Δίκαιε συνδικαλιστή, θα μου λυσεις μια απορία; Πως γίνεται με το ελληνικο συστημα μετρησης "The uncle from Koroni" οι δημοσιοι να ηταν πανω απο ενα εκατομμυριο, και οταν η τροικα εψαξε να δει τι γινεται να έγιναν ξαφνικα 650.000;
Γι αυτό ρώτα τις διοικήσεις και τις κυβερνήσεις που εισηγούνται και εκτελούν προσλήψεις.
Δεν προσλαμβάνουν οι συνδικαλιστές. Δεν συνδιοικούν.
Μπορεί να εκλέγουν όργανα στο δημόσιο αλλά μέχρι εκεί.
Και εξ άλλου εγώ είμαι συνδικαλιστής σε ΝΠΙΔ.
Δεν είμαι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, είχα ευκαιρία να γίνω αλλά δεν πήγα.
Και να σου πω κάτι. Όπου και να πήγαινα είναι μοιραίο να με πηγαίνει η ζωή να με ψηφίζουν και να εκπροσωπώ. Από το σχολείο ήταν η μοίρα μου και με αγαπάει ο κόσμος και να θέλει να μπω μπροστά.
Με εμπιστεύεται.
Δεν τους προδίδω. ?
Εγώ προσπαθώ να τεκμηριώνω και να χρησιμοποιώ κάθε νόμιμο μέσο για να διεκδικήσω το δίκαιο και να παρεμβαίνω εκεί που πρέπει.
Ο λαός και ο Θεός θα με κρίνουν.
Να αγαπάμε τον συνδικαλισμό.
Καλό κάνει.
Θεσμός είναι.
Είναι θεμελιώδες δικαίωμα στην ΕΕ που η Ελλάδα είναι μέλος της.
Είναι αντικείμενο σπουδών.
Συνέβαλε και στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών εργασίας, απασχόλησης( μπιάχ, μου τη δίνει ο ορισμός αυτός, αλλά κάνω και υποχωρήσεις χαχαχαχαχαχα και κοινωνικής πολιτικής.
Εγώ τολμώ να πω πως πολλοί λόγω παραπληροφόρησης ή λόγω του ότι δεν δίνουν σημασία να μάθουν, έχουν λανθασμένη αντίληψη για το τι είναι και πως εφαρμόζεται ο συνδικαλισμός, ποιες είναι οι προϋποθέσεις, οι δυνατότητες, τα όρια.
Για εμένα αποτελεί για πολλά χρόνια, πολλά μια ενασχόληση ωφέλιμη σε προσωπικό επίπεδο την οποία όμως και σαν θεσμό την μελετώ, την παρακολουθώ διεξοδικά, προσπαθώ να μάθω συνέχεια, να παρακολουθώ τις εξελίξεις γι αυτό ότι και να μου πεις δεν το παρεξηγώ. Αντίθετα θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου, γράφω και γρήγορα και να κάνουμε κουβέντες, να μοιραστώ εμπειρίες και αυτά που πιστεύω, αλλά δεν μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε να συζητάμε γιατί είναι οι κανόνες του φόρουμ, μας έκλεισαν την espresso η διοίκηση του φόρουμ με το εύλογο παράπονο πως αναλωνόμαστε εκεί και όχι στον κύριο σκοπό του, τη μουσική και την τεχνολογία και τι να κάνουμε τώρα.
Τώρα το ποιος πηγαίνει φυλακή το καθορίζει η δικαιοσύνη και όχι η ατομική θέληση καθενός.
Και δεν το λέω ειρωνικά, είναι μια πραγματικότητα.
Στην πορεία θα έρθεις αν εξετάσεις τα αιτήματα και σου κάνουν γιατί γι αυτό γίνεται η πορεία.
Εγώ σε καλώ να έρθεις.
Τώρα εγώ μπορεί και να μην πάωχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Όχι σε αυτή θα πάω πλάκα κάνω.
Σε αυτή την συγκεκριμένη απεργία ενθαρρύνω να συμμετάσχει ο κόσμος και να κατέβει κάτω , δεν λέω κάτι άλλο και ας συνεχίσουμε τη μουσική κουβέντα.
Άντε παω να φτιάξω καφέ ακούγοντας σπότιφάι.
Είναι πραγματικά αξιέπαινη εφαρμογή. χαχαχαχαχαχαχα?