Μπυροποσία ή ουτοπία ;

Καλημερα παιδια

Μολις τωρα ξυπνησα με τα της πρωινης μου μασας

Ισως η καλυτερη Μπυροποσια για μενα καθοτι οχι μονο ξαναειδα πολλους απο τους ηδη καλους μου φιλους αλλα γνωρισα και εξαιρετα ατομα που συνομιλουμε καθε μερα (σχεδον) απο εδω

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ειδική μνεία για τον ήρωα Messalion που έκανε ολόκληρο ταξίδι για να έρθει- μετά της κυρίας του παρακαλώ, η οποία δε αγόγγυστα όλο το βράδυ μας άκουγε να αναλωνόμαστε στα λατρεμένα μας ζητήματα  :o ;D ;D ;D
εε οχι και αγογγυστα  ;D

τα χαιρετισματα απο την Αννα σε ολους τους χθεσινους παρευρισκομενους

Επισης (αυτο το λεω εγω) μην σας φανει παραξενο αν γινει και αυτη τακτικη θαμων της Μπυροποσιας ;) (για να βλεπουν τι χανουν οι αλλοι που δεν ηρθαν)

Ευτυχως που εφυγα νωρις δλδ γιατι σα νεος ανθρωπος δεν θα καταλαβαινα Χριστο απο ψηξεις niflamol και ολα τα συναφη  ;D

Πολυ ωραια ηταν

Συντομα και καποιες φωτο ;)

pericles είπε:
Τρεις μερες φυλακη και στην αναφορα του λοχου Κυριε Μανωλη.Ωραια ηταν τα ειπαμε, επεσε αρκετο γελιο ,ξεχασαμε και τα χαρατσια για λιγο ...πρωτη φορα συμμετειχα και το χαρηκα .Ωραιες μπυρες και 2-3 γυναικες που ''μιλαγαν'' φτιαξαν την ατμοσφαιρα .Παροντες yameth,nestoras ,messalion,bouzoukleri,audiokostas,haris,siachamis,funky bassman,distorsionκαι φυσικα terryroscoebeck και ο γραφων.ΑΝ Ξεχασα καποιον συγνωμη ζητω.
Ζηλεύω  :'(Να είστε όλοι καλά  :)

Εγώ πάντως παιδιά που συνέχισα και αλλού ξύπνησα ΤΩΡΑ! Μεγάλο σάπισμα χθες!!! Τα υποβρύχια μπύρας με ρακί είναι ΠΟΛΥ καλός συνδιασμός...  Πολύ το χάρηκα αλλά για να πω την κακία μου... Ίσως τελικά δεν χρειάζεται να ανοίγουμε και thread για να συζητάμε... Μπορούμε και από το τηλέφωνο... Οι ίδιοι άνθρωποι είμαστε.... Δεν μπορώ να σας καταλάβω... Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά? Δεν θέλετε να μιλήσετε με τον Nestora για το πως τα καταφέρνει με τις κυρίες? Με τον Terry για κσύλα και κούτσουρα του 70? Τέσπα, εμείς καλά περάσαμε πάντως!!! Εσείς χάσατε!!! :P

Λίγοι και εκλεκτοί, πολλές και εκλεκτές μπύρες, βότκες και σφηνάκια Αμοξίλ, δυναμική πρώτη παρουσία του Περικλή... ;)

Χάρηκα που γνώρισα το Λουκά (bouzoukleri) και τα είπαμε.

Πάντα τέτοια και καλύτερα.

funky_bassman είπε:
Δεν θέλετε να βρίσετε τον audiokosta από κοντά?
Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D

funky_bassman είπε:
Δεν θέλετε να μιλήσετε με τον Nestora για το πως τα καταφέρνει με τις κυρίες?  Εσείς χάσατε!!! :P
Αύτό μάλιστα. ;)

Haris είπε:
Μερικοί από μας έχουμε την ευκαιρία να τον βρίζουμε τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα! ;D
Προφανώς έκανα πλάκα στο θέμα περί βρισιάς...

Ζητάω συγγνώμη διότι με αυτό που είπα μπορεί να πρόσβαλα κάποιους ανθρώπους που συμπαθώ...  Ας μου γίνει μάθημα να μη μιλάω πολύ...  :-X

pericles είπε:
ΣΩΣΤΑ !!Γι'αυτο πηγα και εγω EKEI  ;D ;Dγια το σεμιναριο του Nestora  :D :D :D
Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι ήρθες για τα κσύλα  ;D ;D ;D

Ίσως να υπάρχει καινούριο, πιο πρόσφατο θέμα, αλλά μιας και δεν βρήκα κάτι κάνω μια απόπειρα εδώ... Υπάρχει στο πρόγραμμα καμία μπυροποσία για καλοκαίρι? θα επαναπατριστώ για λίγες μέρες και εξ αυτών θα είμαι αθήνα για κανα διήμερο ίσως κατα τις 15/16 ιουλίου... το ξέρω πως είναι ανόητο που ρωτάω χωρίς να ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα είμαι αθήνα, απλώς σκέφτηκα να ανακινήσω λίγο το θέμα μιας και η μπυροποσία του νόιζ είναι από τα μεγάλα events που δε θέλω να χάσω φέτος :)

Και γω είμαι μέσα...τόσα χρόνια στο noiz και δεν έχω συμμετάσχει σε μπυροποσια (ενώ είμαι fan του αθλήματος).

Ας κανονίσουμε κατι...

Altone είπε:
Και γω είμαι μέσα...τόσα χρόνια στο noiz και δεν έχω συμμετάσχει σε μπυροποσια (ενώ είμαι fan του αθλήματος).

Ας κανονίσουμε κατι...
Ίσως να υπάρχει καινούριο, πιο πρόσφατο θέμα, αλλά μιας και δεν βρήκα κάτι κάνω μια απόπειρα εδώ... Υπάρχει στο πρόγραμμα καμία μπυροποσία για καλοκαίρι? θα επαναπατριστώ για λίγες μέρες και εξ αυτών θα είμαι αθήνα για κανα διήμερο ίσως κατα τις 15/16 ιουλίου... το ξέρω πως είναι ανόητο που ρωτάω χωρίς να ξέρω ακόμη πότε ακριβώς θα είμαι αθήνα, απλώς σκέφτηκα να ανακινήσω λίγο το θέμα μιας και η μπυροποσία του νόιζ είναι από τα μεγάλα events που δε θέλω να χάσω φέτος :)
Μπορειτε να ανοιξετε καινουργιο θρεντ και........να γινουν οι απαρραιτητες συστασεις και απο τους πιο......παλιους στο θεμα ουτως ωστε να κανονιστει  ;)

Μαι θοτς εξάγκτλι.  ;)

Όλο στο θα ήμουν...φέτος ευελπιστώ να κάνω τα ευχολόγια πράξη.  :)

samy paraga είπε:
Τι εννοάς φίλως με τη χρήση του D.ouble P.enetration ,διευκρίνισε ,δια να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις εις το κοινό
Ακριβώς. Και να μας πείτε αν πρέπει να φέρουμε τίποτα από το σπίτι.

atreu73 είπε:
Ακριβώς. Και να μας πείτε αν πρέπει να φέρουμε τίποτα από το σπίτι.
Μπα δε νομίζω τα Dangeon συνήθως είναι πλήρως εξοπλισμένα σε σεχουαλικά βοηθήματα

δε κόβουμε τις μπούρδες λέω εγώ, να μείνει το κανονικό ΦΕΤΙΝΟ θρεντ πάνω να δούμε τι θα γίνει, πότε και πού; Γιατί αλλιώς...  ούτε το Φλεβάρη δε μας βλέπω να μαζευόμαστε!

Άιντε!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back