Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Μαζί σας να'ναι κι ας είναι όπου να'ναι. :D

Le Roi...οι περισσότεροι εκεί λένε.

13/7/2012 στο Le Roi.

Ώρα έναρξης συναθροίσεως από τις 20:00 και μετά..μέχρι την ανατολή του Ηλίου.

Κρίμα......παίζω στην καλαμπακα........ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο που μιλάω....next time.....

Εγώ δεν είμαι σίγουρος γιατί είναι μακριά μου και κινούμε με τα μέσα αλλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ.  :-\

yameth είπε:
Μαζί σας να'ναι κι ας είναι όπου να'ναι. :D
Αρχηγέ, μας συγκινείς... :D

---------------------

Θα ήθελα να ενημερώσω τους μπυροπότες της 13ης Ιουλίου ότι ήμουν χθες το βράδυ στο Le Roi και ότι η οροφή της αυλής ήταν κλειστή και είχε κλιματισμό. Ίσως να το έκαναν λόγω καύσωνα και να την ανοίξουν όταν ξαναπιάσει ...δροσούλα. Δεν ξέρω.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά ίσως κάποιοι θα θέλατε να αναθεωρήσετε την ψήφο σας.  

Haris είπε:
Θα ήθελα να ενημερώσω τους μπυροπότες της 13ης Ιουλίου ότι ήμουν χθες το βράδυ στο Le Roi και ότι η οροφή της αυλής ήταν κλειστή και είχε κλιματισμό. Ίσως να το έκαναν λόγω καύσωνα και να την ανοίξουν όταν ξαναπιάσει ...δροσούλα. Δεν ξέρω.

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα, αλλά ίσως κάποιοι θα θέλατε να αναθεωρήσετε την ψήφο σας.  
Ειδικά οι καπνιστές ίσως.

Μαζί σας κόβω και το τσιγάρο :P (not possible)

Ότι θέλετε παιδιά... Το πολύ πολύ να βγαίνουμε ανά κάποια άτομα για τσιγάρο...smoke partners!

Επειδή εδώ είναι Ελλαδάρα και δεν μασάμε από αντικαπνιστικούς νόμους και αηδίες όπως οι φλώροι του εξωτερικού  ;D, το κάπνισμα επιτρέπεται.

Haris είπε:
Επειδή εδώ είναι Ελλαδάρα και δεν μασάμε από αντικαπνιστικούς νόμους και αηδίες όπως οι φλώροι του εξωτερικού  ;D, το κάπνισμα επιτρέπεται.
+1  :P

Εγώ απεξαρτήθηκα επιτυχώς πάντως.Λίγους μήνες ήμουν χρήστης νικοτίνης και σερνόμουν στην μπάλα.  :-X

Ήταν περιπέτεια στα πλαίσια της εφηβικής ροκ ποζεριάς  8)

Dunhill International δε μπέστ  ;D  ;D

Ρε παιδιά αν ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω να έρθω (δηλαδή να μην φύγω έντεκα το βράδυ απ' τη δουλειά που είναι και πολλά χιλιόμετρα μακριά) θα ψήφιζα Ζύθο που είναι πιο κοντά στο σπίτι, μπας και προλάβω να σας δω λίγο.

Αλλά αν δεν....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back