Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Yannis_Knopf είπε:
Αλιμονο αν παρεξηγηθουμε επειδη πινονας την μπυρα μας, μας διασκεδασουν τα φιλαρακια μας. Η ιδεα να γινει μαζωξη εκτος αθηνας ναυαγει αμεσως;
Εννοείται!Και άμπαλος να είσαι (βλέπε Stoner) τα τσούζεις λίγο και αμέσως όλοι σε δικαιολογούν.  ;D

bihlas87 είπε:
Τα προγνωστικά δε με συμφέρουν...

Αν όλα πάνε καλά από εδώ

https://maps.google.gr/maps?hl=el&ll=38.016714,23.659294&spn=0.008174,0.016512&t=h&z=17

και στη συνέχεια σε γραφειάκι εδώ

https://maps.google.gr/maps?hl=el&ll=41.130799,25.409886&spn=0.003907,0.008256&t=h&z=18
Χωρίς να θελω να σε τρομάξω, κι εγω αν πηγαιναν όλα καλά, θα αραζα Μουσικο Θεσ/νικης, με τον μπαρμπα-Neeq διοικητή, αλλά τελικά εκανα τον σκουπιδιάρη-λαντζελοτ-σκοπάνθρωπο στους κοκκινομπερέδες ;D

Φυσικά τότε ήταν αλλιώς ο στρατός :P

Nestoras είπε:
Να πιάνει http://fuckmusic.fm/ εκεί που θα πάμε.
Κοίτα αν δεν πιάνει, θα κάνουμε όλοι μαζί ένα τζαμ (και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι) και τότε θα γίνει... Fuckitmusic  ;D

Δεν ψηφίζω καθότι δεν ξέρω αν θάμαι εδώ από τώρα ,για τις ημερομηνίες που λέτε .....Αυτά για τον Ωδειοχώστα το παρεξηγιάρη  ;D

Αν βρίσκομαι Αθήνα και είμαι όρθιος θα έρθω σε απόσταση 10 ευρά πάενε και 15 έλα με διπλή ταρίφα καθότι δεν οδηγώ ποτέ ,όταν πάω να πιώ  8)

Αυτό το κατέστημα που λέει ο Τέρης κάτι μου θυμίζει ,αλλά πάνε δεκαετίες που έχω να πατήσω τον πόδα μου  ;D

Ψιλοακριβό μου φαίνεται για μένα που πίνω άνω των 4 ποτών και κλείνω το μαγαζί κατά τις 3-4 μμ ,αλλά τέλος πάντων .....................θα κουβαλήσω κάβα  ;D

samy paraga είπε:
Αυτό το κατέστημα που λέει ο Τέρης κάτι μου θυμίζει ,αλλά πάνε δεκαετίες που έχω να πατήσω τον πόδα μου  ;D

Ψιλοακριβό μου φαίνεται για μένα που πίνω άνω των 4 ποτών και κλείνω το μαγαζί κατά τις 3-4 μμ ,αλλά τέλος πάντων .....................θα κουβαλήσω κάβα  ;D
Μεταξύ αστείου και σοβαρού - διότι θίχτηκε το θέμα του κόστους- έλεγα στον Yameth ότι άμα δεν βγάλουμε άκρη να σας μαζέψω εδώ για μπύρες. Ούτως ή άλλος κάθε φορά είμαστε τρεις και κούκος  ;D ;D ;D ;D οπότε μας βλέπω να αγναντεύουμε τα πέλαγα του Φαλήρου  ;D Οπότε bring your own booze party κατάσταση οσμίζομαι  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μεταξύ αστείου και σοβαρού - διότι θίχτηκε το θέμα του κόστους- έλεγα στον Yameth ότι άμα δεν βγάλουμε άκρη να σας μαζέψω εδώ για μπύρες. Ούτως ή άλλος κάθε φορά είμαστε τρεις και κούκος  ;D ;D ;D ;D οπότε μας βλέπω να αγναντεύουμε τα πέλαγα του Φαλήρου   ;D Οπότε bring your own booze party κατάσταση οσμίζομαι  ;D
Εγώ φέρνω κιβώτιο (όχι μοναστηριακές, δεν με παίρνει δυστυχώς)! :D

fusiongtr είπε:
Εγώ φέρνω κιβώτιο (όχι μοναστηριακές, δεν με παίρνει δυστυχώς)! :D
Θα πιούμε εις υγείαν της Ιταλίας που μας κέρασε σήμερα τις μπύρες  ;) ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θα πιούμε εις υγείαν της Ιταλίας που μας κέρασε σήμερα τις μπύρες  ;) ;D
Το 'παιξες βρε αλιύτυ? ;D

fusiongtr είπε:
Βλέπεις και για τον τελικό τίποτα? ::)
Italia δαγκωτό. Η Ισπανία χτες ήταν μεγάλη απογοήτευση- και τελικά π@π@ρια μπάλα έχει παίξει. Πάει από κεκτημένη ταχύτητα. Αντίθετα η Ιταλία ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι.

ΥΓ: Τελικά μπυροποσία θα κάνουμε ή θα μείνουμε στο φιλολογικό;   

funky_bassman είπε:
Μην ξεχνάτε τους ποδηλάτες της παρέας παιδιά... Καλαμάκι μπορούμε να έρθουμε (υπάρχει και το τραμ)... Λούτσα λίγο δύσκολο... Εκτός κι αν αποφασίσει ο Χρήστος να έρθει οπότε μπορεί να καβατζώσω αμάξι για την πάρτυ μας :P Αλλά και πάλι η λούτσα πέφτει λίγο μακριά νομίζω για την πλειοψηφία...
Θα μας κανω την χαρη ρε φιλε........  ;) αφου με ξερεις.......δεν χανω ευκαιρια να δω την αφεντομουτσουναρα σου (και του καραφλου νιατου ;) ) ;D ;D ;D

κατι ειπωθηκε για τζαμαρισμα απο καποιους πιο πανω.......

Παιδια......και εγω στην αρχη το εψηνα σαν "καλη ιδεα" αλλα οταν βρεθειτε με τους αλλους εκει γυρω και συζητατε θα δειτε οτι δεν χρειαζεται το τζαμαρισμα.....γιατι πολυ απλα...........δεν θα θελετε να τζαμαρετε με τοσο τζαματα παλικαρια γυρω σας  ;) trust me

η αφεντια μου κανει 350 χλμ καθε φορα και ΜΟΝΟ για μπυρα με αυτα τα ατομα ;)

......Ο μαράθωνας δεν εχει πει τιποτα.....εχει κανεις καμια πληροφορια ? γιατι δεν ειμαι για εκπληξεις της τελευταιας στιγμης ;D

messalion είπε:
......Ο μαράθωνας δεν εχει πει τιποτα.....εχει κανεις καμια πληροφορια ? γιατι δεν ειμαι για εκπληξεις της τελευταιας στιγμης ;D
Ο γέροντας ετοιμάζει παράλληλη εκδήλωση με τίτλο «τεϊοποτία ή ουτοπία» και δεν θα μπορέσει...

Θα μαζέψει τους υπέργηρους του Noiz για τσάι και θα συζητήσουν για το plexi στην οργανοποιία ;D

Αυτό το bring your own booze με ψήνει... Ένα ψυγειάκι μπύρες μου φτάνει (8 ευρώ Lidl)... Τέσπα για να μη μιζεριάζουμε... Πότε και ΠΟΥ!!!! Εγώ θέλω νότια να φυσάει παραλία... Άντε πείτε και οι υπόλοιποι... Bouzoukleri έκανες το post και την κοπάνησες άτιμε!!! Συντόνισε λίγο τα πράματα -.- Neeq ελπίζω να σε δούμε... Bihla είχα ψηφίσει ήδη ρε man... Αλλά αν είναι πριν μπεις φαντάρος να σε δούμε χαλάλι σου ρε!!! Άντε συντονιστείτε!!! Όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε ΟΛΟΙ!!!

Λοιπόν, έχουν προταθεί τέσσερα μέρη: Το Le Roi, το Cult στη Λούτσα, ο Ζύθος και το σπίτι του Τέρυ (ο οποίος, να δω τι θα μας κάνει αν μαζευτούμε καμιά τριανταριά μαντράχαλοι και έρθει και ο κούκος με όλο του το σόι ;D).

Αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις, ας πέσουν για να στήσουν οι μοντουλάτορες ψηφοφορία.

Άντε, move it, move it! ;D

Το Le Roi αν θυμαμαι καλα ανοιγε απο πανω......οποτε θα "λεει" και για καλοκαιρι....

Δεν ξερω μια προταση λεω......

Δεν αφήσαμε τίποτα στη τύχη.

Το 13 Ιουλίου υπερίσχυσε κατά 4 ψήφους του 6 Ιουλίου.

Αρα 13 .....

Τις επόμενες 2-3 μέρες αποφασίζουμε και το μέρος.

Το Ζύθος και το Le Roi "έπεσαν" στο τραπέζι.

Όντως κι εγώ, όπως λέει ο Μεσαλίων, νομίζω ότι το Le Roi είναι ανοιχτή αυλή το καλοκαίρι.

Και αν είναι έτσι, έχει την ψήφο μου.

audiokostas είπε:
Όντως κι εγώ, όπως λέει ο Μεσαλίων, νομίζω ότι το Le Roi είναι ανοιχτή αυλή το καλοκαίρι.

Και αν είναι έτσι, έχει την ψήφο μου.
+1 αν είμαι εδώ (μπορεί να είμαι Σύρο για δουλειές... :( )
Αλλιώς θα σε πάρω τηλ, Κώστα να τα πούμε άνευ νοιζ!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back