Πικάπ στο αυτοκίνητο , μύθος ή ουτοπία;

Παλιά άλλαξα ένα cd player στο αμάξι γιατί χοροπήδαγε με τις λακκούβες.

Πήρα ακριβότερο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε?

Παλιά άλλαξα ένα cd player στο αμάξι γιατί χοροπήδαγε με τις λακκούβες.

Πήρα ακριβότερο και το πρόβλημα εξαφανίστηκε?

Ο άντρας ο σωστός, ο έξυπνος, δεν αλλάζει cd player.

Το κρατάει, και αλλάζει αμάξι ασούμε.

Ο άντρας ο σωστός, ο έξυπνος, δεν αλλάζει cd player.

Το κρατάει, και αλλάζει αμάξι ασούμε.
Προ κρίσης αλλάζαμε.

Μετά την κρίση είμαι με το ίδιο και με αυτό θα πεθάνω γιατί πεινάμε και δεν μπορώ να το αλλάξω, ούτε να το συντηρήσω ΣΩΣΤΑ δεν μπορώ. Πάλι καλά που του έβαλα ένα bluetooth player και ακούω από το κινητό και  από  USB στικάκι  και δέχομαι και κλήσεις ?

Πας για καφέ και δεν έχει ο γκαρσόν που τους καφέδες να βάλει γιατί το τραπεζάκι γεμίζει κινητά. 

Θυμάμαι το αντίστοιχο πριν 25 χρόνια, με τις αποσπώμενες προσόψεις των Pioneer και Blaupunkt.

Ένα πικαπ είναι σίγουρα λύση.

Στο αμάξι πικάπ για μουσική και μικρή ξυλο σόμπα για θέρμανση. Μπορείς και να μαγειρεύεις μετά πάνω στην εταζερα. Και για ψυξη το καλοκαίρι σταματάς στο παγοπωλειο για να πάρεις πάγο. ?

Στα 60'ς που πήγαινα δημοτικό σχολείο, στο αυτοκίνητο μας (ένα Auto Union) είχαμε ένα τέτοιο πικάπ.

ali.jpg

Έβαζες Καζαντζίδη σε 45αρι και θυμάμαι καλά ποσο καλά έπαιζε και δεν πήδαγε η βελόνα στις λακούβες. Έσπρωχνες το δίσκο μέσα και σαν να καθότανε σε ένα σουμιέ... τωρα θυμάμαι για πρώτη φορά απο τότε, την κίνηση και τον ήχο που έκανε, κλακ στην υποδοχή.

Στα 60'ς που πήγαινα δημοτικό σχολείο, στο αυτοκίνητο μας (ένα Auto Union) είχαμε ένα τέτοιο πικάπ.

Έβαζες Καζαντζίδη σε 45αρι και θυμάμαι καλά ποσο καλά έπαιζε και δεν πήδαγε η βελόνα στις λακούβες. Έσπρωχνες το δίσκο μέσα και σαν να καθότανε σε ένα σουμιέ... τωρα θυμάμαι για πρώτη φορά απο τότε, την κίνηση και τον ήχο που έκανε, κλακ στην υποδοχή.
Αχ....πολύ μελαμψός ήσουν στα 60's ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

The Greatest Οf Αll Time!!!!!

Όχι εσύ. Ο Αλί. 

Εσύ είσαι ο 2nd Greatest ?

Χαχαχαχαχαχα ?

Εγώ που είμαι πιο vintagολάγνος, θέλω να βάλω γραμμόφωνο... ασούμε ?

6 ώρες πριν, manosx είπε

συγκινητικοί και εξαιρετικό σκέτς

Να τους καλέσουμε στην εκπομπή

eleni-menegaki__1_.jpg

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back