Οχι ρε αλιμονο...Neurotic είπε:Μα δεν τσακωνόμαστε...
Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τον Blackie!Και απ ότι φαίνεται δεν είπαμε και κάτι το τελείως διαφορετικό!
Ποιος τσακωμος????
Εισαι νεος ακομα...
Εχεις να δεις τσκωμους στο noiz...
Οχι ρε αλιμονο...Neurotic είπε:Μα δεν τσακωνόμαστε...
Τουλάχιστον εγώ δεν έχω κανένα θέμα με τον Blackie!Και απ ότι φαίνεται δεν είπαμε και κάτι το τελείως διαφορετικό!
φτου σας - διαβαζω τοση ωρα μπας και δω ξεκατινιασμα και εσεις ΤΙΠΟΤΑ ??blackie είπε:Οχι ρε αλιμονο...
Ποιος τσακωμος????
Εισαι νεος ακομα...
Εχεις να δεις τσκωμους στο noiz...
αν μιλας σε εμενα τον εχω ηδη τον ενισχυτη πριν καλα καλα γραφτω στο noizmessalion είπε:φτου σας - διαβαζω τοση ωρα μπας και δω ξεκατινιασμα και εσεις ΤΙΠΟΤΑ ??
προσωπικη μου αποψη να ΜΗΝ κανεις καμια αλλαγη πριν τον παρεις στα χερια σου τον ενισχυτη και δεις τι και πως - μπορει να σου αρεσει και ετσι οπως ειναι (που πιστευω θα σου αρεσει)
Αν είσαι Αθήνα, και μάλιστα μένεις, ή διατείθεσαι να έρθεις προς Δυτικά Προάστια, Pm!SlapGas είπε:Άντε βρες τον...
Αν υπάρχει κανένας καλός σαμαρείτης συνφορουμίτης που έχει τον εν λόγω ενισχυτή και θα ήταν διαθέσιμος να πάω να τον δοκιμάσω, θα ήμουν ευγνώμων. :
Δεν είμαι 100% απαιτητικός χρήστης γενικά.
Αν ο ενισχυτής έχει γεμάτο και καλό drive, τότε τελείωσε.
Επίσης έχω ακούσει ότι έχει και καλά καθαρά.
Πρέπει να τα δω όλα αυτά....
ναι σε εσενα απευθυνωμουν αλλα δεν το ηξερα - πιστευα οτι ησουν στην αναζητηση αγορας του - με συγχωρειςPetr@r@s είπε:αν μιλας σε εμενα τον εχω ηδη τον ενισχυτη πριν καλα καλα γραφτω στο noiz
no problem!messalion είπε:ναι σε εσενα απευθυνωμουν αλλα δεν το ηξερα - πιστευα οτι ησουν στην αναζητηση αγορας του - με συγχωρεις
οχι ουτε καν lynyrd skynyrdSlapGas είπε:Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο "πιο south"?
Στα μονοπάτια των Kyuss ας πούμε?
φιλε μου παρολο που δεν εχεις εμπειρια (οπως εσυ πιστευεις φυσικα) με βοηθησες παρα πολυ και σε ευχαριστω!!!!SlapGas είπε:@ Petr@r@s
Φίλε Πέτρο, από αυτή τη μουσική δυστυχώς δεν έχω εμπειρία.
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
Οι πιο classic του φόρουμ πιστεύω θα μπορούν να σε κατευθύνουν.