Μαλλον βιαζεσαι να μιλησεις.... :music man είπε:μαλλον το μπουζουκι σου κανει 20 ευρω και ειναι γενικα αδύνατο![]()

Διαβασε και λιγο...
Η θες να δεις δικο μου μπουζουκι,που ομως δεν θα μπορεσεις ΠΟΤΕ να αποκτησεις? ;D
Μαλλον βιαζεσαι να μιλησεις.... :music man είπε:μαλλον το μπουζουκι σου κανει 20 ευρω και ειναι γενικα αδύνατο![]()
Φίλος, όλα έχουν τη τιμή τους...πές μας τη δικιά σου να τελειώνουμε...έχουμε και κρίση!!!!yann είπε:Η θες να δεις δικο μου μπουζουκι,που ομως δεν θα μπορεσεις ΠΟΤΕ να αποκτησεις? ;D
Iσως και να'μαι ο μονος στον πλανητη που δεν εξαγοραζεται...marathon είπε:Φίλος, όλα έχουν τη τιμή τους...πές μας τη δικιά σου να τελειώνουμε...έχουμε και κρίση!!!!
Προσεχε το νούμερο που θα πείς, μην πάθουμε και κανένα έμφραγμα ;D
ολοκληρη η συνεντευξη εδω!Έχεις υπολογίσει πόσα μπουζούκια φτιάχνεις κατά μέσο όρο -ας πούμε- το τρίμηνο;
Όχι, γιατί δεν είναι κάτι σταθερό. Άμα δεν έχω διάθεση δεν μπορώ να δουλέψω και μερικοί που λένε πως αργώ μπορεί να χουν και δίκιο, αλλά το «δε με βρίσκουν» είναι παραμύθι». Μόνο όσοι μου χρωστάνε δε με βρίσκουν. Όσοι θέλουν, με βρίσκουν. Το ότι καθυστερώ είναι άλλο θέμα. Έχει να κάνει με τη λεπτομέρεια και τις ανάγκες της κατασκευής. Ένα κοκαλάκι του καβαλάρη μπορεί να το φτιάξω σε δύο λεπτά, αλλά μπορεί να μου πάρει και μια μέρα άμα δε με ικανοποιεί. Μέσα στη δουλειά είναι και οι μικροεπισκευές που μου τρώνε χρόνο, αλλά δεν μπορώ και να μην τις κάνω γιατί ο άλλος που 'ρχεται με το όργανο, μπορεί να 'ναι επαγγελματίας, να βγάζει το μεροκάματο και δεν μπορείς να μην του επισκευάσεις αμέσως το όργανο.
Καθυστερώ γιατί θέλω να την «ψάχνω» συνέχεια τη δουλειά. Θα σου πω ένα πράγμα για παράδειγμα: Τα τελευταία 8-9 χρόνια έχω βρει τον τρόπο να συμφωνούν οι χορδές ρε και λα μεταξύ τους σε όλη την έκταση του μπουζουκιού. Και να μην υπάρχει διαφορά στον ήχο. Πριν κανένας μπουζουξής δεν είχε παίξει χωρίς να 'χει το πρόβλημα της διαφοράς του ήχου των χορδών. Όποιος μου αποδείξει ότι κάνω λάθος θα του χαρίσω εγώ δέκα μπουζούκια. Ε... αυτά τα «ψαξίματα» απαιτούν χρόνο.