bullet squier

degdekis είπε:
μπορείς να δώσεις λίνκ?

να δούμε και καμια τιμή αν είναι εφικτό?

κανας φεντεράκιας ρε παιδιά να μας διαφωτίζει για μαγνήτες?

αυτοί τί λένε? http://www.thomann.de/gr/fender_vintage_hot_noiseless_pickupset.htm
ειναι διπλοι σε μεγεθος μονου αλλα εχουν ενa σκασιμο παραπανω απο κανονηκο 2πλο.κοιτα.οι μονοι ειναι μονοι και οι διπλοι ειναι διπλοι.αν θελεις στρατηλα και οχι πολυ-πολυ ευελικτο σετ οπως πολοι θελουν παρε μονους

οχι όχι..δεν θέλω 2πλούς. Διπλούς έχει η βασική μου κιθάρα και δεν την αλλάζω με τίποτα..Ψάχνω να πειραματιστώ απλά με μια φτηνή στρατ που έτυχε να παίξω και να μου αρέσει το playability της. Αν μπορώ να την αναβαθμίσω σταδιακά, κλειδιά, μαγνήτες ηλεκτρονικά έχει καλώς. Θα έπαιρνα κατευθείαν την classic vibe που είναι έτοιμη κιθάρα, αλλά την δοκιμασα και δεν με τρέλανε + έχω πάθει ζημιά με το σιέλ της φτηνιάρας... ;D ;D

degdekis είπε:
οχι όχι..δεν θέλω 2πλούς. Διπλούς έχει η βασική μου κιθάρα και δεν την αλλάζω με τίποτα..Ψάχνω να πειραματιστώ απλά με μια φτηνή στρατ που έτυχε να παίξω και να μου αρέσει το playability της. Αν μπορώ να την αναβαθμίσω σταδιακά, κλειδιά, μαγνήτες ηλεκτρονικά έχει καλώς. Θα έπαιρνα κατευθείαν την classic vibe που είναι έτοιμη κιθάρα, αλλά την δοκιμασα και δεν με τρέλανε + έχω πάθει ζημιά με το σιέλ της φτηνιάρας... ;D ;D
παρε links να'χεις οταν θες

τα φτηνοτερα cts εκπρωτης λεει οτι δε στελνει αλλα στηλε του mail εχει εξοδα αποστολης μολις 6$.βαλε 500κ ειναι λιγο πιο πριμα.τα βρισκω καλητερα

http://www.ebay.com/itm/CTS-Short-Shaft-500K-Guitar-Potentiometer-Pot-/140448870699?pt=Guitar_Accessories&hash=item20b367b12b

αυτα τα

εχω 3 χρονια και ακομη θα πανε πολυ

http://www.eyguitarmusic.com/Wilkinson-E-Z-LOK6INLINEChromeClassic-oval-F-style-vitage-button-with-sealed-housing-and-45-degree-fixing-tag_p_805.html

ε ναι κάπως έτσι..στη φτήνια να πούμε να φτιάξουμε ένα κιθαρόνι με 250 γιούρια και είμαστε οκ. Οχι τίποτε άλλο, μόλις αποφασίσαμε να βάλουμε γάμους και πανυγύρια μπροστά και αντί για κουφέτα στο γάμο θα μοιράζουμε....πένες.... ??? ???

degdekis είπε:
ε ναι κάπως έτσι..στη φτήνια να πούμε να φτιάξουμε ένα κιθαρόνι με 250 γιούρια και είμαστε οκ. Οχι τίποτε άλλο, μόλις αποφασίσαμε να βάλουμε γάμους και πανυγύρια μπροστά και αντί για κουφέτα στο γάμο θα μοιράζουμε....πένες.... ??? ???
Αυτά είναι ευχάριστα!!! Άντε με το καλό!!!  :D

funkysoul είπε:
πες την πεθερα να σε παρει ενα δωρο γαμπριατικο  ;D
Μάμησέ τα...είμαστε και οι 2 μουρλοί με τα χόμπι μας και δεν ξέρω ποιος που και πότε θα ασχοληθεί με τα  του γάμου..ανάμεσα σε αναζήτηση για μαγνήτες, κοιτάω και κανα σάιτ για...κουφέτα...ρε πως χάλασα έτσι....να στε καλά παιδιά...αν κατα τύχη περνάει κάποιος απο Λήμνο του χρόνου το καλοκαίρι είναι ευπρόσδεκτος...

degdekis είπε:
Λίστα Γάμου στου Θωμά και καθάρισες....

χαχαχαχα

ναι!!!! πολύ θα το ήθελα αλλά η νύφη θα το προτιμούσε σε κατάστημα καταδυτικών ειδών...απο το θωμά αντε να αντικαταστούσε τη σκευρωμένη της Alambra flamenco...κλαψ....

degdekis είπε:
Ξαναλέω δεν έχω ιδέα απο στρατ, και θέλω γνώμες!
Αφού δεν ξέρεις...τι γνώμες θέλεις?...Όλοι καλοί είναι...Προσωπικά θεωρώ απαίσιους τους Noiseless μαγνήτες...άλλοι πίνουν νερό στο όνομά τους...

Ακριβώς επειδή δεν ξέρω, θέλω να που πειτε, αυτό είναι καλό αυτό είναι μάπα, αυτό αξίζει τα λεφτά του, εγω προσωπικά δεν γουστάρω εκείνο κτλπ κτλπ...

degdekis είπε:
Ακριβώς επειδή δεν ξέρω, θέλω να που πειτε, αυτό είναι καλό αυτό είναι μάπα, αυτό αξίζει τα λεφτά του, εγω προσωπικά δεν γουστάρω εκείνο κτλπ κτλπ...
Και ότι δεν γουστάρω εγώ...δεν (θα) το γουστάρεις και εσύ?

Τα γεμιστά πώς τα τρώς? ;D ;D

Με κιμά και συχνά τα αναφέρω σαν παράδειγμα για την αντικειμενικότητα σε αυτό το φόρουμ....Τες πα, την ειπες τη γνώμη σου ότι δεν τους γουστάρεις παρόλο ότι οι άλλοι τους γουστάρουν. Κάτι τέτοιο μου αρκεί...

degdekis είπε:
Με κιμά
Ωραία...συμφωνούμε! ;D

Τες πα, την ειπες τη γνώμη σου ότι δεν τους γουστάρεις
Θα σου πώ και το (προσωπικό μου) γιατί. Θέλω οι μαγνήτες να έχουν "ελλατώματα" όπως είναι οι πρωτότυποι. Με λίγα λόγια το βζζζζ είναι μέρος της προσωπικότητας τους (και της ιστορίας τους) που αρχίζουν να χάνουν γιατί κάποιοι φλώροι δεν το αντέχουν...Τόσο απλά όσο ο κιμάς στα γεμιστά ;)

χαχα...σωστός..δεν θα διαφωνήσω, αλλά ξέρεις κάτι? Μια ζωή με διπλους έπαιζα και φοβάμαι μην μου κακοφανεί στο βζζζζ που απουσιάζει απο τους 2πλους. Με την τελε μου πάντως δεν έχω θέμα, γιατί γενικά δεν τη χρησιμοποιώ σε high gain καταστασεις. Αντε με λιγο overdrive και μονο για καθαρα. Ευχαριστώ πάντως!

Για ό,τι και αν αξίζει αυτό, εγώ είμαι από τους φλώρους ( ::) ο,τι να'ναι...) που δεν αντέχουν το buzz και μου σπάει τα νεύρα. Ένας μόνο από τους λόγους που παίζω με humbuckers. Πολύ ωραίοι μου ακούγονται οι noiseless και για το σκάσιμο (''quack'') που δήθεν τους λείπει έχω να πω ότι θέλω την ηλεκρτική να ακούγεται σαν ηλεκτρική και όχι σαν πάπια... Ευτυχώς που υπάρχουν και οι κολλημένοι στο παρελθόν για σένα και θα βρεις ενα σετ πολυ φθηνά στις αγγελίες.

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την κιθάρα σου και για το νέο ξεκίνημα της ζωής σου... 8)

Έκτορας είπε:
Για ό,τι και αν αξίζει αυτό, εγώ είμαι από τους φλώρους ( ::)
κανείς δεν είναι τέλειος...  ;D

έχω να πω ότι θέλω την ηλεκρτική να ακούγεται σαν ηλεκτρική και όχι σαν πάπια...
και όμως...η δοκιμή είναι πολύ απλή. Βάζεις οποιονδήποτε noiseless δίπλα σε ένα σετ Custom shop 54 (ας πούμε) ;)

Μεταξύ μας και εγώ προτιμώ τους humbuckers όχι για το βζζζ αλλά για τον όγκο τους.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back