Bohemian Rapsody από χειροκλανόφωνο!!!

Ο τύπος είναι ιδιοφυϊα. Το μόνο που του λείπει είναι ένα καλύτερο μικρόφωνο, ένα compressorάκι, λίγο distortion και λίγο delay και είναι έτοιμος να βγει -με χιλιάδες watt- στο ολυμπιακό στάδιο να τραβήξει solo στο Comfortably Numb

Εγώ θέλω Van Halen απο τον τύπο... :roll:
Εν προκειμένω' date=' το "θέση-άρση" λέγεται "φύσα-ρούφα"? :lol: :lol: :lol:

[dimicupo, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι χάνουσι']

Εγώ θέλω Van Halen απο τον τύπο... :roll:
Εν προκειμένω, το "θέση-άρση" λέγεται "φύσα-ρούφα"? :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εν προκειμένω δε θα μου φανεί περίεργο στο youtube να δούμε και εκτελέσεις απο το....κλασσικό για την περίσταση όργανο....εκείνο το ......βαθύπνευστο

Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!!

Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια , ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά.

Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!!Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια ' date=' ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά.[/quote']

ε ναι! δεν νομιζω να γινεται...δεν μου φενεται καθολου λογικο..

Σιγα τώρα μην τα κάνει όλα αυτά με γυμνά χέρια!!!Στην απίθανη περίπτωση που είναι αλήθεια ' date=' ε τι να πω, δεν έμεινε πια και τίποτα άλλο να...ανακαλυφθεί. Τα είδαμε όλα πιά.[/quote']

Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είναι αληθινό ή αν έχει πέσει "ψαλίδι" αλλά θεωρητικά γίνεται. 8O 8O

Δείτε:

http://en.wikipedia.org/wiki/Manualism_(hand_music)

και

http://www.handini.com/

Ο δεύτερος έχει και ringtones!!!!! :lol: :lol: :lol:

Harilatron έχεις δίκιο . Βρήκα και άλλα κλιπάκια στο utube επίσης.

Μου φαίνεται απίθανο. Εγώ ούτε καν ήχο δεν κατάφερα να βγάλω, τώρα πως αυτοί βγάζουν νότες και μάλιστα κατα βούληση μου φαίνεται εξαιρετικό κατόρθωμα :D

χειροκλανόφωνο!!! Τι όργανο είναι αυτό ρε παιδιά?

κανα γιαπωνέζικο παλί? χα χα χα

αχ αυτοί οι γιαπωνέζοι το μυαλό τους στην αντιγραφή το έχουν.

8O 8O 8O 8O 8O μάλλον δεν το είδες από την 1η σελίδα έτσι; :wink: :D :D

(Οι Ιάπωνες αντιγραφείς! Τί άλλο θα ακούσω :roll: )

Βρήκα τα χαρακτηριστικά του στο Wikipedia

Hiroklanophonon: Anciend Greek Biological musical instrument (like one 10" inc hole pordophonon) with one real physical human sound, 10 fingers polyphony and 2 palms sub.

χα χα χα χα χα.!!!!

Να είστε καλά!!!

Οχι ρε φιλε..ακομα δεν εχω ξεπερασει το σοκ με το θεμα των "Φλινστοουνς" και ερχεται αυτο καπακι..μονο που τωρα βλεπω και την ευχαριστηση του τυπου ζωγραφισμενη στο προσωπο του :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back