Computer games με ωραία soundtrack

Και φυσικα απο ενα thread με soundtracks παιχνιδιων δε θα μπορουσε να λειπει το intro του syberia. Ενα απο τα ομορφοτερα που εχω δει και ακουσει!

Syberia Intro

ΑΛΛΑ!

Ακουστε το παρακατω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οσοι δεν το εχετε ακουσει!!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8)

Πέρα από το ότι είναι η πιο εντυπωσιακή σειρά video game που έχω παίξει (αν και δεν είμαι gamer), το soundtrack υπογράφει ο Harry Gregson Williams (συνθέτης film score, με πιο χτυπητό το soundtrack της ταινίας ''the Rock'').

Arise, thread. Πρόσφατα έπαιξα το Heavy Rain, και ακόμη να συνέλθω από την εξαιρετική μουσική. Παρότι το σενάριο του παιχνιδιού δεν με συνεπήρε, και μόνο η υπόκρουση το έκανε άλλη εμπειρία.

Κανείς άλλος με πρόσφατη αντίστοιχη εμπειρία?

Nikolas?

προσφατη οχι αλλα παντα στο μυαλο μου οταν παιζω παιχνιδια με μουσικη που μου κανει κλικ φερνω στην μνημη μου το soundtrack του silent hill

and last but not least

ΟΛΟ το παιχνιδι ειναι καλυμενο με τους ηχους των blind guardian δινοντας ετσι 1 ακομα αβανταζ σε ενα κατα τα αλλα δυνατο παιχνιδι της σειρας

και με 1 ingame concert των ιδιων των blind guardian σε cgi

Blind Guardian - Sacred 2 Ingameconcert

Nαι Nίκο, εγώ έχω αντίστοιχη εμπειρία (η οποία μπορεί και να έχει σημειωθεί νωρίτερα στο παρόν θρεντ αλλά βαριέμαι να κοιτάξω): o δημιουργός του Heavy Rain έχει φτιάξει / επιμεληθεί στο παρελθόν και το Fahrenheit, ένα ίδιου interactive "κινηματογραφικού" κόνσεπτ κι εξαιρετικό, μελαγχολικό και πολύ ατμοσφαιρικό παιχνίδι, του οποίου τη μουσική (την ορχηστρική) έχει γράψει ο Angelo Badalamenti:

Fahrenheit trailer

Μουσικάρα και παιχνιδάρα το fahrenheit, το είχα παίξει όταν είχε βγει και με είχε εντυπωσιάσει αρκετά. Τo HR ένα βήμα παραπέρα φυσικά, όπως ήταν επόμενο! Ελπίζω να έχουμε σύντομα και άλλους τίτλους από την QuanticDream.

Με τα MGS δεν έχω ασχοληθεί, θα ακούσω μουσική το απόγευμα με περισσότερη ησυχία :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back