- Πόντοι
- 18
Ναι αυτό σκέφτηκα να το κάνω! Και να μην έχω τις νότες μπορώ να ακούσω το τραγούδι και να τις γράψω. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που πήγαινα ωδείο (ποτέ δεν τελείωσα, δεν έχω αρμονία) αλλά κάτι θυμάμαι. Δεν έχω πλήκτρα... Αλλά και η κιθάρα κάνει την δουλειά της.Δεν είσαι χάλια στη φωνή, κανείς δεν ξεκίνησε τέλειος, απλά θέλει σταθερά πολλή δουλειά.
Με όλο το σεβασμό, πες στα φιλαράκια να παίξουν καμιά κουταμάρα στο πλειστέϊσον που δε θελει καθόλου ταλέντο και να μην ασχολούνται με ικανότητες που δε θα κατανοήσουν, ούτε αποκτήσουν ποτέ τους. Απλά εσύ μη σπαταλάς το χρόνο σου με ανούσια πράγματα.
Προσπάθησε στο κομμάτι που δουλεύεις να παίξεις τη μελωδία και να τραγουδήσεις επάνω νότα νότα, φθόγγο-φθόγγο, όχι με συγχορδίες. Με ένα γρήγορο google search βρήκα https://musescore.com/user/29825855/scores/5271114 (υποθέτω πως ξέρεις να διαβάζεις λόγω ωδείου ). Δουλεψέ τα έτσι για να έχεις μία σταθερά στο που πατάς, αν σου είναι πιο ευκολο στο πιάνο χρησιμοποίησέ το, όπου αισθάνεσαι πιο άνετα.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: