- Πόντοι
- 4,208
Χίλια συγνώμη.
Χίλια ευχαριστούμε.
Σκοτώνει Κώστα.
Η partcaster είναι?
Χίλια συγνώμη.
Ω! Σας ευχαριστώ πολύ, ναι η ξανθούλα μου.Σκοτώνει Κώστα.
Η partcaster είναι?
Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε, καλοσύνη σου, ότι και να κάνω το δικό σου ούτε που το πλησιάζω.Μπαρουτια.
Γνωριζοντας ομως ποση μουσικοτητα εχεις,ημουν σιγουρος πριν ακομα το ακουσω οτι θα ειναι καλο.
Το άκουσα 10 φορές και κάθε φορά φτιαχνόμουν περισσότερο.
Γνωριζοντας ομως ποση μουσικοτητα εχεις
Και γκρούβα του θανατά!
Να 'μαι κι εγώ αργοπορημένος αλλά περίμενα να πέσει η θερμοκρασία. Τα bt που ανεβάζει ο Στάυρος τα βλέπω σαν challenge οπότε εδώ αποφάσισα να παίξω ακουστική (κουμπωμένη στον blues junior βέβαια) με thumbpick που το παλεύω τον τελευταίο καιρό.
Your browser does not support the HTML5 audio tag.
Προβολή συνημμένου 21848
Έπρεπε να τα συνεχίσεις γιατί μας άρεσαν.άρχισα τα μπουρου-μπουρου
έτσι και υποψιαστώ ότι μούσκεψες και τις χορδές και θέλουν άλλαγμα....Πολύ νότος ρε παιδί μου, έβαλα κι ένα κασκορσέ (wife beater που λέει και μια θεία μου), άναψα μερικά τσιγαράκια, απόλαυσα τον ιδρώτα καθώς μούσκευε το φανελάκι μου, και με την γεύση του ποτού ακόμα έντονη, είπα να την χαϊδέψω λίγο (την SG).
δεν με βολέβουν αυτά τα λαιμά. Για πλουζ μόνο σοφτ V ασιμέτρικαλ θαμπό. Εγώ αυτόν τον καιρό παίζω A/C.και πάνω στο D παίζεις C
Καλά.... κι εγώ που είχα το τσαγανό και έγραψα, τι κατάλαβα;Mπράβο παίδες, τα άκουσα όλα-την ώρα που αφαιρούσα το μανίκι από μια ακουστική Harmony. Μακάρι να είχα το τσαγανό να γράψω κι εγώ κάτιτις.
Ρε Στράτε καιρό είχα να σ'ακούσω και ξέχασα τι παιχτούρα είσαι... ?Αχά, όλοι λείπετε, και βρήκα την ευκαιρία....
Το λοιπόν, έπεσα κατά λάθος πάνω σ' ένα μπουκάλι ρούμι, που έκανε παρέα με μερικές μπύρες (παγωμένες).
Πολύ νότος ρε παιδί μου, έβαλα κι ένα κασκορσέ (wife beater που λέει και μια θεία μου), άναψα μερικά τσιγαράκια, απόλαυσα τον ιδρώτα καθώς μούσκευε το φανελάκι μου, και με την γεύση του ποτού ακόμα έντονη, είπα να την χαϊδέψω λίγο (την SG).
Κάποια στιγμή, άρχισα τα μπουρου-μπουρου, αλλά συγκρατήθηκα και ήρθα πάλι στον ίσιο δρόμο.
Είχα να την πιάσω πολύυυυυ καιρό, συγχωράτε με για τα τσαφ τσουφ που θα ακούσετε, αλλά .... χώστε μου.
Βαράτε στο ψαχνό.
Να' ναι καλά ο Σταύρος και το ρούμι που με έβαλαν στο τριπάκι.
Προβολή συνημμένου 21853
πού να φτιαξω και γω που εχω να παιξω ματζορε 40 χρονια....Καλά.... κι εγώ που είχα το τσαγανό και έγραψα, τι κατάλαβα;
Το ξανάκουσα το δικό μου τώρα και στα μισά το σταμάτησα... βαρέθηκα!
Τέτοιο άμουσο και βαρετό σόλο καιρό είχα να ακούσω?
Να' ναι καλά ο Σταύρος και το ρούμι που με έβαλαν στο τριπάκι.
Προβολή συνημμένου 21853
Ρε Στράτε καιρό είχα να σ'ακούσω και ξέχασα τι παιχτούρα είσαι... ?
Να σε ακούμε πιο συχνά!
Τώρα σοβαρά μιλάς βρε Γιώργο; Έχει υλικό και το "κρύβει"....;Και εχεις και τοσο υλικο αδερφε μου Φασιανε,κριμα να το τρωει το σκοταδι.
Τώρα σοβαρά μιλάς βρε Γιώργο; Έχει υλικό και το "κρύβει"....;
Στράτε θέλουμε τα μυστικά και τα ντοκουμέντα σου!