+1προσωπικα το βρισκω ενα εκτρωμα και μισο.... το ιδιο και τον ηχο του
VietMan είπε:Δεν εχω διαβασει ολοκληρο το θεμα αλλα καπου πηρε το ματι μου κατι σχετικα με καινοτομιες στο οργανο
Κατι τετοιο δεν ειναι cool?
Αν και φανατικος τριχορδας να πω την αληθεια μου αρεσε[flash=200,200]
μπορει κα να εχεις δικιο...μη ξεχνας ομως οτι οταν πηγε στη ΝΑΜΜ ο Fender τις κιθαρες του τα ιδια του ελεγαν...(toilet seats w/ strings τις φωναζαν οι παραδοσιακοι κατασκευαστες κιθαρας.... ;D)DIMIS75 είπε:Εγω λεω οτι μας εφαγε η εξελιξη και τα καναμε μπαχαλο στο τελος...τα μπασταρδεψαμε ολα και καλα για να τα παμε λιγο πιο μπροστα...sorry αλλα το θεαμα με το παραπανω μπουζουκι ειναι κατι παραπανω απο σαχλο....ασχετα με το ποιος το παιζει.
Aν μη τι αλλο,ηταν ειλικρινεις οι ανθρωποι.... ;D ;D ;DSuperfunk είπε:μπορει κα να εχεις δικιο...μη ξεχνας ομως οτι οταν πηγε στη ΝΑΜΜ ο Fender τις κιθαρες του τα ιδια του ελεγαν...(toilet seats w/ strings τις φωναζαν οι παραδοσιακοι κατασκευαστες κιθαρας.... ;D)
Καλό θα ήταν για να προχωρήσει και η κουβέντα! Το θέμα είναι η(οι) ΛΑ! ;Dyann είπε:Εγω νομιζω οτι δεν πρεπει να τα συγκρινουμε,
αλλα να τα διαχωριζουμε...
Αλλο το τριχορδο,αλλο το τετραχορδο.
φυσικα και το τριχορδο ειναι η ριζα και η ζωη του ρεμπετικου αφού το τετράχορδο κατασκευάστηκε μετα το 1950 όπου και το λαικο πλεον ειχε παρει το έδαφος (σαν ογκο συνθέσεων και ακροάσεων πάντα) .αιρετικος είπε:γραφτηκα επιτηδες για να απαντησω στο θεμα.
το τριχορδο μπουζουκι ειναι απτα αρχαια χρονια αρα αυτα που ειπε καποιος οτι το τετραχορδο ιστορια 80χρονια κτλ ειναι παπαριες.
τα περισσοτερα κομαατια στην ελληνικη λαικη και ρεμπετικη εχουν παιχτει με τριχορδο,μην ξεχναμε οτι ο κωστα παπαδοπουλος εχει παιξει χιλιαδες κομματια και ειναι τριχορδος.
βαμβακαρης,δελιας,τσιτσανης,παπαιωανου,μητσακης,μπεμπης,κυρομιτης,παπαδοπουλος,καρνεζης,ακης πανου και αλλοι πολλοι ειναι ΤΡΙΧΟΡΔΟΙ.
+1korgy είπε:εγω παντως προτιμώ τον ΠΡΑΣΙΝO Power Ranger γιατί δίνει καλύτερες odd Harmonics![]()
καλα εισαι πολυ ακυρος.jimmis1971 είπε:απαντηση στο φιλο αιρετικο. γιαυτο ολοι αυτοι που αναφερεις η πεθαναν η εμειναν να τους κανει κανενα αφιερωμα ο παπαδοπουλος για να τους δειξει η τηλεοραση.και τα περισοοτερα που παιζουν ειναι τραγουδια του ζαμπετα.αλλα ξεχασα...ασχετος τετραχορδας και αυτος σα το χιωτη.εν ολιγης φιλαρακι τα φραγκα τα περνουν οι συγχρονοι και οι εξελιγμενοι και οχι η προιστορια του ελληνικου ρεμπετικου.οποτε μαλλον εσυ εχεις μεινει πολλα χρονια και μαθηματα πισω. 8) 8)
jimmis1971 είπε:απαντηση στο φιλο αιρετικο. γιαυτο ολοι αυτοι που αναφερεις η πεθαναν η εμειναν να τους κανει κανενα αφιερωμα ο παπαδοπουλος για να τους δειξει η τηλεοραση.και τα περισοοτερα που παιζουν ειναι τραγουδια του ζαμπετα.αλλα ξεχασα...ασχετος τετραχορδας και αυτος σα το χιωτη.εν ολιγης φιλαρακι τα φραγκα τα περνουν οι συγχρονοι και οι εξελιγμενοι και οχι η προιστορια του ελληνικου ρεμπετικου.οποτε μαλλον εσυ εχεις μεινει πολλα χρονια και μαθηματα πισω. 8) 8)