• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Chickenfoot

• Thread starter Thread starter publius
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 4K

publius

Νέο μέλος
16 Οκτωβρίου 2007
197
0
0
24
Αθήνα
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
  4. Πλήκτρα
Δεν το βρήκα κάπου ως θέμα, οπότε...

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από 2 πρώην μέλη των Van Halen (Sammy Hagar & Michael Anthony), τον ντράμμερ των Red Hot Chili Peppers (Chad Smith) και τον Joe Satriani.

Ο Michael Anthony για ακόμα μια φορά κρατάει τα μπόσικα με ένα υπέροχο γεμάτο ήχο. Ο Sammy Hagar ήταν πάντα φωνάρα για τα δικά μου γούστα. Η έκπληξη ήταν ο Chad Smith που δεν είχε δοθεί η ευκαιρία να τον ακούσουμε σε κάτι πιο βαρύ, δεν κάνει παπάδες αλλά παίζει ξεκάθαρα πράγματα για jamming. Τι να πεις για τον Satriani, αν όχι όλοι οι περισσότεροι γνωρίζουν και αναγνωρίζουν την αξία του πλέον και με διαφορετικό ήχο.

Μια λέξη που περιγράφει το δισκάκι και τους μουσικούς του είναι "ελευθερία" και όχι κονσέρβα παίξιμο.

http://www.myspace.com/thechickenfoot

Το θετικό είναι πως πρόκειται για κανονική μπάντα και όχι side project -όπως τουλάχιστον δηλώνουν οι ίδιοι- οπότε θα ακούσουμε κι άλλα στο μέλλον από αυτούς.

Η πρώτη τους προσπάθεια δε θεωρώ πως είναι και τίποτα συγκλονιστικό, αλλά είναι ευχάριστο και πολλά υποσχόμενο για το μέλλον.

Ι like.

Καλή φάση είναι, τίποτα ιδιαίτερο και πρωτότυπο αλλά υπάρχει ωραίο δέσιμο!

Chad Smith for president!  ;D

Χαλαρα μια απο τις καλλιτερες δουλειες που εχω ακουσει τωρα τελευταια. Επιτελους λιγο ενδιαφερον και επιτελους ο Satriani να παιζει πιο ουσιαστικα οντας "καλουπωμενος" αλλα να θυμιζει πολυ Eddie του F.U.C.K (καλο ειναι αυτο).

Ο Hagar τι να λεμε, ΦΩΝΑΡΑ (και ειναι και ΠΟΥΡΟ).

(Οσοι γουσταρετε vinyl παρτε το, ειναι 2πλο με 3 κομματια η καθε μερια και εχει και ενα bonus track που ΜΑΜΑΕΙ)

fleamail είπε:
Καλή φάση είναι, τίποτα ιδιαίτερο και πρωτότυπο αλλά υπάρχει ωραίο δέσιμο!
για αυτο μου αρεσε! πιξαμε στις πρωτοτυπιες κ στις πιπες κ απο μουσικη 0!

τουλαχιστον απο αυτους ακουσα αυτο που λεμε ROCK N ROLL

Χαλαρα μια απο τις καλλιτερες δουλειες που εχω ακουσει τωρα τελευταια. Επιτελους λιγο ενδιαφερον και επιτελους ο Satriani να παιζει πιο ουσιαστικα οντας "καλουπωμενος" αλλα να θυμιζει πολυ Eddie του F.U.C.K (καλο ειναι αυτο).

+2112

playloud είπε:

(Οσοι γουσταρετε vinyl παρτε το, ειναι 2πλο με 3 κομματια η καθε μερια και εχει και ενα bonus track που ΜΑΜΑΕΙ)
Πως είναι δυνατό να μη συμφωνήσω μαζί σου.

Εγώ θα επισημάνω πως σ'αυτό το album άκουσα το καλύτερο παίξιμο σε μπάσο σε hard rock εδώ και αρκετό καιρό... Απίστευτο παίξιμο ο Anthony...

Καλα, ο Anthony ειναι "σταθερη αξια" και στο μπασσο (βλ Right Now) αλλα και ΤΡΟΜΕΡΟΣ στα φωνητικα (βλ DVD "Live Without A Net")

Tα... πουρά, το κάνουν για την πλάκα τους... και φαίνεται... και με αρέσει!  ;D ;D ;D ;D

Τώρα που το ξανασκέφτομαι... Δεν θυμίζει την απόπειρα του David Lee Roth να την πει στους υπόλοιπους Van Halen παίρνοντας Vai, Sheehan, Bissonette για το πρώτο του solo album; Απ'την οπτική γωνία του Hagar αλλά παραπάνω του Anthony...

Σκέφτεσαι πολύ, :) καμμία σχέση. Ο Hagar έχει σταματήσει προ πολλού να ασχολείται με τους Van Halen και περνάει περίφημα στο Cabo Wabo του (αν έχεις δει dvd θα καταλαβαίνεις τι λέω ;))

Δεν τους εχω ακουσει ακομα αρκετα για να εκφερω υπευθυνη αποψη, αλλα να πω για τον Hagar πως αμα υπηρχε Singer Hero αυτος θα επρεπε να ειναι στο εξωφυλλο.

Φωναρα, εκπροσωπει για μενα την αγριας ομορφιας πλευρα του ροκ σε αντιθεση με τον Roth που ειναι πιο πολυ στην παρτυ πλευρα.

Και ο Satriani, τι να πεις, πληθωρικος! Μονο στο ονομα και το logo λιγο κολλαω. Δεν μου λεει τιποτα το ονομα και στο σημα βλεπετε και σεις παραλαγμενο το συμβολο της ειρηνης?

Καλός δίσκος μπορώ να πω...  ;)

Τίποτα συνταρακτικό βασικά αλλά είναι άμεση, απλή μουσική με μπόλικο groove. :) Του λείπουν τα "μεγάλα" ρεφραίν κ τα κομμάτια μοιάζουν να εξελίσονται χωρίς καμιά κορύφωση. Κρίμα. Πάντως εν τέλει γουστάρεις!

Στα συν η ΦΟΒΕΡΗ παραγωγή, με θεσπέσιο ήχο στα ρυθμικά του Τζο και τα ντραμς.

playloud είπε:
Χαλαρα μια απο τις καλλιτερες δουλειες που εχω ακουσει τωρα τελευταια.

Επιτελους λιγο ενδιαφερον και επιτελους ο Satriani να παιζει πιο ουσιαστικα οντας "καλουπωμενος" ..

Ο Hagar τι να λεμε, ΦΩΝΑΡΑ ..
+1 Συμφωνώ απόλυτα με Playloud... Από τις κυκλοφορίες που με τράβηξαν τελευταία..

Μπορει να ειναι ο καθενας μοναδικος στο ειδος του , μπορει να δενουν σαν συνολο και να παιζουν καταπληκτικα αλλα πρεπει να βρουν απαραιτητως καποιον να τους γραψει κατι ανταξιο των προσδοκιων .

Τα ακουσα ολα τα κομματια στο Youtube και εννοειται αμα ποτε ερχονταν στην ελλαδα θα τους εβλεπα αλλα αποκλειεται να αγοραζα το πρωτο τους cd και δεν ξερω αν καν θα μπω στον κοπο να το κατεβασω.

All filler no killer

+1 στον απο πανω μ!!!!

Ειναι ωραια κομματακια,αλλα δεν ειναι καποια που θα μεινουν στην ιστορια.Ουτε ρε παιδι μ να τραβηξουν λιγο παραπανω ενδιαφερον.Οποιος τους ξερει θα κατσει να ακουσει απλα.Δεν ειναι κατι που θα τον δειξεις στον κολλητο σ και μολις τελειωσει να σ λεει "τι ηταν αυτο?"  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα