Σταμάτα βρε συ..... απλώς έχω αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ!?είσαι παρεξηγιάρης?
Πλάκα πλάκα με τις χαζομαρούλες μου, κόψαμε και την ροή του θρεντ με καινούρια σόλο στο πολύ ωραίο backing track του Σταύρου.
Sorry Σταύρε....?
Σταμάτα βρε συ..... απλώς έχω αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ!?είσαι παρεξηγιάρης?
Και αυτά παθαίνει κάποιος με δεκάρες χορδές οχτάμηνου, που σολάρει εκεί στο 18ο με 22ο τάστο με action σαύρας, Στρατ που χρειάζεται "σέρβις" και με ψιλοευαίσθητο δέρμα.....
Προβολή συνημμένου 21801
Πέρα απ'την πλάκα? Mr Fusion.... εκεί χαμηλά δεν χωράει ο παράμεσος, γι αυτό χρησιμοποιώ τον μέσο..
Η άλλη μου κιθάρα (μια αρχαία Aria) βρίσκεται στο πατρικό μου κάπου καταχωνιασμένη, οπότε μονογαμικός!Μήπως, λέω μήπως ... η φουσκάλα δεν προέρχεται από την Strat αλλά από καμιά άλλη?
Η άλλη μου κιθάρα (μια αρχαία Aria) βρίσκεται στο πατρικό μου κάπου καταχωνιασμένη, οπότε μονογαμικός!
Φτάνει ρε.... αισθάνομαι κι άσχημα μετά από το "μάλωμα" του Βαγγέλη!Έλα ρε συ, κακώς.
Σ' αυτήν μπορεί να χωράει εκεί κάτω το δάχτυλο λέμε!
Για δοκίμασε!
πάντως εκείνη έχει 24 τάστα και πιο smooth ένωση μπράτσου-σώματος, οπότε είναι πιο εύκολη.....
Είπα να νοικοκυρευτώ, να πάρω μια Κυρία με τις ιδιοτροπίες αλλά και την καλή ανατροφή της και να αφήσω τις εύκολες, εφήμερες και ξελογιάστρες σχέσεις.....Με όλα αυτά τα προσόντα, γιατί φίλως την έχεις στο πατρικό σου?
Είπα να νοικοκυρευτώ, να πάρω μια Κυρία με τις ιδιοτροπίες αλλά και την καλή ανατροφή της και να αφήσω τις εύκολες, εφήμερες και ξελογιάστρες σχέσεις.....
Ευχαριστώ!Πολύ καλός!
Τι εννοείς "δεν είναι blues αυτό"??
Ούτε η Apple δε με ξεχρεώνει.συνεπώς όχι μόνο έχεις αλλάξει τον τίτλο, αλλά τον αμφισβήτησες κι όλας....
Ευχαριστώ πολύ,panorios προσπερνώ τα περί Blues παιξίματα κ.τ.λ.... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το παίξιμο σου μ'άρεσε τα μάλα. Εύγε!
Edit: one take, ή το παίδεψες;