραψαν τον Joe Walsh (the Eagles) και τον έβαλαν να κάνει το διαφημιστικό βιντεάκι.

Η φωνή του ακουγόταν πιο vintage και από τον ήχο της κιθάρας του ?

Όντως, μεγάλες (και ηλικιακά).

Πλάκα είχαν όταν υπέγραψαν τον Joe Walsh (the Eagles) και τον έβαλαν να κάνει το διαφημιστικό βιντεάκι.

Η φωνή του ακουγόταν πιο vintage και από τον ήχο της κιθάρας του ?

Α και αυτός PRS? Μπαίνει και αυτός στο club με τον Santana, τον Martin Barre (Jethro Tull), Rich Williams (Kansas), Neal Scon (Journey), Mike Oldfield, Howard Leese (Heart, Bad Company) κτλ κτλ... μέλι έχει αυτό το όργανο πια ?

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back