Queen Bohemian Rhapsody 24 tracks

mscmkr είπε:
Μπορείς να ακούσεις τα τύμπανα και το μπάσο από τα ακουστικά του Φρέντι... Απίστευτο... Συγκινητικό... Σαν να είσαι εκεί...
Τα φορτωσα στο Audition για ενα γρηγορο "ματι".............................................

Μου ηρθε να βαλω τα κλαμματα!!!! Ειναι το original !!!!!!

Το να κανεις solo τη φωνη του Freddie ειναι tear-inducing experience!!

P.s. Το leakage που ακουγεται δεν ειναι απο ακουστικα....ειναι επειδη παιζουν live στο ιδιο studio!!!!

Λοιπόν, ξεκίνησα να ξεσκαρτάρω τα tracks και πελάγωσα. 100 κιθάρες και 1000 φωνές (εντάξει, το ξέραμε...).

Μωρέ θα στο κάνω εγώ αγνώριστο!

Πολύ χάρηκα μ' αυτό το ποστ. Ξανα-μπράβο!

Πριν απο μερικες μερες το βρηκα κ εγω σε μορφη Wav ομως. Παιδια ειναι πραγματικα σχολειο να παρατηρεις πως εγραψαν αυτοι οι ανθρωποι εκεινη την εποχη, το ποση φαντασια και ποσες ιδεες ειχαν...Οσοι πιστοι των Queen κατεβαστε το οπωσδηποτε, ειναι απιστευτο. Μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε και καπου το The March Of The Black Queen...

Εχω ακουσει οτι καπου "τριγυριζει" το The Show Must Go On, και επισης καπου εχω σε Pro Tools αρχειο το multitrack του Killer Queen...

Etsi einai to eixa katevasei prin poli kairo k ego se wavs k alla ton qeen. tora exo giro sta 40 multitracks sessions apo diaforous  kalitexnes k gia pro tools meta apo poli psaksimo giafto psakste einai polla ekso...

ti tha thelata na sikoso  qeen , nirvana , aguilera , def leppard , the beatles , bob marley ,marvin gaye , nin ?

Marley for me please..... :D :D :D :D :o :o :o :o :o

Ρε παιδια πόσο νομιμο ειναι αυτο που κάνουμε?? ((τι ρωταω τώρα... ::)))

Ρε παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη πιο track ειναι τι???

Εκτος απο τα 22,23,24 που ειναι σιγουρα μπασο ,τα αλλα ειναι χασιμο...

Αν ξεσκαρταρε κανεις ,ας μας πει και εμας...

ksereis ti ginete epeidei itan polla ta tracks k akanan k polles ixografiseis ta anakatepsan gia ligotero xoro fantazomai.otan ta ksexoriseis tha sou bgoun giro sta 70 tracks meta prepei na enoseis ta idia k na ksexoreis ta kala takes.

Γαααμάτοοο! Ευχαριστούμε πολύ για το link! Παράνομο-ξεπαράνομο... Για ένα μιξ γίνεται όλη η υπόθεση, που στο κάτω κάτω για να χαρούμε θα το κάνουμε... Μόλις κατέβει θα σας πω εντυπώσεις! Και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ κάτι... Καλά, δεδομένου ότι ετοιμάζω με κάτι φίλους Queen tribute αυτήν την περίοδο, το ποστ έχει πέσει στην κατάλληλη ώρα! ;D

SImon2000 είπε:
Ρε παιδια εχει βγαλει κανεις ακρη πιο track ειναι τι???

Εκτος απο τα 22,23,24 που ειναι σιγουρα μπασο ,τα αλλα ειναι χασιμο...

Αν ξεσκαρταρε κανεις ,ας μας πει και εμας...
Φαντσου οτι το A Night At The Opera ηταν το πρωτο album twn Queen που ηχογραφηθηκε σε 24καναλο(μεχρι τοτε 16καναλα). Οποτε αναγκαζονταν να κανουν αμετρητα bounce για να εχουν ταυτοχρονα ολα αυτα τα καναλια. Οποτε γι'αυτο οπου εβρισκαν κενο σε ενα καναλι (πχ τυμπανα) εβαζαν ενα stack απο χορωδιες , κιθαρες κοκ. Τοτε δεν ηταν οπως σημερα που για ενα ντεφι εχουμε την πολυτελεια να φτιαξουμε ενα ξεχωριστο καναλι. Moνο το σημειο με την "οπερα" χρειαστηκε 3 εβδομαδες να ηχογραφηθει, οπως λεει ο Thomas Baker. Εκεινη την εποχη σε τοσο χρονο εφιαχναν ενα ολοκληρο αλμπουμ!

Ωραία, βάλτε και ό,τι άλλο έχετε γιατί όπως λέει κι ο Τόκος.........

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!

cyberdelica είπε:
ti tha thelata na sikoso  qeen , nirvana , aguilera , def leppard , the beatles , bob marley ,marvin gaye , nin ?
Δίνε εσύ και πες μας και πού τα βρίσκεις ;D ;D Δώσε τίποτα κλασσικό, δώσε και τίποτα πιο καινούριο να βλέπουμε πώς ακούγονται χωριστά τα tracks! :)

Θέλω και καινούρια ραδιοφωνικά πράγματα!! Dance, pop, rnb και τέτοια, να δούμε πώς είναι πριν τα ακούσουμε εμείς στα ραδιόφωνα!

cyberdelica είπε:
Εεε... Όλα;  Και μην στεναχωριέστε, νόμιμο είναι. Το' χω ψάξει ;)

Εχω βρει τα wav!!!!!! Εφαγα κανα 6ωρο σημερα στο nuendo για να ξεχωρισω και να γκρουπαρω

τα tracks.Απολαυση!!!!!!!

Παραλληλα ειχα την ευκαιρια για πρωτη φορα να μελετησω τα parts του θεου May,και μπορω να πω

οτι βρισκομαι σε πολυ καλο σημειο για τα δεδομενα μου.Μπορει να γραψω και δικες μου κιθαρες....

καλα μη βαρατε ;)

Συγκρινοντας με το album track παρατηρησα οτι εχει και "σκαρτα" takes μεσα στο multitrack,θα ειναι

λιγο ζορι το ξεκαθαρισμα, αλλα ειναι φροντιστηριο!

Κι εγω "ξεσκαρταρα" λιγο τα tracks και νομιζω πως ιδιαιτερα στην πρωτη φωνη, ο Mercury εχει περασει 3 καναλια, απο τα οποια μονο ενα ειναι καλο. Και οσον αφορα το μπασο, δεν πρεπει να εχουν περασει και τα 3 καναλια στη μιξη, αλλα το πιο πιθανον ειναι να δουλεψαν με το τριτο.

Οψομεθα..Να βρω λιγο χρονο μονο, για να το πειραξω και λιγο. :D

Λίγο πρόχειρα και από μνήμης (γιατί δεν ξέρω πώς, κατάφερα και δεν έχω πουθενά το original...) το τελευταίο μέρος.

Για όποιον θυμάται το Wayne's World, είναι ιδανικό για headbanging στο αυτοκίνητο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back