- Πόντοι
- 2,148
μετά με πήραν χρυσή μεταγραφή στην ορχήστρα...
Ο πατέρας μου είναι 67 και τον θεωρω τζοβενο. αλλα οπως και να χει δεινον το γηρας, ου γαρ έρχεται μόνον. το ξενυχτάς κιόλας.λοιπόν....
κοίτα να δεις
βασικά δεν θα το έλεγα προχωρημένης ηλικίας...
στα 62 είμαι... δηλαδή όσο ο πατέρας σου, εκτός αν τον θεωρείς προχωρημένης ηλικίας....
στον υπολογιστή γράφω τυφλό σύστημα, έχω εκπαιδευτεί στο στρατό ....τότε έγραφα 400 χαρακτήρες το λεπτό (αριθμούς μόνο)...τώρα μόνο 250....
εμ γι αυτό γούσταρες τη συζήτηση για το Jesus Christ super star. απο αλληλεγγύη.Τι άλλο?
Μαύρος ήμανε.
Προσωπικα την βρηκα ψιλομετρια...Στα συν το φιναλε με το live aid, οσες σκηνες ασχολουνταν με την δημιουργια των κομματιων, η χημεια μεταξυ των μελων και μεγαλο μερος του χιουμορ (τυπικο χολιγουντιανο χιουμορ αλλα δουλεψε οποτε δεν εχω παραπονα)
Στα πλην ομως η ελλειψη ρυθμου στην αφηγηση (ενιωθα διαρκως πως πηδανε σημαντικα κεφαλαια), η ελλειψη εμβαθυνσης στην μουσικη τους ιδιοφυια (πιο πολυ τους ακουω να λενε οτι γαμανε και δερνουν -δες τη σκηνη στο γραφειο της δισκογραφικης- παρα να το δειχνουν), η μονοπλευρη εστιαση στον Μερκιουρι εις βαρος των αλλων μελων (τουλαχιστον ο Μει θα επρεπε να ειχε περισσοτερο χρονο και χωρο στη ταινια), το γενικοτερα αβολο και αμηχανο screenplay (σπανια υπαρχει φυσικοτητα στους διαλογους και στο στησιμο της καθε σκηνης), τα υπερβολικα ψευτικα δοντια του Μερκιουρι (στην αρχη ειδικα ειναι απλα αστειος συγγνωμη)...γενικα, περασα την ωρα μου ευχαριστα μιας και λατρευω Queen αλλα σαν ταινια δεν ελεγε πολλα.
Επισης δεν καταλαβαινω γιατι τοση αγαπη για τον Μαλεκ. Οκ, εκανε μια καλη μιμηση οπως χιλιαδες αλλοι ηθοποιοι κανουν σε βιογραφικες ταινιες καθε χρονο...και τιποτα περισσοτερο. Δεν επιασε στιγμη τον γυπαετισιο δυναμισμο του Φρεντι επι σκηνης, την ντροπαλη και εσωστρεφη πλευρα του εκτος σκηνης ή οτιδηποτε αλλο περα απο μανιερες του. Δεν τον βοηθαει το σεναριο, φυσικα, που ποτε δεν κανει τον Φρεντι εναν αληθινο, ολοκληρωμενο χαρακτηρα, αλλα οσκαρ οπως λενε πολλοι δεν το αξιζει με τιποτα.
Αυτό το "Άγιος Θωμάς" ακόμη μου τρυπάει τ' αυτιά.Τι άλλο?
Μαύρος ήμανε.