- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
έφτασα, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συμμετοχής στο φόρουμ, να μπλοκάρω άνθρωπο.
Α, ώστε εσύ ήσουν που με μπλόκαρες.
Έχε υπόψιν σου ότι κσέρω που μένης φίλως.
έφτασα, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συμμετοχής στο φόρουμ, να μπλοκάρω άνθρωπο.
να σηκώσουμε όλοι μανίκια να κάνουμε κάτι με την ακρίβεια ???
Είσαι μπλοκαρισμένος. Δε βλέπω τι γράφεις.Α, ώστε εσύ ήσουν που με μπλόκαρες.
Έχε υπόψιν σου ότι κσέρω που μένης φίλως.
Τόρα βγίκε το καλάθι φίλως.
Να ψονήζεις από εκή.
Tι να πΣωνισει ρε φιλωουΖ ?
Αφού ινε κομμουνιστισυνδΗκαλιστης.
Μόνο Μερεντα και άσπρο ψωμί του τοστΣ τρώει στη φρυγανιερα.
200 κιλά έχει γίνει και μυαλό δεν βάνει.
Ωιμέξ λαιμαι.. Τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Και κομμουνιστής και ρεβιζιονιστής και ένθεος...λέω πρώτα ο Θεός
Ψιχα βεβαιως βεβαιως. Οχι με ακρες. Αφτες πληγωνουνε τις μασελεςΜόνο Μερεντα και άσπρο ψωμί του τοστΣ τρώει στη φρυγανιερα.
Εγω λεω να κάτσουμε σπιτι χωρις φονια. Δεν ειμαστε για απωλειεςΚοντά ήνε αφτά, 5 χλμ το ένα από το άλλο πέρνης πσωμή από τον Σκλαβενίτη και πας μετά λίντλ για μερέντα.
Θα χάσης και τα κηλά του φαγητού.
Αλλά τα θέτε όλα έτημα, βαριώσαστε να πσάχνετε.
Μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα ...
Και ο Αλέξης ο ΚΝΙΤΗΣ όταν έγινε πρωθυπουργός πήγε με λαμπάδα στην Ανασταση.Ωιμέξ λαιμαι.. Τι διαβάζουμε εδώ μέσα. Και κομμουνιστής και ρεβιζιονιστής και ένθεος...
Μετά φταίω εγώ που λέω για τα γκούλαγκ; ?
Ολοι στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Την έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και θα συμμετάσχουν μέχρι και τα ΤΑΞΊ ?.
Ε τοτε θα παρω ενα ταξι και θα ερθωΟλοι στην απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Την έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και θα συμμετάσχουν μέχρι και τα ΤΑΞΊ ?.
Να είσαι εκεί γιστι μόνο έτσι παίρνουν μηνύματα οι κυβερνήσεις. Τα κανάλια στις τελευταίες που οργανώθηκαν δεν είδαν τίποτα, μόνο ο 902 έδειχνε κάτι πλάνα?, βαριεστημενα ακόμα και αυτός παρόλο που είχαν κόσμο και έλεγαν ωραία πράγματα. Αυτός και οι υπουργοί του όμως ρωτάνε πόσοι και ποιοι ήταν και αν είναι πολλοί αγχώνονται και ρίχνουν και καμιά ελάφρυνση. Έχουν και το predator κιολας και τους περνάμε το μήνυμα της δυσαρέσκειας όταν μιλάμε από τα τηλέφωνα. Αγχώνονται να ξέρεις και έρχονται σε διάλογο. Εδώ φτάσαμε να λέει οι ίδιοι να ενισχύσουμε τις επιχειρησιακες συλλογικές συμβάσεις, παντού, ενίσχυση των διαπραγματεύσεων και πολλά άλλα. Ξαφνικά οι κυβερνώντες έγιναν καλοί μαζί μας και μας καλούν στο τραπέζι, έχει πέσει γραμμή. Κάτι θέλουν αυτοί, μας έχουν ανάγκη, γιατί αραγες? Χαχαχαχαχαχαχα ????Όχι ρε γμτ, στις 9 του μήνα, δεν μπορώ.
Έχω κλείσει κομμωτήριο το πρωί και μετά σάουνα, αρωματοθεραπεία και spa.
Το μεσημέρι θα πάω για φαγητό στην Βουλιαγμένη, και μετά για ιππασία στην Κηφισιά.
Βρε Κώστα εσύ που τους κσέρεις, δεν τους λες να την κάνουν στις 10 του μηνού?
Για να μπορέσω να έρθω κι εγώ δηλαδής.
Ε τοτε θα παρω ενα ταξι και θα ερθω
ΜπααΤαξί δεν θα έχει,πάρε taxi μέσω Uber.
Είναι όλα καινούργια,πεντακάθαρα οι οδηγοί πλενΟυνται κάθε μέρα, δεν καπνίζουν,φορανε μάσκα και δεν κλέβουν.
Πάρτε ένα μοτοσακο και ένα αδιάβροχο και δεν θα έχετε κανέναν ανάγκη. ??Ταξί δεν θα έχει,πάρε taxi μέσω Uber.
Είναι όλα καινούργια,πεντακάθαρα οι οδηγοί πλενΟυνται κάθε μέρα, δεν καπνίζουν,φορανε μάσκα και δεν κλέβουν.
Τα μοντέλα αυτά να ξέρετε ?Uber, εταιρείες ενοικιάσεων εργαζομένων και γενικά πολλές πλατφόρμες από ασφάλειες είναι εντέλει μη βιωσιμα πέραν των ανισοτητων που δημιουργούν και καταλήγουν σε αρπαχτές και ενισχύουν στο τέλος τα παραδοσιακά μοντέλα. Παγκοσμίως ιδιαίτερα σε περιόδους ύφεσης γίνεται το ξεκαθάρισμα και επικρατεί το σοσιαλιστικό μοντέλο. Εγώ τα ξέρω αυτά και δεν επιμένω. Θα το δείτε και εσείς και στο τέλος τα σπασμενα όλοι θα τα πληρώσουμε γιατί θα αναλάβουν τα κρατικά ταμεια να πληρώσουν τη ζημιά. ???
Επειδή θέλω κι εγώ να μπλοκάρω κάποιον εδώ μέσα... μια ερώτηση μιας και δεν είμαι σίγουρος, το μπλοκάρισμα είναι το "αγνόηση χρήστη" στο προφίλ μας; Το έχω κάνει αλλά εξακολουθώ να βλέπω τις αναρτήσεις του, κάνω κάτι λάθος; Και εάν ναι τι μπορώ να κάνω για να γίνει αόρατος σε μένα πλέον;έφτασα, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια συμμετοχής στο φόρουμ, να μπλοκάρω άνθρωπο.
Στείλε ένα pm στον admin να σε κατατοπίσει για τη διαδικασία (την οποία δεν γνωρίζω).Επειδή θέλω κι εγώ να μπλοκάρω κάποιον εδώ μέσα...
Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη, ο βλαξ ουδέποτε.Και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι. Και εμενα μου την έχουν πέσει αλλά εγώ αν έχω ΑΠΟΨΗΣ για ένα θέμα επιμένουν και άμα με πείσουν, γιατι όχι, να τις αλλάξω. Το θέμα για εμένα είναι να συμμετέχουμε στις συζητήσεις στο πλαίσιο της καλής πίστης. Στο κάτω κάτω στην αποψη την πέφτουν κάποιου, όχι επί προσωπικού.
Α...... Όλα κι όλα.... Την άποψη όταν την πιστεύεις την στηρίζεις και ας μην αρέσει.
Όλες οι ΑΠΟΨΗΣ χωράνε εδώ.