Computer games με ωραία soundtrack

Ανασταίνω το thread ξανά: Μόλις διαπίστωσα ότι ένας αγαπημένος μου συνθέτης έχει επιμεληθεί την μουσική για το τελευταίο κεφάλαιό της αγαπημένης μου σειράς παιχνιδιών- κάτι που εξηγεί εν μέρει γιατί αφιέρωσα τόσο χρόνο παίζοντας.

Mass Effect - Music by Clint Mansell

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπραβο στο τυπο που ποσταρε το φαρεναϊτ...

Aπο το game αυτο εμαθα τους theory of a dead man.

Πολυ καλο game αν δεν εχει μπει εδω με τρομερο soundtrack και φοβερο γκρουπ...

+1

Alan Wake = παιχνιδάρα. Το poet and the muse είχε κολλήσει στο repeat για μεγάλο διάστημα :).

ndnikola είπε:
+1

Alan Wake = παιχνιδάρα. Το poet and the muse είχε κολλήσει στο repeat για μεγάλο διάστημα :).
Μιας και εψαξα ολους τους δισκους των Poets Of The Fall μπορω να πω πως αξιζει να ασχοληθει κανεις μαζι τους.

Εγω απο το game στο xbox τους εμαθα. :)

Ανασταίνω το thread ξανά: Μόλις διαπίστωσα ότι ένας αγαπημένος μου συνθέτης έχει επιμεληθεί την μουσική για το τελευταίο κεφάλαιό της - κάτι που εξηγεί εν μέρει γιατί αφιέρωσα τόσο χρόνο παίζοντας.

Mass Effect - Music by Clint Mansell

) είναι παρα πολύ δυνατή για όποιον έχει παίξει τη σειρά, και η συγκεκριμένη μουσική είναι ο λόγος που την απογειώνει και σε ανατριχιάζει.
+1 επίσης για την όλη εμπειρία του Heavy Rain :)

Κομματάρα, και πολυ δέμενο με το παιχνιδι, καθώς όταν ακουγεται το κομμάτι, η ηρωίδα μπαινει σε rage mode, τα βλέπει όλα κοκκινα (οχι από κέτσαπ  8) ) και κανει μάνες διχως γιους και γυναικες δίχως άντρες.

ΞΕΘΑΜΑ!

Με 2 post - πρωτο, το Journey. Eνα παρα παρα πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι για το PS3, απο τους δημιουργους του flOw και Flower. Η μουσικη ειναι απο τον Austin Wintory και εχει γινει πραγματικα εξαιρετικη δουλεια στο scoring (3 χρονια το δουλευε! :P). Αγορασα το OST και το εχω να παιζει απο πισω οσο γραφω, it's good stuff.

trailer + main theme

music trailer

http://www.youtube.com/watch?v=J-W-WvskODM

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back