Blues Summer Jam

Βασίλης Γκουνταρούλης

stavros_d80

Ενεργό μέλος
Πόντοι
398
Ανεβάζω και ένα μπλουζάκι που είχα γράψει το '76 μαζί με Muddy, Eric, Stevie, John Lee, Bruce Lee και Τσάκι Τσαν στο Σικάγο όταν δούλευα στις πίτσες, λέγεται "The pill is gone"?, μπορείτε να σολάρετε ασταμάτητα και ελεύθερα.  Ήταν να το δώσω στη Billie αλλά ζήλευε η Etta και τελικά δεν το έδωσα...?

τζαμάρετε ελευθέρας!

Bpm= 96

Key: Bm

Προβολή συνημμένου blues jam1.MP3

Εδώ κάτι μπορώ να παίξω, όχι 4λεπτο γιατί το λεξιλόγιο είναι περιορισμένο, αλλά κάνα λεπτό θα το ανεβάσω μόλις μπορέσω! Ωραίο track!

Πωπω ρε αδερφακι μου, αμαν με τις μινορε αρμονικες παλι. ?

Βαλε λιγο Νοτο μεσα, λιγο αλητεια, να φτιαχτουμε να παιξουμε τιποτις.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πω..πωωω..εγω πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια!!!αλλα δυστυχως απο το προχθεσινο track μεχρι σημερα μεσολαβησε ενα εργατικο ατυχημα και 6 ραμματα στο δεικτη του αριστερου χεριου....υπομονη κανα 1-1μιση μηνα..

πω..πωωω..εγω πεταω τη σκουφια μου για κατι τετοια!!!αλλα δυστυχως απο το προχθεσινο track μεχρι σημερα μεσολαβησε ενα εργατικο ατυχημα και 6 ραμματα στο δεικτη του αριστερου χεριου....υπομονη κανα 1-1μιση μηνα..
Ω ρε φιλε,περαστικα.

Και του λογου μου δεν ειμαι τοσο του μινοριου,πιο πολυ ματζορια.

Ετσι η αλλιως ομως το εχω σκισει το θεμα,βαραω παντου και συνεχως σε οτι μπαινει στο νοιζ.?

Να παιξει και κανας σοβαρος ανθρωπος.

Για βαρατε ρε παλικαρια να γουσταρουμε.

Δεν το περιοριζει μονο σε κιθαριστες ο Σταυρος.

Για να σε βλεπω Πατρινε.?
Είχα μπλεξίματα(πούλαγα αμάξι.αγόραζα σπίτι) και τώρα ξεμπέρδεψα.

Μόλις στήσω,μπω σε μια σειρά,θα αρχίσω να το παίζω μουσικός πάλι ?

Περαστικα!!

Δεν βλέπω να ανεβαίνει κανείς στη σκηνή...

Ας κάνω την αρχή...για 2 κύκλους μόνο...
Δεν ξέρω γιατί αλλά οι 3 πρώτες νότες δε μου αρέσουν, λα, σολ#, φα#. Ίσως ήταν καλύτερα αντί για την 7η να μπεις με την τονική ή την τρίτη, μάλλον μικρή γιατί ο ΟΡ μας γράφει Bm αν και το ριφάκι του μπάσου δεν έχει 3η, παίζει 1-5-b7 οπότε μπορούμε να παίξουμε και ματζόρε και μινόρε

α) προσωπική εκτίμηση όλο αυτό, γιατί ως γνωστόν περί ορέξεως κλπ κλπ

β) ελπίζω να ακούω καλά γιατί είναι και η κούραση στη μέση σε συνδυασμό με τη ζέστη ?

Για το υπόλοιπο είσαι μια χαρά.

Δεν ξέρω γιατί αλλά οι 3 πρώτες νότες δε μου αρέσουν, λα, σολ#, φα#. Ίσως ήταν καλύτερα αντί για την 7η να μπεις με την τονική ή την τρίτη, μάλλον μικρή γιατί ο ΟΡ μας γράφει Bm αν και το ριφάκι του μπάσου δεν έχει 3η, παίζει 1-5-b7 οπότε μπορούμε να παίξουμε και ματζόρε και μινόρε

α) προσωπική εκτίμηση όλο αυτό, γιατί ως γνωστόν περί ορέξεως κλπ κλπ

β) ελπίζω να ακούω καλά γιατί είναι και η κούραση στη μέση σε συνδυασμό με τη ζέστη ?

Για το υπόλοιπο είσαι μια χαρά.
Καλά το άκουσες.

Κανονικά με τονική θα έμπαινα στο 1ο μέτρο και θα συνέχιζα όπως το άκουσες δίνοντας στην ουσία μια Dorian χροιά.

Απλά την τονική δεν την έπαιξα ποτε και συνεχισα το κατέβασμα σε b7 - 6 - 5.

Εχεις δίκιο, ακούγεται περίεργο που ξεκινάω με την b7.

Εχω αποθρασυνθει εντελως,το ξερω

Ευτυχώς!

Είναι κι αυτή η ρουφιάνα η φωνή σου .....

Θάνατος.

@gvour "Αποθρασύνσου"να γουστάρουμε.

Τα ρέστα μου.
Kι αλλο βρε Αετε?

Ηδη το εχω ξεφτιλισει.

Ευχαριστω ειλικρινα.

Τα ευσημα ομως ανηκουν στον stavros_d80

που καθεται και φτιαχνει τα ωραια μπακια για να κανουμε το κομματι μας.

Να σαι καλα Σταυρε.

@fusiongtr

Δεν ξερω να τραγουδαω αλλα το παιζω crooner ο πστης.?

Θρασος αδερφε μου.

Περα απο πλακα τραγουδησα(το εχω κανει εκατονταδες φορες στον αερα,απλα αυτη τη φορα εβαλα μικροφωνο) κομματι που γουσταρω του θανατου για να ξεφτιλιστω και δημοσιως.Αυτο ακριβως,τιποτε αλλο.

Δε βαριε,δε θα ναι και η πρωτη.?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
96
Εμφανίσεις
11K
Απαντήσεις
13
Εμφανίσεις
2K
Απαντήσεις