- Πόντοι
- 398
Le Roi
Έχει, ανοίγει η οροφή.audiokostas είπε:Όντως κι εγώ, όπως λέει ο Μεσαλίων, νομίζω ότι το Le Roi είναι ανοιχτή αυλή το καλοκαίρι.
Επώνυμα πλέον. Με τον παλιό καλό τρόπο ....Haris είπε:Έχει, ανοίγει η οροφή.
Άντε, στήστε μια ψηφοφορία.
Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;Terry RoscoeBeck5 είπε:Hold your horses αγόρια, διότι ο πολυχρονεμένος μας Admin μπορεί να έχει κάτι άλλο in mind;D
Ας κάνουμε λίγη υπομονή...
Ακόμα δεν λέει τίποτα ;D αλλά μπορεί και να πει (χρησμός έχει γίνει η δουλειά ;D ;D ;D)audiokostas είπε:Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Κι αν έχει, γιατί δεν το λέει ο ίδιος από την αρχή;
Προσωπικά, ούτε για πλάκα....Terry RoscoeBeck5 είπε:.....βεβαίως εκ του παραλλήλου μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηφοφορία μας.
Όπου να 'ναι..δεν ξέρω κανένα από τα δύο. ;Daudiokostas είπε:Λοιπόν μια λίστα που συμπληρώνετε ο καθένας το δικό του (επώνυμα πλέον για να μην ανακατεύουμε και αυτούς που "δεν πατάνε ούτως ή άλλως").
Nikolas (Le Roi)
Audiokostas (Le Roi)
Messalion (Le Roi)
Terry RoscoeBeck (Ζύθος)
;D ;D ;DCostas Siachamis είπε:..μην με βαπτίζετε διαφορετικά...μην τα κάνω όλα λύμπα και πάρω τον Ρόσκομπεκ και πάμε στριπτιζάδικα!
8) ;D
Υπάρχει και ενα ωραίο μαγαζί με αρκετές draft, το Beertuoso, αν σας αρέσει πάμε κει.audiokostas είπε:Επώνυμα πλέον. Με τον παλιό καλό τρόπο ....
Nikolas (Le Roi)
Audiokotsos (Le Roi)
Messalion (Le Roi)
Terry (Ζύθος)
Costious (Le Roi)
Funky (Ζύθος)
Haris (Ζύθος)
Jasemeister (Ζύθος)
weiss και guiness μάυρη να έχει.Jasemeister είπε:Υπάρχει και ενα ωραίο μαγαζί με αρκετές draft, το Beertuoso, αν σας αρέσει πάμε κει.
χαχα και καπελακι αλλα Μεγαλη των Μπατσων σχολη στο μπαρ blue oyster ?Costas Siachamis είπε:...weiss και guiness μάυρη να έχει.
Και θέλω το Νέστορα με μπλουζάκι Vanilla Ice μάυρο δικτυωτο !
Φύγαμε.Costas Siachamis είπε:..μην με βαπτίζετε διαφορετικά...μην τα κάνω όλα λύμπα και πάρω τον Ρόσκομπεκ και πάμε στριπτιζάδικα!
8) ;D
Να ανοίξω και ψηφοφορία;Nestoras είπε:Φύγαμε.![]()
Για εκεί μας βλέπω!moi --> Le Roi![]()
![]()