Μπορείτε να ακούσετε τα σημερινά χιτς?

σας ικανοποιεί μουσικά η σύγχρονη τάση στις επιτυχίες?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    18
Yeah, I'll tell you what I want, what I really, really want So tell me what you want, what you really, really want I'll tell you what I want, what I really, really want So tell me what you want, what you really, really want I wanna, I wanna, I wanna, I wanna I really, really, really wanna zigazig ah I wanna, I wanna, I wanna I really, really, really wanna zigazig ah

Νουμερο ενα σε πωλησεις?
Βέβαια και οι Guns n roses που λάτρευα μικρός έλεγαν feel my serpentine (στο welcome to the jungle) και suck my fucking dick (στο get in the ring). Απλά ακουγόταν εκείνο ρε την τρέλα μου..  Δεν ήταν μια αηδία 

Βέβαια και οι Guns n roses που λάτρευα μικρός έλεγαν feel my serpentine (στο welcome to the jungle) και suck my fucking dick (στο get in the ring). Απλά ακουγόταν εκείνο ρε την τρέλα μου..  Δεν ήταν μια αηδία 
Αυτα τα λεγανε οι doors 20 χρονια πρωτύτερα 

• Like
Reactions: Nekkon
 Δεν κάνουν τα χιτς όπως παλιά.

Αυτό μας λένε.

Είναι φανερό άλλωστε.

Φαίνεται ξεκάθαρα και στο παρακάτω τοπ-10 χιτ του 1963. Η λεπτότητα της μελωδίας, με την καταπληκτική εναρμόνιση, συμπληρώνει εξαίσια τους αισθαντικούς και γεμάτους φιλοσοφικά ερωτήματα στίχους. Αντάξιο την μακραίωνης πολιτιστικής παράδοσης αιώνων, συμπυκνώνει βαθιά νοήματα και γίνεται φωτοδότης για τον αιώνιο άνθρωπο, το δημιούργημα του σύμπαντος που μέσα από τις αρμονικές χορευτικές κινήσεις του αντάξιου των ουκρανών τροβαδούρων του 16ου αιώνα τραγουδιστή, δίνει μια και καλή απάντηση για την άφταστη ποιότητα των επιτυχιών του παρελθόντος, και το πως αυτά παραμένουν στην κορυφή της ανθρώπινης αισθητικής.

• Haha
Reactions: musician
2 λεπτά πριν, manosx είπε

Δεν κάνουν τα χιτς όπως παλιά.

Αυτό μας λένε.

Είναι φανερό άλλωστε.

Φαίνεται ξεκάθαρα και στο παρακάτω τοπ-10 χιτ του 1963. Η λεπτότητα της μελωδίας, με την καταπληκτική εναρμόνιση, συμπληρώνει εξαίσια τους αισθαντικούς και γεμάτους φιλοσοφικά ερωτήματα στίχους. Αντάξιο την μακραίωνης πολιτιστικής παράδοσης αιώνων, συμπυκνώνει βαθιά νοήματα και γίνεται φωτοδότης για τον αιώνιο άνθρωπο, το δημιούργημα του σύμπαντος που μέσα από τις αρμονικές χορευτικές κινήσεις του αντάξιου των ουκρανών τροβαδούρων του 16ου αιώνα τραγουδιστή, δίνει μια και καλή απάντηση για την άφταστη ποιότητα των επιτυχιών του παρελθόντος, και το πως αυτά παραμένουν στην κορυφή της ανθρώπινης αισθητικής.

Αυτο ηταν ενα στα 10 στα 40.

Τωρα ειναι 10 στα 10. Δεν πειθεις

Αυτα τα λεγανε οι doors 20 χρονια πρωτύτερα 
Αυτό πρέπει να ήταν πριν και απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ 

Αυτό πρέπει να ήταν πριν και απ' το βαθύ ΠΑΣΟΚ 
Καπου κοντα στο βαθυ λαρυγγι ηταν

Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή η ""μουσική"" δεν θα έβλεπε το φως της μέρας.

Μπα...το σκατο πάντα επιπλέει ....είτε με πλατφόρμα είτε χωρίς. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπα...το σκατο πάντα επιπλέει ....είτε με πλατφόρμα είτε χωρίς. 
Ναι Νικο. Επιπλεει.

Δεν κυριαρχει

• Συμφωνώ
Reactions: Nestoras
 Η παρακμή είναι συνεχής και δεν άρχισε με το ίντερνετ, απλά συνεχίστηκε. Μεσα σε ένα διάστημα 60 ετών μπορεί όντων να παρατηρηθεί αύξηση της παρακμής, δεν είναι όμως θέμα ίντερνετ, γιατί οι επιτυχίες του 60 μπροστά π.χ. σε αυτό

πάλι χάλια είναι , είτε μιλάμε για το bird is the word είτε για το blue velvet.

Άρα αλλού είναι οι αιτίες, όχι στο ιντερνετ, και η παρακμή δεν ξεκίνησε το 2010 αλλά αιώνες πριν. Αν την επιτάχυνε το ιντερνετ θα είναι πρώτα από όλα λόγω της πειρατείας και όχι λόγω του streaming.

Ναι Νικο. Επιπλεει.

Δεν κυριαρχει

Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι η καταβαραθρωση του συνολικού IQ της κοινωνίας, και δυστυχώς των νεότερων μελών της που αποτελεί και αποτελούσε τους περισσότερο ενεργούς ακροατές και καταναλωτές της μουσικής  φταίει για το χάλι της μουσικής και όχι το αντίθετο.

Αλλωστε αυτοι που παραγουν αυτο το σκατο προέρχονται απο τα ....σπλαχνα των κατεστραμενων εγκεφαλικά νέων και τους εκφράζουν 100%.

Γύρναγα σήμερα σπίτι με τον μικρό από το σχολείο και στο διπλανό Λυκειο ολόκληρες...γαιδουρες και ολόκληροι μαντράχαλοι 17 ετών ΜΟΥΓΚΡΙΖΑΝΕ και έκαναν διαφορά...ΖΩΑ έξω από το σχολείο....

Απλά δεν έχεις καταλάβει ότι η καταβαραθρωση του συνολικού IQ της κοινωνίας, και δυστυχώς των νεότερων μελών της που αποτελεί και αποτελούσε τους ενεργούς ακροατές και καταναλωτές φταίει για το χάλι της μουσικής και όχι το αντίθετο.

Αλλωστε αυτοι που παραγουν αυτο το σκατο προέρχονται απο τα σπλαχνα των κατεστραμενων εγκεφαλικά νεολαιων που δυστυχώς είναι η πλειοψηφία πλέον :(
Ξερω πολυ καλα τι φταίει 

Ομως πλεον μοστραρεται οτι αυτο ειναι τρεντυ ενω δεν ειναι. Δεν ειναι διοτι ειναι δωρεαν. Ας εδιναν 20 ευρω για καθε δισκο θα σου ελεγα

• Συμφωνώ
Reactions: Nestoras
H pop κουλτούρα γενικά απευθύνεται στη μάζα και στα ένστικτα, και παίζει με αυτά, εμπνέεται και απευθύνεται στα ένστικτα και όχι στη λογική. Δεν προσπαθεί να τα φωτίσει αλλά να τα εκμεταλλευτεί. Όταν βλέπεις την ημίγυμνη να κάνει twerk, ή όταν βλέπεις τον κάφρο να κάνει μόστρα με το γκάνι και την κοκό, τα ένστικτα αναπαραγωγής και φόβου σε κάνουν να κολλάς με το θέαμα.

Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, και σε κάθε εποχή υπάρχουν ανάλογα ερίσματα. Βέβαια, και ο Άμλετ κρατάει το κρανίο, αλλά λέει και κάτι πραγματάκια, τώρα απλά θα έβαζαν virtual σκουλίκια στο κρανίο, και θα πετάγονταν ξαφνικά ο predator και θα το κατάπινε.

Ας εδιναν 20 ευρω για καθε δισκο θα σου ελεγα

Πάλι τραπ θα άκουγαν και 200 ευρώ να έκανε.

Είναι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ δεν έχεις καταλάβει ότι ΕΜΕΙΣ ζούμε ανάμεσα τους ,όχι το αντίστροφο.

Σου ξανα-λεω:

Γύρναγα σήμερα σπίτι με τον μικρό από το σχολείο και στο διπλανό Λυκειο ολόκληρες...γαιδουρες και ολόκληροι μαντράχαλοι 17 ετών ΜΟΥΓΚΡΙΖΑΝΕ και έκαναν διαφορά...ΖΩΑ έξω από το σχολείο....

Tι μουσική περιμένεις να ακούσουν όλοι αυτοί?

Τα παιδάκια έχουν καεί. Και εμάς άμα μας ταίζανε τριπάκια από τα γενοφάσκια μας θα είχαμε καεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι το ίντερνετ (γενικά το ίντερνετ οχι το streaming ) είναι καλύτερο από τα τριπάκια.

Τα παιδάκια έχουν καεί. Και εμάς άμα μας ταίζανε τριπάκια από τα γενοφάσκια μας θα είχαμε καεί. Δεν είμαι σίγουρος ότι το ίντερνετ (γενικά το ίντερνετ οχι το streaming ) είναι καλύτερο από τα τριπάκια.

Το επιβεβαίωσα, μια φιλόλογος φίλη μου μου είπε...ότι τι μεγάλο χιτ είναι...ο...ΣΚΥΛΟΣ (δηλ.το να....γαυγίζεις εντός της τάξης....και εκτός προφανώς....)

Την έχω πιάσει τη φάση λαίμαι... ο άνθρωπος έχει συντεχνιακή νοοτροπία, είμαι βέβαιος ότι είναι ενάντια στο άνοιγμα οποιουδήποτε επαγγέλματος, μισεί το UBER, καταφρονεί τα γενόσημα, νομίζει ότι όλοι οι νέοι είναι μαλάκες και διάφορα τέτοια. Πιστεύει ότι δεν πρέπει να πουλιέται φρέσκο ψωμί στα σούπερμαρκετ, να μην δίνουμε ντραμς σε πορτορικανούς, ότι οι γυναίκες που τραγουδάνε πρέπει να είναι σα τη Μαρίζα Κωχ, ότι ξέρει κανείς ποιοι είναι οι Doors, μπορεί και να είναι ο Μανώλης Νταλούκας και να μας το κρύβει.

Πριν πολλά χρόνια, ένας εξαιρετικός ειδικός για παιδιά με δυσκολίες, μου εξηγούσε πως επιδρά η στιγμιαία εναλλαγή των εικόνων μέσω του τηλεοπτικού ζάπινγκ στον ψυχισμό των παιδιών. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι κάνει το web surfing.

Κανεις λαθος φιλτατε. Κανεις λαθος.

Θα μπορούσα να αναφερω άπειρα παραδείγματα, αλλά θα περιοριστω σε ενα: Η κασετα του Βρωμυλου. Το ιντερνετ και οι δωρεαν πλατφόρμες δεν ηταν ουτε ιδεα, αλλα ο αποπατος αυτος της μουσικής ειχε μπει σε καθε σπιτι πιτσιρικα, δεν πρεπει να υπηρξε ποτε στην Ελλάδα περισσότερο αντεγραμενη κασσετα.

Ετσι ειναι, μη δουν τα πιτσιρικια σκατα, αμεσως να πεσουν μεσα. Τωρα, μπορεις να πεις οτι φταιγανε τα διπλα κασετοφωνα που αντεγραφαν; Η οτι φταιει το χιπ χοπ που ο καθε αταλαντος μπορει να κανει "τραγουδια" χωρις να ξερει καν να τραγουδάει; Για μενα φταιει απλα οτι τα πιτσιρικια θελουν να πεσουν στα σκατα, και απο τη στιγμη που θελουν σκατα, θα βρεθει και αυτος που, με το αζημιωτο, θα τους τα δωσει.) 
Αχ νεροχύτη σε αγαπαωωωωω

• Haha
Reactions: manosx
Αυτό το UBER τι είναι? Νεοφιλελευθερο μου ακούγεται ? Uber, Spotify, όλο καινούργιες πλατφόρμες, μητρώα. Αυτό που είναι ασύλληπτο και περισσότερο δύσκολο από παρακολούθηση της διαδοαης της πληροφορίας στο διαδίκτυο είναι η παρακολούθηση της έξαρση στην ΑΝΆΠΤΥΞΗ. Και πλέον είναι αδιαμφισβητητα τα οφελη στο πορτοφόλι των νοικοκυριών, στις επιχειρηματικές ευκαιρίες, στην πρόσβαση σε υπηρεσίες, στη διεκπεραίωση αιτημάτων προς το κράτος, στη μείωση του χρέους και του ελλείμματος, βιωσιμότητα. Πάντως γενόσημα δεν παίρνω ούτε γι αστείο προσωπικά. Να δουλέψω σε μια εταιρεία να τα προωθήσω και να αμείβομαι το κσνω άνετα, έχω προϋπηρεσία και είμαι σούπερ στην προώθηση. Εκπαιδευμένος και με πολυετή πείρα για να παρουσιάζω τα μειονέκτηματα σε πλεονεκτήματα και να πειθώ και τον πιο σκεπτικό. Απλά δεν θα πάρω για τον εαυτό μου. Θα πάρω το πρωτότυπο. Γιατί άραγε? Χαχαχαχαχαχαχα ????

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα