Blues Summer Jam II-Major

Πού έχεις κρυμμένο το ρούμι;

Πάει κι αυτό, πάνε και οι μπύρες που του έκαναν παρέα. :classic_tongue:

Θα πάρω άλλο όμως.

βαζω αλλη μια εκδοχη....αυτη τη φορα γυρισα απο τις βαμβακοφυτειες του μισισιπι πτωμα απο την κουραση και ειπα να παρω την ακουστικη...ακουστικη εκδοχη με slide και open e κουρδισμα(τρεχα γυρευε δηλαδη)..γενικα που επεσε πολυ γρηγορο το τεμπο επειδη ασχολουμαι ελαχιστους μηνες με slide και open κουρδισμα οποτε πηγα πιο πολυ σε ρυθμικο παιξιμο με καποια μικρα γεμισματα..

Προβολή συνημμένου yannispbluesmajorac.mp3

άνοιξα και εγώ το ντουλάπι, πήρα ένα μπουκάλι, το κατέβασα, αλλά....δεν πολυκατάλαβα τι ήταν, μάλλον κάτι σε μηλοκλέφτη θάταν ή τελοσπάντων ίσως μηλόξυδο θα σας γελάσω, έπαιξα δυό φορές, τη μιά χειρότερη από την άλλη, σας ανεβάζω μία, μάλλον η χειρότερη θαναι.

Μην ψάχνετε σηκώματα....

Δεν πρέπει νάχει...

Προβολή συνημμένου BL_MAJ.wav

2 σελίδες με ρούμια μπύρες και πιώματα κατά τα άλλα δεν πίνει κανένας???

εγώ σε κάθε track που ανεβάζω πίνω μόνο ένα μπουκάλι τέτοιοιο αλλιώς δεν μου έρχεται έμπνευση...

jack.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Άντε ρε με τα ουίσκια σας που μυρίζουν πορδίλα και ποδαρίλα......

Φίλως τα Jack, four roses από μπέρμπον, και cardhu, glenfidich, κλπ, είναι αγίασμα.

Τώρα που το θυμήθηκα πάντως, έχω και τσικουδιά, κάτσε να πιώ λιγάκι, για συνοδεία με τις μπύρες, όχι τίποτα φοβερό.

Στο τέλος της εβδομάδας θα χτυπήσω και την βότκα, που έχει το lidl προσφορά.

Πώς στο διάτανο θα βγάλουμε το καλοκαίρι?

Κι ομως οσα εχω ακουσει-δεν ειναι και λιγα-ειναι πιο κοντα στο ετοιμο παρα στο μη.

Το μπασοτύμπανο είναι το θέμα (άντε και τα πιάνα).

Σε κάτι τέτοια είναι δύσκολα πράγματα αυτά.

Μήπως, λέω μήπως.., με αποχή απ'το αλκοόλ;

Το έκανα πέρυσι, από Ιανουάριο μέχρι Ιούλιο.

Μετά έφυγε ο πατέρας μου .... και ....

Τον χειμώνα είναι πιο εύκολο πάντως.

Το μπασοτύμπανο είναι το θέμα (άντε και τα πιάνα).

Σε κάτι τέτοια είναι δύσκολα πράγματα αυτά.
Άν και θα αναιρέσω το προηγούμενο μου ποστ...... μήπως, λέω μήπως..., να σού'στελνα μια νταμιντζάνα γράπα να τα ευκολύνουμε αυτά τα πράγματα....;

Άν και θα αναιρέσω το προηγούμενο μου ποστ...... μήπως, λέω μήπως..., να σού'στελνα μια νταμιντζάνα γράπα ....

Εικόνισμα θα σε κάνω πάνω απ' το κρεβάτι μου, και θα προσεύχομαι κάθε μέρα στον Άγιο Φώτη.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
62
Εμφανίσεις
10K

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back