με ενα sm 57 γράφτηκέ και καρφί στο λάπτον σε cubase...δεν έχει κομπρέσορα, αλλά εντάξει τώρα για 100 ευρώ μη το πεις ούτε στον παπα....περιμένω γνώμες...όχι για το ότι να ναι παίξιμο αλλα για τον ήχο...το ζητούμενο είναι να ακούγεται μέχρι να πέσει μαχαίρι!fusiongtr είπε:Άντε βρε, γεννήσαμε και είμαστε στο Μητέρα από την αναμονή.
Το καθαρό περίμενα.
Μου άρεσε πολύ αν και είναι λίγο κομπρεσσαρισμένος ο ήχος των μαγνητών και "χάνει" σε μπάσα.
Ρε συ αυτό λέω, για τα λεφτά της είναι πολύ καλή.degdekis είπε:με ενα sm 57 γράφτηκέ και καρφί στο λάπτον σε cubase...δεν έχει κομπρέσορα, αλλά εντάξει τώρα για 100 ευρώ μη το πεις ούτε στον παπα....περιμένω γνώμες...όχι για το ότι να ναι παίξιμο αλλα για τον ήχο...το ζητούμενο είναι να ακούγεται μέχρι να πέσει μαχαίρι!
Παιδες ξέχασα να σας πω πως έχω παίξει με σειρά απο θέση neck σε θέση bridge, με μικρά διαλειματάκια για να καταλαβαίνετε τη διαφορά. Στα γκάζια δεν έκανα καν τον κόπο να παίξω με το bridge μαγνήτη...μην ψάχνετε να τον ακούσετε...geodimitri είπε:Και μένα μου άρεσε πολύ ειδικά στις θέσεις neck - middle.
Να υποθέσω ότι τελευταίος στην ηχογράφηση ήταν ο bridge;
Έδιτ: Το χρώμα είναι όλα τα λεφτά!
εντάξει καλή είναι...παλεύεται...σαν το παίξιμο μου βιαστικά βιαστικά πριν προλάβει και σβήσει το λάπτοπ απο τη μπαταρία....(βαριόμουν να κουβαλάω τον μετασχηματιστή στο γκαράζ που έχω τις κιθάρες μου με τα λοιπά ενισχυτές και πετάλια....)Φιλαράκι ακούγεται ΠΑΡΑ πολύ καλό το καθαρό της, με εξέπληξε! Και δεν το λέω από ευγένεια. Που, για να σου πω την αλήθεια, για τα λεφτά της, και χωρίς μαγνήτες να ερχόταν, πάλι τα αξίζει... Αν θες την θες για βρωμιές, νομίζω θα σε ικανοποιήσει για αρκετό καιρό.
Α, και το παίξιμο μια χαρά ήταν, άντε...
Ίδιο χρώμα με την Suhr του Henderson είναι.geodimitri είπε:Το χρώμα είναι όλα τα λεφτά!
Ντροπή στον εν λόγω κύριο!!! ;D ;D ;Ddegdekis είπε:Για στείλε καμια φωτο να τη χαζέψουμε....με αντιγράφει δηλαδίς....
τα εξοδα αποστολης τα ειδες?degdekis είπε:πολύ φτηνά μου φαίνονται...
να κανεις αλλες σιγα το πραμαΨηνόμουν για το σετ της squier 50's classic vibe που είναι αξιοπρεπέστατο και τσάμπα, περίπου 50 δολλάρια, αλλά δεν μου κάνει στις τρύπες...μπορώ να κάνω κάτι για αυτό?
cts pots ??? ??? ??? ??? ???funkysoul είπε:μια χαρα θα ειναι για μονους.κλασικο fender strαt ηχο θα παρεις.και cts pots τι αλλο θες
Θεωρούνται πολύ καλές value for money λύσεις και σίγουρα μια-δυο σκάλες πάνω από Bullet.degdekis είπε:Αυτα τα pickguard στο guitarfetish τι είναι? Απομιμίσεις? Είναι της ίδιας ποιότητας - ήχου με ένα γνήσιο fender? Γιατί η τιμη τους τα σπάει..
Standard! Είναι value κι αξίζουν για την αναβάθμιση μιας bullet ή affinity.gdevelek είπε:Θεωρούνται πολύ καλές value for money λύσεις και σίγουρα μια-δυο σκάλες πάνω από Bullet.